Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

Anaxena foarte simpatice pozele, se pricepe Gabi la desenat, i le-am aratat si lui Victor si a zis ca nu stia ca "Gabone are asa talent", a zis ca poate reusim sa iesim in patru, cand se mai incalzeste, la o terasa ceva. Imi pare rau sa citesc ca nu te simti prea bine, fa-ti un ceai de sunatoare combinat cu tei sa te mai linistesti.
Of, si afara e asa urat ca nici nu-ti vine sa te dai jos din pat si eu care vroiam azi sa ma plimb, dar ata ete, poate maine.
Azi mi-a facut al meu poze la burticuta de 7 luni, am sa le pun pe forum, dupa ce le descarc din aparat.

M-am uitat aseara pe prima, la "Prima zi" deja sunt fun emisiunea asta, asa ma bucur ca este difuzata parca la fix, inainte sa nastem noi:) abia o astept pe cea de data viitoare!

Lori28+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fetelor,eu sunt acasa pana vineri ca ne-a dat sefu liber,ce tare a fost cand a luat decizia asta.
Asa ca eu o sa trandavesc prin casa,de fapt o astept pe mama sa imi faca curat in bucatarie,adica faianta ca eu nu mai pot face asta,e pana sus si apoi mai e si mobila de bucatarie de curatat.
Ana xena sa stii ca si eu am dormit pe pucat easeara ca am avut niste arsuri de am crezut ca mor,parca simt ca sunt si ragusita,aseara nu puteam sa respur bine. Nu stiu ce o sa ma fac de saptamana viitoare daca nu o sa pot dormi noaptea ca dimineata trebuie sa merg la birou devreme.
Pupici pentru Micky si poate cu trecerea timpului nu o sa mai sufere asa mult fetita ta,sa dea DD sa treceti peste aceste momente grele.
Va pup si mai intru mai tarziu.

25+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Icazangiu spune-mi si mie daca stii cand se difuzeaza emisiunea in reluare, eu uit tot timpul sa ma uit.

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza fetele.
Anka bureti din aia speciali ar trebui sa gasesti pe la Praktiker sau Bricostore. Daca nu, la magazinele speciale de materiale de constructii. Sunt cu fel de fel de texturi, cu bucati piele cusute pe burete ca sa lase urma etc.
Noi astazi avem inchiderea cursului de mamici si ne duce sa vedem clinica si salile de nasteri. De abia astept.

bujo 24+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Imi pare rau Gabriela dar chiar nu stiu, daca intre timp aflu am sa-ti spun!

Lori28+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Gabriela82

Icazangiu spune-mi si mie daca stii cand se difuzeaza emisiunea in reluare, eu uit tot timpul sa ma uit.

27

Sambata, parca o dau in reluare , la ora 14.00 sau 15.00

Cristina 20+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Nici eu nu ma simt excelent azi nu stiu de ce dar ma simt extrem de obosita si burtica e cam tare. Asa ca azi ma mai relax cat pot. Am zis ca pun sa fac ciorba dar poate mai dupa amiaza ca acuma chiar nu ma simt in stare, bine macar ca am reusit sa spal toate vasele si sa curat in bucatarie.
Azi Flo s-ar putea, daca reuseste sa termine mai devreme la servici si daca poate ajunge mai devreme acasa as merge azi cu el la spital sa imi ia sange pt analize ca mi-ar fi mult mai usor decat sa merg maine sau poimane singurica da sa vedem in fct de cat de repede termina.
La noi vad ca iar incepe ziua cu ploaie si nori, sper dupa amiaza sa fie mai frumos poate ies cu fata la o plimbare ca am stat destul in casa de la vremea asta nebuna.
sorry ca nu nominalizez da chiar nu ma simt in stare, ma simt asa de blegita, merg sa stau putin pe canapea cat fata se mai uita la desene ca ma doare si spatele.
Pupici la toate fetele scumpe si la burtici si revin mai tarziu!

