***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

MicaM, pentru Cezar Andrei

Kay , pentru Sonia

Pozici Mirunica

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

La mine e inca in 5,

LA MULTE LUNISOARE PUIUTILOR

Ninutza pentru Miruna Maria

Ckristina pentru Bianca Maria

Ionice pentru Antonia

Dideip pentru Paul Cristian

Lauracatu pentru Cezar Vlad

Chowpersapentru Alex-Gabriel

Rhoneea pentru Pierre Sebastien

Roxicucu pentru Andrei

LA MULTI ANI !!!!
pentru mamicile Pistachio si Arcadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Ninutza, m-am uitat dupa poze noi si am gasit !!! Superbe... cu flori, am admirat-o pe Miruna : e tot un zimbet si cu lego acolo, e tare concentrata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

ANGELA, multumim pentru urari. Avem deja 10 luni. Inca putin si facem un an.
Chiar azi am pus pozele, ai fost f rapida . Pupici pentru Nicole si asteptam pozici de la voi.

Pozici Mirunica

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

la multe lunici sarbatoritilor nostrii de azi!!!!!

Kay , pentru Sonia

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Ninutza pentru Miruna Maria; Ckristina pentru Bianca Maria; Ionice pentru Antonia; Dideip pentru Paul Cristian; Lauracatu pentru Cezar Vlad; Chowpersapentru Alex-Gabriel; Rhoneea pentru Pierre Sebastien; Roxicucu pentru Andrei si pentru mamicile Pistachio si Arcadia

pentru Sonia de Kay si Cezar Andrei de MicaM

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Sonia Maria de Kay

Cezar Andrei de MicaM

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

Kay , pentru Sonia

sa stiti ca si eu am primit mesaje pe PM sa votez poza x zau y. credeam ca doar eu am primit, dar am vazut ca si alte fete au vorbit de asa ceva :((((((((

magda,mama lui Tudor Catalin

http://community.webshots.com/user/tudorcatalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Paflo, felicitari pt progresele Sofiei. Am fost incantata sa-ti citesc mesajul si sa va vad pozele. Sofia a crescut mult si e tare dragalasa. Seamana cu tati cel mai mult?
Elteka, ce frumos si bine merge Elias cu jucaria de la Chicco. Cat priveste masa de activitati, eu as zice ca e cam devreme pt acest tip de jucarie. Ei se plictisesc repede, nu prea au stare sa se joace mult pe loc, dar depinde si de copil. Eu nu as investi in o asemenea jucarie (pt B) acum.
tamaraspt, si eu am vrut pt B haine de vara (gen body cu pantalon si maneci scurte incheiat in capse), dar la Kidex nu am gasit ceva care sa-mi placa - probabil pt ca inca nu e sezonul, insa poate vei gasi la BabyExpo. Nu stiu sigur daca eu ajung la acest targ, caci il am ca opozant pe sot caruia nu-i place aglomeratia de la acest eveniment.
Doxinu, am folosit si noi mulaj din acela pt forma piciorului si mainii, la Craciun. Din el am facut un soi de glob prins cu un snur frumos in brad. Il pastrez cu drag, sunt convinsa ca peste ani va fi o amintire tare frumoasa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

tudorcatalin Si pentru cine a mai primit PM-uri sa voteze poze din concurs, daca v-au deranjat, aveti posibilitatea sa le raportati ca spam.

Ma apuc de capitol nou.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput