Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 15

CRISCOSTY spune:
Neata!
Claudia eu am facut salata asa...ton dintr-o conserva, rosii, salata verde si zeama de lamaie, deja imi este pofta. Iesi la cumparaturi?
Nastad tin si eu pumnii stransi azi.
Anky si eu sunt de acord cu colegele mele de scarsdale, nu mai detaliez ca au facut-o ele destul de bine. Te sigur ca nu v-a fi cazul nostru, vom stii sa ne mentinem.
Crys si Dany

tlaura spune:
'Neata fetelor!
Alina, Lozan nu am fost, dar sa vezi prajituri la Ozut (z-ul are doua puncte sus)
Incearca sa mananci acolo o prajitura, si nu o sa mai vrei sa iesi din cofetarie! Noi cumparam de acolo in toate ocaziile, fie ca mergem in vizite, fie ca avem musafiri, fie la zile onomastice comandam acolo torturile!
Nastad, suntem alturi de tine! Multa sanatate!
Eu inca nu reusesc sa ma mobilizez! Azi merg din nou la control; sper sa fie bine!
Probabil ca atunci cand voi incepe sa merg si la sala, ma voi organiza mai bine cu meniul!
Gusta, sunteti mai bine?
Tzuni, bunica sotului meu care acum are 95 de ani, are o vorba: "eeheee, daca mai aveam io 70 de ani..."!
Nu e voie sa te consideri batrana; esti in floarea tineretii, bucura-te de varsta ta, de tot ce ai, de Maria, iar restul o sa vina de la sine!
Justasmallkiss, noi iti tinem pumnii de pe acum! bafta!
Delidana, la ce facultate esti? Te intreb pentru ca ai spus ca ai de citit piese de teatru???!!! Mama, cat imi plac!
Mik, Carmen, mamica, Criscosty, Zuzilici, Tumpi, Sigrid, OLo, Rolo,Ruxij, Liris, Yubi, Mephala, Tumpi, Hopes, Puskin, Roxana, Hcclara, An-k, Louisea, Vikinga, Alicia, in speranta ca nu am uitat pe nimeni, un De la mine!

yubi spune:
Azi mi-am luat liber pt. ca ma doare burta f. tare ,din cauza rusilor.Am intrat sa vad ce mai ziceti.Mephala ,saru-mana .Nastad , multa sanatate lui tzutzu .Vikinga ,la 1.58 si aproape 63 kg ,numai slaba nu sunt
,lucrez ca asistent medical intr-un laborator de analize (in spitalul de boli contagioase )Claudia ,eu am incercat sa tin Daneza si mi s-a facut rau,iar prin comparatie Scarsdale mi s-a parut usoara.Salata de ton eu o fac asa : 1 conserva de ton +ceapa+rosii+ardei gras.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

gusta spune:
Claudia si Laura ca tot ati intrebat nu suntem mai bine dar suntem pe calea cea buna.Ne mai trebuie ceva timp si ne facem noi bine bine si sa vedeti atunci ce petreceri tragem.
Louisea hai ma cat eu tin pumni stransi stransi si sa vezi ce rezultate bune.
Tzuni Meri are in mana un urs cu fular albastru ca daca e asa si Mara are unu cu fular roz.Si asta mi-a aratat ea dupa ce i-am aratat poza si mi-a zis ca fetita e mooi(frumoasa).
Cuscra si mie imi e pofta de pranz .
Marilena si Mara Augusta

mephala30 spune:
Tzuni, nu, n-a plecat, mai sta si azi....
cred c-o sa fac o coronitza cu pui, ciuperci, fasole verde (un aluat umplut cu pui si legume, asa, ca sa-ti faci o imagine).
Tare dragalasa Meri, e vizibil ca a crescut, . Tu ce mai faci? Cate zile pe saptamana muncesti?
Anda, ok, n-am stiut cat sa apreciez ciuguliturile ...ideea e ca te invarti pe la 1200-1300 kcal si e putin. Ti-ar trebui macar 1500 calorii.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Delidana spune:
'Neata
Mi-am papat cerealele si am citit ce ati mai scris.
Doina, tin pumnii pentru tzutzu si sper sa treaca cu bine de hopul asta. Parca era vorba sa fie operat de polipi, din cite imi aduc eu aminte...
Tzuni, ce-a crescut Mary!
Vikinga, cu mare placere te-as lasa sa ma ajuti la citit si apoi te-as lua cu mine la examen. Ce zici?
Tlaura, sint la "Limbi straine" si am de citit 21 de piese de teatru , aseara am stat pina la 12 sa le caut pe net. Problema e ca eu vreau sa le citesc in original insa unele nu se gasesc pe net...poate le gasesc in librarii. Am unele si in romana dar...Si ca sa-ti faci o idee, im primul semestru am avut doar 9 piese de citit si atunci credeam ca-s multe.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

hcclara spune:
N-am mai plecat acum in oras, plec dupa-masa, adica asa ca inainte de ora 6 sa ma ia al meu si sa venim impreuna acasa!
Am facut salata ca i-am dat si lui Christian cu el...am pus asa: castraveti, rosii, ceapa verde, un ardei gras verde si o conserva de ton in apa, otet, putina zeama lamaie, sare si piper...si a iesit o bunatate!
Marilena, ma bucur ca sunteti spre bine!
Laura, bafta azi la dr!
Crys, ai primit rezultatul analizelor lui Dany???
Carmen E., unde umbli???
Delia, spor la citit!
La noi e innorat, cred ca ma pun sa calc acum cate ceva!
yubi, mie nu mi se pare chiar usoara dieta, sunt multe fructe, salate si carne slaba!!! eu duc dorul branzei si a ceva dulce!!!

Tzuni spune:
Multumim pt aprecieri, fetelor! Sper ca Meri sa fie si fericita pe cat e de frumushica. Oricum asta nu-i meritul meu!
Tlaura, glumeam cand am zis "baba". Io ma simt de 16 ani!
Gusta, da, e urs cu fular albastru. Urs polar. E ca al Marei?
Mephala, tare as vrea sa te vad prin casa purtand coronitza aia... Poate imi spui si mie despre ce e vorba? Iei puiul si ti-l asezi pe cap?
Delia, da, a crescut Meri si e tare haioasa. Da tu citesti chiar TOT?
De lucrat lucrez zilnic de acasa, doar ca sunt zile cand ma duc la filmari sau in montaj. Atunci vine bona si sta cu Meri.
De cateva zile avem un obicei "de familie": cand eu sunt pe Meri sta langa mine. Eu trebuie sa-i cant si ea striga "babo" (bravo) si ma aplauda!
Suntem de coma...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Eftimie C. spune:
Buna!
Sunt prin zona, reuperez cele 6pag. pe care le-ati scris de dimineata si urmaresc protocoalele summit-ului la TV
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII