Piatra Neamt, Perla Moldovei (49)
Raspunsuri - Pagina 6
ana1980 spune:
Am vazut poze frumoase tare EftimieCMi-au placut cele de ziua politiei cu voi trei
Dar picnicul de dupa este super-super.
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
allexa06 spune:
Am reusit sa pun si eu pozele...
http://good-times.webshots.com/photo/2494174230103229262SbCiNR
allexahttp://community.webshots.com/user/allexa06
ana1980 spune:
Allexa super pozele...vreau si eu la bazin....vb cu sotul sa vedem cum facem sa mergem si noi. Oare pot sa merg ci cu bebitza mica?
'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro
allexa06 spune:
ANA -Si vrei sa o bagi si pe ea in apa?E prea mica zic eu...si pt Razvan mi-a fost frica.Dar pe marginea piscinei sunt cateva sezlonguri si puteti sta cu ea acolo,faceti cu randul,daca vrei sa intri si tu in apa cu Casandra. Eu am avut pt R. un colac tip scaunel cu loc pe unde sa scoata piciorusele si mi-a fost de mare ajutor.
allexa
LoraG76 spune:
I-auzi, mey...ce de-a planuri pe-aici...sala, piscina...pe mine nu ma luati???
Glumesc, as vrea eu, dar cand s-o mai fac si pe asta???
Dana, ai plecat la serviciu?
Laura, ti-a trecut? Sper ca da...
Allexa, ma uit acum pe poze.
Noapte bunaaaa, copiiiii!!!! ![]()
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
Ana si inca n-am pus toate pozele si filmuletele, ca nu vreau maine-poimaine sa le vad pe YouTube
Allexa ce frumusel e Razvan in piscina.Si ce super arata piscina aia
Da' slabesc eu si vin sa fac valuri 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Multumesc fetelor, care mi-au admirat pozele de tinerica
Lora, pai eram mai "pustoiaca", acum 6 ani -- uitasem de pozele astea din Budapesta (mi s-a parut ca aratam cam grasunica).
Si apropo, de la Budapesta la Viena e o aruncatura de bat -- pe noi n-aveti de gand sa ne vizitati? ca chiar azi vorbea Lara ca-i e dor de Iustina.
Andreutza, sa stapanesti sanatoasa masina! si fara accidente!
CarmenE, vazut si pozele de la Ziua Politiei -- ce frumos ai prezentat totul, arme, scene -- pe seful cel mare vroiam sa-l vad mai bine, l-ai pozat cam de la distanta![]()
Corina, am mai auzit de copii care se trezesc noaptea si au chef de joaca cateva ore; pt. parinti sigur nu e ideal, insa e doar o faza, va trece.
Marani, rabdare si nervi tari! Sper sa-i treaca micutei Bubamara cat de curand! Are ea vreo suferinta; sper sa-si revina repede cu somnicul
noapte buna tuturor!
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, tocmai ma uitam cu Iustina pe pozele de cand am fost la voi inainte de a pleca voi la Bucuresti si spunea si Iustina ca-i e dor de Lara. Apoi a vazut-o pe Casandra cum se dadea cu ruj si a cerut si ea ruj, bineinteles...
...apoi a zis ca sa i-o arat si pe Lara cum se da cu ruj...![]()
O sa vedem cum facem la vara, am rezervat pe 16 in Ungaria si de pe 18 in Italia, dar sper sa avem timp macar o ora sa ne vedem...mi-ar placea mult. Daca nu, la intoarcere. Promit ca fac tot posibilul sa ne intalnim! ![]()
Lora, mami de Iustina
Eftimie C. spune:
Adriana nu mi-am permis sa ma duc la Sefu' Mare, ca sa nu intre sotul la banuieli
, dar special pentru tine, da un click aici:http://www.politiaromana.ro/cv_sef_neamt.htm si ai si poza si Cv.
P.S. E cu un an mai mare decat al meu sot
Bai, ne-am umplut de sefi tineri in Politia Neamt.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII