Piatra Neamt, Perla Moldovei (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

LUNI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)

MARTI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga - cat vrei (exclus paine)

MIERCURI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara
La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga si salata verde - cat vrei (fara paine)

JOI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara
La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)
Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)

VINERI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva
La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar de vaca + salata verde - cat vrei (fara paine)

SAMBATA
Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara
La pranz: pui la gratar - cat vrei (exclus paine)
Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)

DUMINCA
Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva
La pranz: 1 gratar de vaca + fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)

( NU alcool sau dulciuri)

LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana

ATENTIE: nu se inlocuieste nici un produs din dieta

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lora seamana cu dieta Daneza, dar e usor modificata.Oricum suna bine.Bagfta multa!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Merci! Oricum, dupa prima zi pot sa spun ca urasc spanacul, care pana azi imi placea... A, si inca nu mi-e foame...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA- si cam cat slabesti tu la dieta asta?
m-i se pare interesanta si nu prea greu de tinut...dar daca eu nu vreau cafea dim.?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

quote:
.dar daca eu nu vreau cafea dim.?

te apuci de baut - n-ai auzit ca nu se schimba nimik?

Am fost in parc cu fetele - super frumos si s-a incalzit bine. Cel putin unde bate soarele crapi de cald daca nu te dezbraci de haina.

Bravo Lora te-ai apucat de dieta adevarata. Numai eu am ramas fara dieta - da' si daca ma apuc trebuie sa-mi fac eu una, ca nu prea ma pot da eu dupa nu stiu ce dieta....Mai nasol e ca am de dat si eu ceva kg jos, dar am rabdare.

'Tot ceea ce ti se intampla are un scop'
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
Ceva poze
nasterea in apa
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Allexa, nu stiu cat se da jos, nu-i o regula, depinde de organism - cata apa in surplus are si cate grasimi. O sa va zic dupa ce termin...
Ana, da, si Iustina a stat pe afara dupa gradinita, azi, cu tati. Lasa ca ai tu timp de tinut diete dupa ce n-o sa mai alaptezi. Acum trebuie sa aiba Ecaterina ce manca bun.
A, nu se inlocuieste nimic, nici macar cafeaua. Si nu se mananca nimic in plus, e f. imp., altfel nu tine faza.
Gata, plec ca-i gata gratarul - pana la urma cred ca-mi iau o vaca.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor vorbarete!

Abia am reusit sa citesc, desi e si mama cu noi, nu mai pot sta asa mult la calc., mai ales ca tot vreme urata e si stam mai mult in casa. Acum bate un vant de de ia pe sus brrrr.
Maine mergem la gradinita, o inscris si in prima zi vom sta impreuna jumatate de ora, apoi urmatoare 1 ora si tot asa pana se obisnuieste. Sper sa se acomodeze cat mai repede, ca la cat de vorbareata e ea, imi fac griji cu limba.

Lora, succes cu dieta! Chiar e pe bune?

Fetelor, pe ce pagini aveti poze la concurs? ca mereu zis ca rasfoiesc tot albumul da' niciodata nu reusesc. La linkul dat de CarmenE am dat de 2 poze de-ale voastre, da stiu ca sunt mai multe. la ce pagini sunteti?

Criss, naspa cu maseaua! nu stiu ce sa zic -- sper sa-ti treaca durerea cat mai repede!
Se spune ca fiecare copil te costa un dinte -- acum tie iti creste unul neascultator!

o seara linistita tuturror!
Adriana

Mergi la inceput

Adriana, chiar e pe bune, dar abia e prima zi... Nu stiu cat ma tine... Bafta Larei la gradinita!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

[purple]Buna dimineata!
Afara se intrezareste soarele si sper sa avem o zi frumoasa.Ieri Edi a stat afara cu tati mai bine de-o ora, dupa ce a iesit de la gradinita
Lora bafta la ziua 2Am o propunere.Daca iti iei vaca, imi dai mie laptele, ca tu n-ai voie la dieta si mie la mentinere imi da voie
Allexa la diete de obicei n-ai voie sa adaugi sau sa imlocuiesti, dar daca nu vrei sa mananci ceva, sari peste.La fel si cu cafeaua.Poti sa n-o bei.
Adriana poza de la link-ul meu e cea care m-a impresionat cel mai tare in concurs si o sustin pentru locul 1, dar nu e a unei fete de pe subiectul nostru.

Va astept la cafea, ceai sau suc de fructe

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!Sunt si eu pe aici.Razvanel a inceput sa tuseasca...I-am luat in dimineata asta un siropel si i-am mai dat un tubulet de oscillo.

Ma duc sa pun niste rufe la spalat si ...revin

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput