Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 12
hcclara spune:
Carmen E., am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele, Edi e tare fain, si cu voi imi place poza unde te tine al tau dupa cap!!! las` vorba fetelor, nu fii treista ca suntem noi aici in weekend, iar pe al tau il bagi la recuperari!![]()
Carmen, esti criminala...tu postezi aici bunatati, si noi ne chinuim cu frunze goale si mancare pt iepuri!!!gandeste-te si la mine cand mananci!!!
acum chiar plec, da vin dimineata la cafea!
anky spune:
Eftimie,hai la vorba,eu sint in cada cu laptopul pe marginea cazii
.Cum merge dieta?
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by CRISCOSTY
ci am mancat 3 aripioare rahitice rau, fara pielita( pur si simplu am inlaturat-o), eu chiar am considerat ca am mancat putin, acum daca am gresit.....
sa fim rezonabile,
Vorbesc ft. serios!
NU cersim voturi, ci doar atentie:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by CRISCOSTY
ci am mancat 3 aripioare rahitice rau, fara pielita( pur si simplu am inlaturat-o), eu chiar am considerat ca am mancat putin, acum daca am gresit.....
sa fim rezonabile,, ai mancat putin. Cu atat mai mult cu cat ai de invatat si ai nevoie de energie (ciucalata,
)
Vorbesc ft. serios!
NU cersim voturi, ci doar atentie:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
De acord cu Carmen,chiar ca ai mincat putin
Anca,mami de doi nazdravani
P&ANA spune:
crys, de ce nu le-ai pozat ? primeai verdictul de la noi imediat daca ai sau nu voie ! auzi .."aripioare rahitice" ... esti haioasa;((sa mor de ras , nu alta !
clara, incearca o cura cu vitamina E :))deshidratarea mainilor nu e neaparat de la solutii ,detergenti ,apa etc. Mie imi face bine.
carmen E , pai numai noi sa suferim din cauza summit-ului ? ti-a trecut supararea ?
Fetele mele fac lobi de zor la tati sa le cumparam un cal
:((ca ii dau sa manince florile de cires,mar si gazon. Il parcheaza in garaj si-l pot spala cu samonul ... nu-i zic numele.
gata, ma duc sa fac bagajul
Alina
a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi
justasmallkiss spune:
Carmen,cat de dulce esti tu
.Noapte buna si multi pupici la mamica harnicutza.
Carmen E,eu am luat tuburile la rand in magazin pana am gasit mustar si ketchup fara zahar.In dieta scrie ca se poate folosii ketchup si mustar,dar mai scrie ca nu e voie zahar...
Crys,daca au fost fara piele aripioarele alea nu cred sa fie vreo problema.
Claudia,pai cu examenul e cam asa...eu m-am inscris la scoala de soferi anul trecut in Mai,parca
...incet incet am inceput sa invatz cand am gasit timp liber(eu stau f prost cu timpul pt ca lucrez in 2 schimburi si in weekend),am luat si ceva ore de condus,am facut orele de teorie obligatorii la scoala si vroiam ca prin septembrie-octombrie sa ma insriu pt examen,doar ca am avut ceva probleme si s-a dus naibii tot,nu m-a mai interesat nici scoala de soferi nici nimic altceva.Au venit sarbatorile,mult de lucru,lipsa de timp...am luat cartea cu mine sa invatz in concediu in Ro si vorbisem sa iau si niste ore de conducere acasa pt ca imi era mai usor,mama putea sa stea cu fetita si bineinteles si mai ieftin,dar m-am imbolnavit rau de cand am ajuns si m-am mai ridicat din pat inainte cu o zi sa plec.M-am intors aici si am luat-o de la capat cu invatzatul pt ca normal uitasem ffffffff mult,acum am terminat toate capitolele si "ma lupt" cu testele de simulare "prüfungssimulation".(invatz de pe cd la computer).Sunt aproape gata,mai exersez putin pana vad ca iau toate testele pe care le fac si sper in curand sa termin si cu stresul asta.Am timp din momentul cand m-am inscris la scoala,18 luni sa dau exemenele,daca nu mi se anuleaza tot.Azi am facut 15 teste din care am reusit 10,deci merg inspre bine.
