Piatra Neamt, Perla Moldovei (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, de cand i-am aratat filmuletul cu Casandra cum se rujeaza Iustinei toata ziua ma pune sa-i arat poze cu ea. Asa ca mai pune niste poze si filme noi...
Dana, totusi..pe unde esti? Ce faci? ce fac copiii?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Ana sigur ca alaptez. Iau amoxicilina care se poate lua si in sarcina si in perioada de alaptare. Mai nou mi s-a umflat si ochiul. Luni ma duc la dentist sa vedem care e treaba.
Pana la urma a avut si urmari bune ca nu am putut sa mananc si parca mi-a mai scazut burtica un pic .

laura varicela e varsatul de vant? Insanatosire rapida si cat mai putine reactii la boala.

Andreea pe catel il cheama Hector. Parca tu ai intrebat nu? De grasun ce e nici nu poate sa mearga bine.

Dana botezul Alessiei a fost pe 1 martie.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua, gasca!
Scuzati absenta nemotivata de ieri.
Lora am fost in vizita la cumatra mea(cea din poze) si ne-am lungit pana tarziu.
Corina sa stiti ca m-am tinut de dieta, chiar daca am avut multe tentatii la dispozitie
Si mie mi-a priit clima din Italia.Din pacate de cand sunt acasa sunt nonstop racita.
Marani eu abia acum am o slabiciune pentru omul meu in uniforma La inceput nici nu povesteam la amici unde lucreaza, pentru ca erau la moda bancurile cu politisti si faceau permanent misto de cei in uniforma.Abia dupa ce l-au cunoscut si-au dat seama ca uniforma si serviciul n-au nici o legatura cu felul lui de-a fi.
Colegul de care vorbeai lucreaza in acelasi birou cu sotul meuDin nefericire nu-i cunosc familia, dar stiu ca are doua fetite dragalase.Chiar mi-as dori sa ne cunoastem, dar nu depinde de mine.
Criss multa sanatate.Eu ti-as sugera sa-i dai fetitei mai putin laptic de-al tau si sa-i suplimentezi cu lapte pref.E totusi antibiotic.Dr a spus ca e ok?
Laura multa sanatate la gemeni.Asa ma doare imaginandu-mi cat sufera.Imi pare rau ca nu gasesti sprijin total de la soacra taChiar nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci.O sa o scoateti voi la capat Multa putere si incearca sa nu te epuizezi.
Ellinia sper sa se rezolve cu bine problema ta si sa scapi de grija.
Un pup pe obrajori si la celelalte fete.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Carmen E medicul de familie si cel stomatolg mi-au spus sa il iau. Ca am fost la amandoi de disperare si de durere. Stomatologul mi-a zis sa astept pana termin tratamentul si dupa sa vin la el sau sa imi taie gingia si sa dea drumul la infectie. Si am ales prima varianta .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Beeeei, cine vine sa ma ajute la curatenieeee???? Ca nu mai termin...cum termin, incepe fiica-mea sa-si intinda iar jucariile si-o luam de la capat...
Criss, cat mai tragi si tu cu dintii astia...sper sa scapi cat mai repede si mai usor. Daca medicul ti-a zis ca e ok sa o alaptezi, atunci e ok. Daca ii introduci lapte praf s-ar putea sa nu-i placa sau sa renunte la san...eu i-am dat odata lapte praf...mi se parea ca nu-i de ajuns al meu si-a vomat o zi intreaga de la el... Nu i-a placut nicicum. Tu stii cel mai bine ce e de facut.
CarmenE, dar vad ca te distrezi, nu gluma...vizite, gratare, alea, alea...bravo! Ce mai face Edi?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

sal

sunt in zona,abia am mancat,am lucrat sch 1,maine sunt 2.

am de facut curat si mancare,copii sunt la bunici asa ca sunt numai cu sotul,mai trz ma duc sa o iau pe Ana de la mama

pe mai trz!

Mergi la inceput

Dana, in sfarsit...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

inca 2 cvorbe si ma duc la treaba,cu toate ca n-am nici un chef

mai,acum mi-am mai revenit,dar azi eram varza,pana mai inainte n-am apucat sa manac,e groaznic,nu mai zic de oboseala,sa stai in fata calculatorului,sa inchizi ochii si sa simti ca ti se rupe filmul,cam asa patesc eu aprox zi de zi (cu exceptie la sch 2),e si din cauza ca asa e natura serviciului,treb sa stai jos(nu tu miscare),am apucat sa ma duc la baie 5 min si gata.Efectiv ma dureau picioarele de stat jos,in pozitia aia,nu mai zic ca a venit si directorul mare,cu vocabularul lui de rahat,cred ca daca-mi zice vreodata ceva ii zic in fata ca-mi dau demisia si ma pish in jobul lui...e genul de oltean imputit

v-ati dat seama ca sunt revoltata,si asta ma asteapta aprox toata saptamana,ca lipseste o colega,nu mai zic ca la mine nu exista vichend,n-am mai iesit,nu ne-am mai intalnit cu nimeni si asa as mai sta cu cineva la vorba...Nu mai zic,ca pana in 4 m-am mai trezit de vreo 2 ori,sa invelesc fata

deja am sa incep sa-mi caut in alta parte,poate oi avea noroc sa gasesc ceva,fara ture.

