Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
uberbax spune:
Oanamultumesc de raspuns am studiat si eu situl dar eu ii dau piticei Nan iar la pampersi nu e prea atragatoare oferta!Dar in schimb la ce ai comandat tu chiar merita..Humana are un pret bun!
Vasarisanatate multa piticei si ce bine ar fii daca e ceva poate nu are nimic dar daca e...sa se rezolve doar cu 2 pampersi!Multa sanatate!
Si inca ceva...am tot scris si eu mess in limita timpului pe care il am dar se pare ca pe acest forum nu prea esti bagat in seama...nu prea bagati in seama persoanele noi....pacat!Asta fara suparare....au fost cred 2 sau 3 fete care au raspuns la mess mele...imi pare rau!
19.12.2007-fetita!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Ank, Totulii, multumesc.
Adina, foarte interesant asta cu pampersul invers. Eu le-am pus pe amandoua la fel, de fapt asa imi aratase dr ortoped. Chiar citeam acum ca in Austria prima eco se face imediat dupa nastere si investigatia este obligatorie. Dar este ecografie sau radiografie?
Wrapul il trag acum putin mai mult chiar, mai departe de genunchi, sa fiu sigura ca stau piciorusele departate bine. Cand trageam materialul pana la genunchi doar aveam impresia ca aluneca.
Nu stiu ce sa fac, dr mi-a zis sa fac radiografia peste o luna, la 6 luni adica... Am vorbit cu un dr care ne-a spus ca aparatele noi folosite pt radiografii sunt mult mai bune si daca faci 2 radiografii pe saptamana timp de un an primesti aceeasi cantitate de radiatii cat primesti de la soare in decursul aceleiasi perioade.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
SufletDInger spune:
uberbax, hai ca te bag io ;)
Ce zici ne incuscrim? Alexiss e mai mare ca frumusetea ta cu 10 zile. Poate o sa iasa ceva
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Uberbax multumesc. :) Sa stii ca de obicei se raspunde atunci cand cineva are experienta sau a mai trecut prin ceva asemanator. Daca ai citit forumul ai vazut ca au fost multe discutii de genul asta. Si eu vorbesc de multe ori singura, dar si-asa nu are cine sa ma asculte acasa, poate doar Maria. Problema e ca eu nu inteleg ce-mi raspunde ea.
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
uberbax spune:
Esti draguta mersi frumos...dar pe bune ce rost are sa scriu mai bine doar citesc..
Nu ai somn la ora asta?ca eu nu prea abia a adormit si pitica mea...
quote:
Originally posted by SufletDInger
uberbax, hai ca te bag io ;)
Ce zici ne incuscrim? Alexiss e mai mare ca frumusetea ta cu 10 zile. Poate o sa iasa ceva
SufletDInger spune:
acu i-am dat sa pape, a papat iar putin, 80 ml , imi vine sa mor.
am zis sa citesc ce s-a mai scris si apoi sa fug in pat, ca cine stie cand o sa se trezeasca.
uberbax spune:
Sincer e cam naspa sa scrii si sa nu ti se raspunda ca de aia scriem pe forum mai aflam ceva nou mai punem intrebari....dar cam ramai cu ochii in soare!
ce face pitica doarme?
quote:
Originally posted by Vasari
Ank, Totulii, multumesc.
Adina, foarte interesant asta cu pampersul invers. Eu le-am pus pe amandoua la fel, de fapt asa imi aratase dr ortoped. Chiar citeam acum ca in Austria prima eco se face imediat dupa nastere si investigatia este obligatorie. Dar este ecografie sau radiografie?
Wrapul il trag acum putin mai mult chiar, mai departe de genunchi, sa fiu sigura ca stau piciorusele departate bine. Cand trageam materialul pana la genunchi doar aveam impresia ca aluneca.
Nu stiu ce sa fac, dr mi-a zis sa fac radiografia peste o luna, la 6 luni adica... Am vorbit cu un dr care ne-a spus ca aparatele noi folosite pt radiografii sunt mult mai bune si daca faci 2 radiografii pe saptamana timp de un an primesti aceeasi cantitate de radiatii cat primesti de la soare in decursul aceleiasi perioade.
Primul orice
_
SufletDInger spune:
nu cred ca se face cu rea intentie, fetele se cunosc de multa vreme , vad eu din ce se scrie, deci sunt legate multe prietenii.
uberbax spune:
Nici a mea nu a mancat prea bine si cred ca se va trezi iar pt o masa...e poate maine vor manca mai bine!
quote:
Originally posted by SufletDInger
acu i-am dat sa pape, a papat iar putin, 80 ml , imi vine sa mor.
am zis sa citesc ce s-a mai scris si apoi sa fug in pat, ca cine stie cand o sa se trezeasca.
SufletDInger spune:
Piticotul meu doarme acu. El doarme bine noaptea, se trezeste papa si somn, ziua e mai nasoala, plange mult, nu-i convine nimic , de nu mai stiu ce sa-i fac. Am facut si ca toate animalele , se uita la mine, uneori mai trage un zambet si apoi isi intoarce privirea si isi vede in continuare de maraiala.
A ta, ce program de somn are?