Oricum cand dau examenul va anuntz si pe voi sa imi tineti pumnii.![]()
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
carina spune:
Salutare,
Am ajuns si eu acasa intr-un final. Vreau doar sa fac o baie fierbinte si sa ma culc, dar am de pregatit lista de intrebari si concluzii ca maine e ultima zi de training....
Carmen: nici eu nu stiu, dar iti spun cu mana pe inima ca atunci cand ma chinuiam sa slabesc, n-am reusit niciodata peste un kg intr-o saptaman. Dar a fost o saptamana agitata tare si poate de aia.
Carmen E: ma bucur ca iti prind bine sfaturile mele. O sa ti le dau in continuare, si cui mai are intrebari.
Va zic meniul si apoi fug la baie:
3 biscuiti baloco si struguri (ca am fost in meeting de dimineata si asta pregatise secretara)
frigarui de pui cu ciuperci la gratar si salata de rosii, o clatita
ciuguleli de pe un platou traditional (telemea, toba, sunca, etc)+ salata domneasca (piept de pui cu salata verde, porumb si morcov si lamaie)
2 crackeri cu seminte, inghetata si cateva capsuni inainte de nani
Carmen: e ok meniul de azi? Vreau parerea ta sincera sa stii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
vikinga spune:
Guten abend slabanoagelor, vorba Lirisei
Ruxij ce scuze maica, suntem toate grase si frumoase asa cum ne-ai lasat:)), dar sper cind te intorci sa-ti facem surpriza frumoasa:) Doamne ajuta ca macar nu a fost cu plus
Eu vreau neaparat sa ma duc odata sub 73kg ca-mi sta pe creier invirtitul asta in jurul lui 74.. Liris ai grija ca te ajung din urma:)) Macar de frica mea, ca vine o grasa din spate ar trebui sa arunci dulciurile alea cit colo
Yubi tu macar esti slabuta? Unde muncesti de mergi noaptea la job?Anky, din pacate nu mai pot face sport la sala ca a plecat mama, sotzul munceste zi lumina, aprilie-oct cind e sezon e full la birou, ca suntem in turism bagati. Sta sotzul tau cu puii cind esti la sala?Eu am o bicicleta si aparat pt abdomene plus ca am invatat atitea exercitii la aerobic, insa nu pot face cine stie ce singura acasa. Sunt omul extremelor, ori f mult ori deloc
.Tumpi uitasem sa-ti zic ca ti-am admirat pozele, mi-au placut tare mult! Inca vreo 5 kg si esti f bine! TLaura si pe tine te-am vazut in poze, esti o slabatura de fata, in locul tau nu as rata nici o gogoasa turceasca
. Am ramas cu gindul la obiceiul asta criminal! Pedeapsa pt grase:))Eftimie unde-s pozele alea ca eu nu dau de ele
Delidana spor la citit te pot ajuta cu placere! Sa stii ca te-am invidiat chiar:) Tu stai cu pruncii mei si eu stau si citesc ahhhh
Am incepute doua carti, Etruscul si inca una a lui Amin Malouf si nu am timp deloc de ele din pacate. Spor la invatat!Mey Tzuni te mariti ori ba, mama lui de 1 aprilie ca ne zapaceste de cap
. Gata deschidem champagnia cea mai scumpa? Facem si petrecerea burlacitei la cipandei:), ma vrei de nasa:)) ca pt donsoara de onoare is prea grasa mi se strimba dreacu' tocurile cui de ma catar pe ele:)) Eu vin mai ca gitanele asa, la buricul gol si talpile goale:)Am avut o zi super plina plus ca m-au dat peste cap silifidele alea de nemtoaice, vorba lui Mik, miine sper sa vad numai grase:)) Ca doar de astea vedeam cel mai des pina acum
.Am mincat salata cu roast beaf, asta merge bine si la scardale, pt fetele grabite. Roast beaf fresh cumparat de la mezelarie.Am mai mincat doua oua fierte cu legume si ceva fructe.Vreau sa slabesc mai repede! V-am mai zis
?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
liris spune:
hai ca ai bagat frica in mine!! ![]()
eu tin post dar tot gasesc sa maninc dulce si-n post 
am uitat, iertare (desi eram cea care stia
): La multi ani, micutei Vikinge
! sanatate si mult noroc!
eu azi maninc varza. mincarica de varza cu salata de varza. si fructe multe. si diseara merg la gym, am zis!! 

Pe maine!