Probleme la adoptie dak avem un catel acasa?
Nu am gasit acest subiect si ma gandesc sa nu fie vreo problema faptul ca avem un cutu mic (bichon) in casa.A fost alinarea sufletului meu cand am pierdut sarcina la 7 luni asa ca nu m-as putea desparti de el.
Stie cineva sa imi dea un raspuns?
va multumesc
Raspunsuri
Alexa Ioana spune:
sunt multe fete care au catel/pisica, si au adoptat... nu are ce problema sa fie !!! eu zic sa stai linistita !
mult succes !!!
diciu spune:
Nu e nici o problema simo_75
Si noi cand au venit in vizite aveam si pisica si cainele in casa.
Nu scrie nicaieri in lege nimic despre asa ceva si ar fi si absurd sa fie asa.
Deci poti sta linistita.
Daca insa crezi ca bishonul tau ar latra sau musca asistentele sociale.....atunci ai putea sa-l duci la parinti ceva pt o ora..Pisica mea o tragea de coada pe psiholoaga.....si ea nu zicea nimic...dar am observat eu ca prea nu-i convenea...dar a suportat cu brio..
Daca nu...care e problema?..este si el un membru al familiei pentru care ti-ai asumat intreaga raspundere..Atata timp cat igiena in casa e pastrata, un animalut are un efect benefic asupra unui copil...
Succes!
www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete-Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
simo_75 spune:
Multumesc pentru raspunsuri.Intr-adevar face si el parte din familie, e alinarea mea si nu m-as fii putut desparti de el.
Intr-adevar e cam rau dar el zice ca se joaca cand musca la picioare.
E inca micut ca are 1 si jumatate asa ca poate mai renunta si el la obiceiurile astea.
Cred insa ca s-ar adapta foarte bine cu un bebe ca sunt foarte iubaret.
Diciu m-am uitat la suflethelul vostru.E dulcica foc.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
diciu spune:
simo_75..multumesc pentru urari! Am pus si ceva poze noi pentru ca am mai crescut un pic..
Va doresc si voua sa vi se implineasca visul
www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete NOI-Sabina Teodora
anda
donna79 spune:
Diciu, fetita e o minune, sa va traiasca! Am revazut filmuletul actualizat si nu am putut sa nu ma imaginez in locul tau, macar pentru o clipa. Nu degeaba o cheama Teodora, chiar e un "dar de la Dumnezeu"...
Simo 75, nu renunta la bichonel, sa aiba copilasul ce smotoci, pentru ca sunt sigura ca in scurt timp veti avea casa plina de gangureli si veselie. Cum te imaginezi, mamica de baiat sau de fetita?
Eu am o versiune pentru ambele...cred ca imaginatia ma tine in viata!
Pupici multi.
Donna
diciu spune:
quote:
Originally posted by donna79
Diciu, fetita e o minune, sa va traiasca! Am revazut filmuletul actualizat si nu am putut sa nu ma imaginez in locul tau, macar pentru o clipa. Nu degeaba o cheama Teodora, chiar e un "dar de la Dumnezeu"...
Simo 75, nu renunta la bichonel, sa aiba copilasul ce smotoci, pentru ca sunt sigura ca in scurt timp veti avea casa plina de gangureli si veselie. Cum te imaginezi, mamica de baiat sau de fetita?
Eu am o versiune pentru ambele...cred ca imaginatia ma tine in viata!
Pupici multi.
Donna
Donna...e intr-adevar o minune Dumnezeiasca...
Eu mereu m-am vazut mamica de fetitza...oricat imi imaginam eu ca as putea avea si baietel...nu-mi iesea.. desi ador si baieteii...
Culmea e ca prima oara cand am aflat de Sabina, ni s-a spus ca e baiat...pentru cei de la DPC copilul era un dosar si atat si habar nu aveau daca e fetita sau baietel...si au incurcat borcanele...
www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete NOI-Sabina Teodora
anda
emiliasidan spune:
buna,
noi avem o pisica, adica un pisic... e copilul nostru de 3 ani de zile si nu vad cum influenteaza acest lucru afectiunea pe care o vom avea fata de copil.
am auzit insa tot felul de "pareri" cum ca un animal in casa aduce microbi si nu e OK pentru un bebe......
atat timp cat ii facem toate controalele ....nu vad ce nu poate sa fie OK.
bafta!!
simo_75 spune:
Atata timp cat avem grija de prietenii nostrii necuvantatori , ii spalam ,ii periem ca practic cei care nu au animale la asta se gandesc prima oara :parul!, nu vad ce ar putea afecta.
Eu pe bichonelul meu il spal in fiecare zi cand vine de afara si il perii in fiecare seara.E curat, spalat nu isi face nevoiile in casa , nu imprastie mancarea asa ca nu vad de ce sa aiba microbi care sa ne afecteze copiii.
Ma gandeam ca la noi in tara totul e posbil si daca e sa ti se inchida o usa ti-o inchide din "n" motive si de aia am intrebat.
Nu voi renunta in ruptul capului la el pentru ca el a fost alinarea mea dupa ce am pierdut sarcina la 7 luni.
Inafara de familie care m-a sustinut intru-totul el a fost "bebelusul" meu (ca sa zic asa).Mic, pufos , jucaus si iubitor.
simo_75 spune:
Sincera sa fiu pentru mine nu conteaza asa de mult sexul copilasului meu.Eu ar fii trebuit sa am un baiat, din pacate nu a fost sa fie, si cand am ramas insarcinata cu el ma gandeam ca poate facem si o fetiza.
Insa viata ne ofera altceva si mergem mai departe.
Asa ca ma vad in postura de mama oricum, ca e fata ca e baiat important e sa fie sanatosi si noi pe langa ei sa le putem oferi viata de care, daca nu am exista noi (ma refer la toti parintii de copii adoptati)nu ar avea parte.
Sa le oferim toata dragostea noastra si la un moment dat sa ajungem sa nu mai fim sigure daca i-am nascut noi sau i-am infiat :)
va pup si va doresc Sarbatori Fericite!!