Turcia versus Grecia
Raspunsuri - Pagina 2
ina32 spune:
In Turcia am fost de trei ori iar in Kusadasi am stat la hotel Batihan (acum 6 ani).E destul de aproape de oras, aprox 20 min cu maxi-taxi. Plaja e frumoasa si destul de lata, conditiile bune. Despre Grecia nu stiu nimic, nu am fost.
CORNELIAP33 spune:
Asa cum spunea Rufus sunt diferite , dar amandoua sunt superbe.
Eu am fost la Kusadasi in luna de miere in 2001 ls hotel IMBAT, este pe plaja, de fapt cobori cateva trepte de la piscina pana pe plaja. Hotelul este situat intr-o gradina superba. Hotelul este de 4 stele, noi am avut demipensiune pentru ca am fost cu masina si ne-am si plimbat. In Turcia daca alegi statiunile de pe coasta de vest ai si de vizitat destule. Daca mergi in sud in Antalya doar plaja, baie si mancare, ceea ce nu e genul meu. Totul a fost grozav, am stat 12 nopti rezervate prin agentia din Romania, a mai prelungit cu inca 4 nopti pentru ca nu ne venea sa mai placam si am tot calculat ce sa facem sa putem sa ramanem acolo cativa ani!!!
In Grecia, am fost doar in Creta, intr-o statiune mica si linistita Ammoudarala 60 nkm de Heraklion, unde totul era superlinistit, plaja, somn, plimbari pe insula, mici golfulete, plaje superbe, peisaje de neuitat, taverne multe si bune,... croaziera in Santorini. Anul asta vom merge din nou in grecia 7 nopti in Halkidiki si 8 nopti in Thassos. Am studiat opiniile multor oameni care au vizitat aceste locuri si care sunt incantati. Cel putin Thassos a creat deja pasiuni pe viata, oamenii revin an de an in Thassos si nu mai vor sa vada altceva,... abea astept sa ajung in vacanta...
Iti doresc sa faci cea mai buna alegere, dar de fapt nu ai cum gresi.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
danutz spune:
Felicia, cele 2 tari sunt foarte diferite intre ele si depinde foarte mult ce fel de vacanta va doriti.
Personal, in Grecia am stat in Atena, un oras superb, cu multe lucruri de facut si vizitat. Am facut si plaja acolo, dar conteaza mult sa stii unde anume sa mergi. Si conteaza si sa ai masina ca sa te poti misca. Am fost si in Santorini si Mykonos, dar excursii scurte si la distractie. Mykonos-ul e vestit pentru cluburile sale si viata' libertina'. Santorini e unic in lume dar relativ scump.
Am mai fost si in Corint, si in Naplio, de fapt tot Pelopones-ul e deosebit, multe lucruri de vizitat.
Grecii sunt extrem de nationalisti, dar in tavernele lor se mananca foarte bine, bucataria lor e sanatoasa si asemanatoare cu a noastra. In plus stiu sa se distreze ca nimeni altii. Cine a mers la bouzouki stie despre ce vorbesc!!!
Turcia e altceva, sunt si acolo locuri de vizitat, dar de obicei la distante mari de complexurile hoteliere.
In schimb, daca ai copil/copii si inca mici, cred ca este locul ideal unde sa-ti petreci vacanta. Serviciile all inclusive din Turcia sunt unice, turcii au o adevarata cultura pentru satisfacerea clientilor si stiu cu adevarat sa te faca sa te simti bine.
Eu una, pana sa raman insarcinata, am facut multe vacante in Grecia, iar in Turcia am ajuns ori in interes de serviciu, ori la shopping. Anul acesta am ales insa Turcia ca destinatie de vacanta, fiindca e primul an cand vom calatori cu copilul nostru si sincer, am ajuns la concluzia ca e un loc de vacanta mult mai nimerit...pentru moment!!!