Gata,m-am plans destul,dar simteam nevoia

Criss imi pare rau,nu tin minte sa fi zis aici ca ai botezat-o,sau daca ai zis,cred ca n-am fost eu atenta.Oricum sa va fie de bine,aveti fetita mare de acum!

Lora ai terminat curatenia?Ai zis ca vii si la mine,eu parca asa am inteles !?La fel patesc si eu,degeaba fac,pana mai diseara toate sunt iar vraiste

Carmen bravo pt vointa!Bafta mai departe!

Ana lasa mai fata sa vorbeasca,cred ca a crescut si Ecaterina de cand n-am mai vazut-o ,off ce trece timpul asta

Corina ce fain ca sunteti aproape de mare...si eu am o prietena plecata in Italia,sta undeva in apropiere de Roma, si mi-e un dor de ea...sper sa vina acasa si anul acesta!

Laura ce fac copilasii?

Alexa nu te gandi la ce-i mai rau,da-i niste nurofen preventiv,seara.Sanatate!

mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA-i-am cumparat Olynth aromatherapy lui Razvanel si i-am dat si un tubulet de ,oscillococcinum... LUNNA- el e vioi se joaca,manancadar de obicei la el asta inseamna un inceput de raceala,niciodata nu i-a curs nasul si atat

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Sunt si eu prin zona. Rares e plin de bube, dar macar nu se scarpina mai deloc. Bianca nu are nimic. Dar sunt amandoi satui de stat in casa (deja), nici eu nu mai am rabdare cu ei si iese scandal un-doua. Ei se iau la pocnit din orice, eu trebuie sa stau ca jandarmul, cu ochii pe ei, sa fiu inventiva sa le dau mereu ceva nou de facut. E greu sa stai numai in casa cu 2 copii plini de energie. Rares e bine, doar ca nu se omoara cu mancatul, in rest e plin de energie. Bianca nu da semne de boala. Poate nu face deloc. Zic si eu, desi la cum stau ei botic in botic si la cat de contagioasa e boala, sanse sunt minime.

Marani imi pare rau ca sunteti singurele. Sper sa se incalzeasca odata si atunci o sa puteti pleca si voi sus, pe Ceahlau mai des. Sa nu crezi ca sefii mei dau pe afara de generozitate. Pur si simplu au nevoie de mine. 1-2 saptamni de stat acasa se simte serios in mersul proiectului in care sunt implicata. Si nu ma pot forta sa vin la servici, pt ca stiu ca nu am bona si soacra lucreaza si nu ma ajuta prea mult, la cresa nu-i pot duce, sa-i inchid in casa si se plec nu e o solutie . Prin lege, imi pot lua concediu si trebuie sa-mi dea. Ei au propus faza cu lucratul de acasa ca sa nu piarda ei, nu eu.

Dana imi imaginez ce greu e cu lucratul in schimburi. Mai ales ca alterneaza atat de des. Daca lucrai o saptamana un schimb, apuca si organismul sa se obisnuiasca. Asa, e nasol tare. Eu cred ca ti-ai putea gasi altceva mai 'normal', mai ales ca si banii zici ca nu ar fi prea multi. Sanatate si putere multa!

Carmen bravo tie ca tii cura! Vreau sa te incurajez, spunandu-ti ca eu am slabit doar 1 kg, dar nu am pus deloc inapoi, desi nu am respectat nici perioada de mentinere cum ar fi trebuit, am si mancat aiurea, prostii care umfla. Nu tot timpul, dar am mai luat-o 'pe campii'. Am auzit ca de luni se apuca Lora, eu ma mobilizez dupa Pasti.

Criss eu te sustin in decizia de a alapta. Stiu si eu ca e ok antibioticul pe care il iei. Bianca a primit 10 zile din asta, preventiv, in vena, din ziua cand s-a nascut. sper sa scapi cat mai repede de durere. Da-o si tu afara pe masea si gata! Scapi. Sanatate multa! Trebuie sa fie super sa ai saint bernard. e unul din cainii mei preferati. Dar categoric iti trebuie curte ca sa ai unde-l tine.

Ana si eu zic sa lasi fata in pace sa vorbeasca. Imagineaza-ti ca la mine sunt 2 cu chef de vorba . Imi vine sa-mi pun dopuri in ureche uneori. Pe Rares il apuca si zice "taaatiii, taatii" sau "maamii, maaamiii" cu o frecventa de 30-40 cuvinte pe minut. Doar asa ... ca de fapt nu vrea nimic. Cred ca ii place sa se auda vorbind

Lora vad ca a inceput sa-ti placa sa intri si de acasa pe DC! Spor la curatenie! Dupa ce au adormit copii, ne uitam prin sufragerie si Sebi zice "parca a traceut taifunul!" deci stiu cum e treaba cu 'munca in zadar'

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput