Ce aparat foto, Canon sau Nikon?

Ce aparat foto, Canon sau Nikon? | Autor: LindaZ

Link direct la acest mesaj

Nu sunt fotograf profesionist, dar vreau sa imi iau un alt aparat foto si nu stiu de care. Am avut pana acum un Sony de care am fost multumita, doar ca i s-a rupt bratul acela mic care facea trecerea de la video la foto in prezent si pozele facute deja si a devenit greu de manevrat. Dar nu stiu de marca, voi ce firma recomandati?
Merci.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

S-a mai discutat si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112951
sau aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63760&whichpage=20

Poate gasesti ceva de folos acolo pana raspunde lumea aici.

Ce parere aveti? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seandreea spune:

Depinde la ce te referi. Vrei un compact, un bridge, sau un DSLR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Daca vrei SLR, ma bag si eu in discutie. Si iti recomand Canon, daca vrei point&shoot tot Canon... Macar un 400D la prima categorie si la a doua categorie ar fi fain un S3-IS sau un S5-is. Da-ne detalii.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Multumesc. M-am lamurit. Intai ma duc la un fotograf sa iau niste ... lectii si apoi ma hotarasc la aparat. Deja sunt depasita de termeni, desi ma gandesc de mult ca mi-ar placea sa invat sa fac fotografii, n-am facut nimic pana acum. Poate e cazul sa incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Daca spuneai cate ceva si despre "buget", s-ar fi strans cercul mai mult.
Sau poate nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Noi avem un canon PowerShotS2IS, cica e semiprofesionist..acum este camd epasit - in sensul ca deja s-a ajuns la S5, oricum noi care suntem habarnisti in domeniul fotografiilor am reusit sa facem poze foarte reusite cu el! Eu recomand canon clar! Noi speram sa reusim sa-l luam pe S5!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Masi bine ia un Pentax!

Mergi la inceput