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by lcazangiu

Buna dimineata burtici cu pepenasi,

Anaxena foarte simpatice pozele, se pricepe Gabi la desenat, i le-am aratat si lui Victor si a zis ca nu stia ca "Gabone are asa talent", a zis ca poate reusim sa iesim in patru, cand se mai incalzeste, la o terasa ceva. Imi pare rau sa citesc ca nu te simti prea bine, fa-ti un ceai de sunatoare combinat cu tei sa te mai linistesti.
Of, si afara e asa urat ca nici nu-ti vine sa te dai jos din pat si eu care vroiam azi sa ma plimb, dar ata ete, poate maine.
Azi mi-a facut al meu poze la burticuta de 7 luni, am sa le pun pe forum, dupa ce le descarc din aparat.

M-am uitat aseara pe prima, la "Prima zi" deja sunt fun emisiunea asta, asa ma bucur ca este difuzata parca la fix, inainte sa nastem noi:) abia o astept pe cea de data viitoare!

Lori28+David

deci sa inteleg ca sotii noshtri se cunosc!!asta mi se pare super!!!adiq cand ne vom intalni nu se vor plictisi!
abia ashtepta sa ne vedem la un suc

Ana-Maria28+
am oMARIA!!!AMR 12sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor!

Ankalaura sunt de acord cu propunerea ta cu privire la "curatenia" din lista de dutze. Si eu am remarcat mai demult ca sunt foarte multe nume pe lista despre care nu am mai auzit nimic - bine, eu nu am verificat si ultimele actualizari ale conturilor lor. Dar daca ai facut-o tu e foarte bine. Si daca mai sunt si alte pareri in favoare acestei idei va rugam sa le exprimati.

Bujo ma bucur ca te simti mai bine! Si de asemenea felicitari pt marirea de salariu - se pare ca e o perioada specifica pt astfel de vesti ca si la noi s-au marit salariile si s-au acordat si primele anuale in luna martie. Te asteptam cu vesti de la cursul de mamici - eu una tin sa spun ca mi-am facut un folder special pt toate informatiile pe care le-ai postat tu si cred ca o sa-mi prinda tare bine la momentul potrivit, ca daca nu le salvez uit ce citesc.

Gini distractie placuta in delta - ce mi-ar placea sa merg si eu, ca n-am fost niciodata, si mi-am propus de atatea ori...

Anaxena super faine pozele cu body painting!

The Andreea sa cauti OU 96/14.12.2003 (nu stiu daca este pe mailul comun, dar s-ar putea - daca nu o ai pot sa ti-o trimit eu) si ai sa vezi ca nu se specifica nici un fel de perioada in care poti sa optezi pt scurtarea programului - doctorii nu stiu toate legile si isi dau si ei cu presupusul. Eu te asigur ca e asa, ca si eu mai am putin si intru in luna a7-a si incepand de ieri, de la 1 ale lunii, am program de 6 ore. Multa bafta!

Eu azi dupa amiaza merg la eco, abia astept!!!

Anna 24+ cu Maria
AMR 16
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Andreea, legat de scurtarea programului, are dreptate Anna. Exact asta vroiam sa-ti spun si eu.

Mie nu mi-a inregistrat cererea ieri , desi mi-a oprit-o la HR, mi-a zis ca-mi da numar de inregistrare dupa ce o vede directorul si ca o sa primesc nu stiu ce decizie. A zis ca ma cheama mai incolo si nu m-a chemat. Acum o pandesc pe doamna cu pricina (mai devreme nu era) sa insist sa-mi dea nr. de inregistrare pe cerere si sa-i mai explic o data ca nu-i vorba de vreo decizie a directorului aici, ci doar trebuie sa ia act de ea. Acum nu am nici o dovada ca am depus-o...

Anka,eu sunt de acord cu curatenia.

Boti, felicitari pentru patut.

Dara, ce misto ca stai acasa!

Eu azi incerc sa ajung la cursurile de la Filantropia cu sotul, sper sa si reusesc. Azi e modulul 1.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (26sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput