apa saracita in deuteriu

apa saracita in deuteriu | Autor: roxie24rop

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Am citit pe forum cateva postari despre apa saracita in deuteriu. Intrucat avem un prieten bun lovit de cancer (meduloblastom desmoplastic, tumora pe creierul mic)si care se afla acum in plin tratament de chimio si raze, as vrea sa va intreb daca stie cineva cazuri concrete in care s-a folosit acest tip de apa. Am citit destul de multe lucruri pe Google, si am si cumparat apa de la fabrica din Rm. Valcea. De asemenea, am observat ca oamenii impartasesc foarte multe informatii pe acest forum. (am citit cu sufletul la gura o multime de postari, m-am bucurat si m-am intristat de fiecare data ....cumplit cata lume sufera...)

Eu am sa revin cu amanunte si am sa va spun daca aceasta apa are ceva efecte in cazul prietenului nostru. Sper sa aflam cat mai multe unii de la altii!
Va multumesc pentru rabdarea de a-mi fi citit mesajul de ''boboc'' pe forum.
Sanatate multa!
Roxi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Buna tuturor!

Am aflat ca apa saracita in deuteriu nu mai poate fi procurata decat din Bucuresti, de pe bulevardul Timisoara. Nu stiu inca adresa exacta, dar voi reveni cu toate amanuntele. Stiu precis ca va costa mai mult. Adica se vinde la sticle de jumatate, pretul uneia fiind de 10 lei

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Salut!

Daca intereseaza pe cineva de unde se poate procura apa saracita in deuteriu, iata adresa si numerele de telefon:

Adresa:
Mecro System SRL
Bd. Timi#351;oara Nr. 100P, Sector 6, Bucure#351;ti
Telefon: 021.444.70.02
Fax: 021.444.70.05

Repet, este cam scumpa, dar...o speranta in plus nu strica!

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

roxie cum se simte prietenul tau? A baut apa? Cat este de scumpa?

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luc1979 spune:

Informatii pe www.qlarivia.com. Costa 10 lei/ PET de 500 ml.

Mergi la inceput

Buna tuturor!

Scuze ca n-am raspuns la timp la acest subiect. Vestile despre prietenul meu nu sunt bune....s-a stins din viata ieri seara...brusc si fara nici un avertisment. Oricum, stiam ca sansele lui erau aproape nule. Chiar ieri i-au facut un RMN si din cate am inteles a facut metastaze la creier....deci n-a fost de bine. Ieri dupa amiaza Ovi isi facea planuri sa mearga la o nunta in weekend, ca se simtea binisor, iar pe seara a facut stop...e un soc pentru toti.

Apa a baut, dar nu cred ca a tinut o cura numai cu apa deuterizata. Cred ca a baut si apa de izvor si apa din asta. Or, cei care lucreaza la fabrica ne-au zis clar ca, pentru a obtine un efect vizibil, cei cu probleme (respectiv cancer) ar trebui sa nu bea altfel de apa pentru mai mult timp...adica toata viata daca e posibil. Se pare ca sin in trei-patru luni efectele ar fi vizibile...

Ma rog sa ne fereasca Dumnezeu si sa ne dea sanatate tuturor!

Doamne ajuta

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun...daca ajuta la ceva.. Ovi a suportat bine chimioterapia si razele. Nu i-a fost atat de rau pe cat ne asteptam cu totii sa-i fie. Banuiesc ca a ajutat si apa, pentru ca in perioada aia a baut numai apa deuterizata.

Sanatate!

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

roxie imi pare rau , Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Mulumesc, Aida....asta a fost, n-avem ce sa facem decat sa fim alaturi de cei din familia lui...

Sanatate tuturor!

Roxie

Mergi la inceput