medicamente si analize de sarcina

medicamente si analize de sarcina | Autor: doradora

Link direct la acest mesaj

buna
am si eu o intrebare, m-as bucura daca stie cineva sa imi raspunda. prietena mea a fost diagnosticata cu helicobacter pylori si i s-a recomandat tratament cu amoxicilina+fromilid+nistatina+diclofenac. ea vrea sa ramana insarcinata, a mers la dr, si ginecologul i-a dat sa faca analize: toxo, cmv, lysteria,papanicolau si inca ceva, nu intelegem scrisul,sr/dr (?). intrebarea e daca rezultatul acestor analize e influentat de prezenta medicamentelor prescrise pt stomac, ca sa stie daca sa le ia deja sau sa astepte dupa analize.
multumesc.

chris + alexandra

bebeii nostri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu are nimeni idee? :(

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinapitica spune:

Buna seara
Analizele pe care ti le-a recomandat doctorul sunt foarte importante pentru sarcina,unele dintre ele iti pot afecta sarcina la modul ca o opresc din evolutie iar altele pot afecta copilul ,adica se poate naste(doamne fereste)cu malformatii.Cel mai bine ar fii sa le faci.

Graviduta in 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

VDRL = depistarea sifilisului. Poate aici sa iasa ceva rezultate fals pozitive, e influentata de multe situatii si conditii.
Restul n-au nici o treaba cu medicamentele.

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput