Tablouri

Tablouri | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

Ce ziceti merg (se asorteaza) tablourile cu rama neagra simpla daca mobila este maron mai inchis?

Sotul are un fix, ca rama tabloului sa fie de aceeasi culoare cu mobila.

Eu ma gindesc sa printez in marime mare poze cu peisaje superbe din vacantele noastre (Ro si alte parti), si sa le pun in rame negre (le las sa aibe un pic de chenar de portiune alba in jur).

Ce fel de tablouri va plac in casa voastra?
Poate mai fur idei ca sint la capitolul decorat casa. :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Incearca sa vizualizezi rama in combinatie cu mobila, eventual coloreaza tu un chenar pe post de rama si pune-l pe perete sa vezi daca merge cu mobila pe care o ai.
Noi avem un prieten pictor care ne mai face cate un cadou din cele lucrate de el (peisaje) iar uneori mai si cumparam de la el cate un tablou. La rame ne sfatuim cu el, eu nu am multa imaginatie.
Acum depinde si de imaginea pe care vrei sa o inramezi, cred ca e foarte buna ideea cu chenarul alb.

Succes!

Eld, mami de printesa si (35s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

si eu am aceeasi problema...insa am vizitat cateva magazine de profil si m-am uitat cum arata ramele inchise la culoare (noua wenge ne-ar trebui)...am ramas destul de incantata de idee si de cum arata!

acu' mai dureaza ceva pana ajungem sa alegem tablourile

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

In general ramele nu se asorteaza cu mobila, ele intra la categoria accents si de obicei au culori diferite care accentueaza ansamblul camerei..dar hei daca asa ii place sotului tau fa-i pe plac. Parerea mea.
E buna ideea cu poze din calatoriile voastre si mie imi place sa am pe pereti chestii cat mai customized. Daca ai un stil mai contemporary prin casa merg chiar si tabourile fara rama sau gen postere. De exemplu, la mine am ideea sa pun in living pe peretele cu canapelele care este mare si gol sa pun un tablou puzzle sau cum sa ii zic? un tablou mare facut din bucati de imagini care alaturate sa dea o singura imagine.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu cumpar tablouri gata inramate si deci nimic nu se potriveste cu nimic. Ma rog, le grupez eu cit sa aiba legatura cit de cit. Dar mie imi place stilul asta... hai sa-i zic eclectic.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu am sufrageria zugravita 2 pereti rosii si 2 portocalii, pe cei rosii am pus tablouase cu rame portocalii si pe cei portocalii invers :) niste acuarele dragute, no name:)...intentionez sa fac eu tablouri cu flori presate:maci, galbenele, etc

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput