buna
am si eu o intrebare, m-as bucura daca stie cineva sa imi raspunda. prietena mea a fost diagnosticata cu helicobacter pylori si i s-a recomandat tratament cu amoxicilina+fromilid+nistatina+diclofenac. ea vrea sa ramana insarcinata, a mers la dr, si ginecologul i-a dat sa faca analize: toxo, cmv, lysteria,papanicolau si inca ceva, nu intelegem scrisul,sr/dr (?). intrebarea e daca rezultatul acestor analize e influentat de prezenta medicamentelor prescrise pt stomac, ca sa stie daca sa le ia deja sau sa astepte dupa analize.
multumesc.
chris + alexandra
bebeii nostri
Buna seara
Analizele pe care ti le-a recomandat doctorul sunt foarte importante pentru sarcina,unele dintre ele iti pot afecta sarcina la modul ca o opresc din evolutie iar altele pot afecta copilul ,adica se poate naste(doamne fereste)cu malformatii.Cel mai bine ar fii sa le faci.
Graviduta in 15 saptamani
VDRL = depistarea sifilisului. Poate aici sa iasa ceva rezultate fals pozitive, e influentata de multe situatii si conditii.
Restul n-au nici o treaba cu medicamentele.
S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)