Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Somnic usor sa aveti!

Noi n-am mai intrat in ultimele zile ca a fost week-end si am fost pe drumuri(la iarba verde si in vizita la niste prieteni).Ieri si azi am umblat pe la consulat sa-i facem lui bb pasaport.Maine merg sa-i fac pozele.(pt.pas)
Am reusit sa citsc putin din urma.
Creem, imi pare tare rau ca inca aveti probleme cu mancarea.
Vasari, ma rog lui DD sa nu aiba Maria probleme si sa se rezolve totul usor(doar cu pampersii)
Lala, am citit ca ai trecut la ''artileria grea'' (o masura de cereale in laptic).Cred ca nici la noi nu mai este mult pana atunci.

Adina, cum a fost in concediu?

Am inceput si noi de cateva zile sa mancam foarte putin.Nu stiu care e cauza:ori e laptele meu prea putin si nu se satura ori are el chef de joaca la ora mesei(ora mesei impropriu spus-cere papa din ora in ora-ma zapaceste de cap).Sanii mei sunt varza(adica moi si cred ca a inceput sa-mi scada productia de lapte- fir-ar...)Daca tot asa o tine cu programul asta, ma gandeam sa-i suplimentez mesele cu cate 10-20 ml de lapte praf(dat cu seringa) sa vad cum reactioneaza.Offffffff.Iar pt mine-suplimentarea meselor cu 2-3 l de ceai de stimulare a lactatiei.Sa vedem ce-o sa iasa din toata treaba asta.

Ma gandeam la un moment dat sa incerc sa extrag cu pompa lapticul dintr-un san sa vad cat iese, dar am lasat-o balta ca sa nu intru la ganduri negre si sa ma demoralizez.Poate e ceva trecator.Doamne ajuta asa sa fie!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uberbax..stii ce sa faci cd vezi ca nu ti se raspunde? da copy paste, scrie cu rosu..si asa ne semnalam..
de multe ori si eu vin doar citesc..mai scriu pb mele sa va innebunesc pe voi..
suntem multe, f multe...prrobabil fetele care ati venit mai recent aveti aceasta problema..banuiesc, nu stiu..

suflet d einger..da, tre sa dai refresh sa vezi dc s-a mai scris.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza mamici!

anacami si adyanna La multi ani bb-eilor vostri!

uberbax

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

cristiana, dc mai dai si peste o pompa care nu scoate cat ai tu..sa vezi atunci demoralizare.

Mergi la inceput

mai am si eu 2 intrebari
voi puneti la fiert toate legumele deodata?cartof albitura morcovul telina??si chiar trebuie sa le fierb o ora?nu e prea mult?nu raman fara vit?
picatura de ulei de masline o puneti dupa ce stingeti focul sau de la inceput???
am citit intr-o revista pt copii c ar trebui sa punem ulei fl soarelui sau porumb

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

dany, eu inca nu pun cartof.dar cum asta fierbe mai repede, eu zic sa il pui un pic mai tarziu.
voi cat timp fierbeti legumele?

aa..acum vad ca ai scris ..o ora..eu le fierb doar 20 de minute.
de ulei, nu stiu. mie dr nu mi-a zis nimic.il intreb cd mergem, dupa Pasti adica.pana atunci, nu ii pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Camelia si adyanna la multi ani pentru piticuti !

dany26 eu fierbeam toate legumele odata , cu picatura de ulei cu tot .

uberbax in niciun caz nu esti invizibila , mai ales pentru mine care am avut deosebita placere sa te si intalnesc fetele !

Sanatate multa bebelusilor cu problemute
Si de dimineata !

Stefania ai uitat iar de cafea ....unde esti ???

crisstiana mie nu imi pare chiar ok sa pape din ora in ora, ceva se intampla. Acum sunt totusi marisori si ar trebui sa se fi stabilizat un soi de programel.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

pai si stefania s-a suparat ca nu bem cafeaua

eu chiar nu beau cafea..na.

eu ma gandesc ca noi cum suntem asa mai obosite..cd ne apuca ..gata..ne suparam pe forum..si mie de cate ori nu-mi vine sa spun..noah..io m-am suparat..nu mai scriu nimic..nu va place copilu meu etc etc..
dar pe de alta parte si eu de multe ori ma uit la poze si uit s amaiscriu fetelor cate ceva...

Mergi la inceput

lala si victo mersi de raspuns!

lala
tu cat le fierbeai???
victo tu ce legume ii pui si cat papa la o masa?ii dai doar supa goala sau si leg. pasate??dr mi-a zis sa pun ulei...1-3 pic. si daca si miha a scris ca i-a zis dr ca ajuta la mielenizarea celulei nervoase ma gandesc sa ii pun si eu...
o sa le fierb si eu 30 min.....sau maxim 40....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Multumim frumos pentru urari!

Anacami pt bebelina ta!

Vasari imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta dar o sa fie bine! Sunt sigura de asta, asa ca, curaj!

Dany mie mi-a spus dr pediatra ca pot pune orice ulei (masline, porumb, floarea soarelui) pentru ca sunt la fel de bune. Dar nu stiu nici eu cand se pune pentru ca noi nu am inceput inca sa papam si altceva decat laptic. Mai asteptam 2 saptamani si apoi incepem si noi.

Fetelor, pitica asta a mea nici nu zici ca ar fi facut un vaccin ieri. A fost asa de vesela toata ziua. Iar pe seara noi am plecat putin la cumparaturi si am lasat-o cu mama. Cand ne-am intors, pe la 9, dormea deja de o ora si a mai dormit pana la 10. Iar cand s-a trezit a avut o discutie foarte serioasa cu elefanteii din caruselul de deasupra patutului dupa care a inceput sa se invarta prin patut si sa rada la toate jucariile pe care le vedea si sa mai traga si cate un chiuit de bucurie din cand in cand. Asta pana la 11 si ceva cand a adormit franta! A mai facut ea asa dar ziua, noaptea la ora aia nu prea.

Stefania unde e ??? Ca ma mai serveam si eu pe furis de la tine!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
http://family.webshots.com/album/562773629OKAygZ?vhost=family

Mergi la inceput