Comori de nov-dec 04 (175)
Raspunsuri - Pagina 6
aime spune:
quote:
Originally posted by onitza
Voi ce ati mai dat copilasiolor de tuse productiva????????? mai dati-mi si mie idei de siropuri bune de tot, va rog, ca Paxeladinu' e deja apa de ploaie, la fel si Rinathiolul...
SI eu si Paul suntem cobza, ..... EU ce sa iau de durere de cap si ochi??? mamaaaa ce-as zace!!!dar mi-e ca ma ia somnul si sunt si singura cu el.
Onitzo, la noi a mers de minune Erdomedul dar si Plantusin. Iar tu ia Modafen, 3/zi, iti ia cu mana durerea de la raceala/gripa (este bun si ptr faptul ca stiu ca mai ai si ceva probleme cu ficatul). Si Humexul e ff bun, dar contine paracetamol, pe acre ar trebui sa-l eviti o vreme, pana se mai "aseaza" ficatul. Sanatate multa!
ioana_du spune:
Buna seara fetelor!
Adriana, m-am uitat un pic pe pozele tale, si am tinut neaparat sa pupacesc puiutii. Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce mari s-au facut.
Voi realizati, dragelor? AVEM COPII MARI !!!
monica-elizabet spune:
onitza sanatate multa si tie si lui paulica
va pe toate
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
hello si de la noi!
Onitzo sanatate multa si tie si lui Paulica!
mie mi-a iesit pe fatza o alergie banuiesc ca de la un fond de ten(pe cosmetice nu scrie data fab si a exp) luat de curand.astazi merg la doc sa vedem ce-mi da.
si noi vrem sa mergem la Jupiter anul acesta.anul trecut mi-a placut acolo ca era curat,mancarea a fost ok,plaja aproape si nu tu aglomeratie.
Aimeepls da-mi reteta de cornuri ca toata ziua ma gandesc ce sa le mai dau sa pape!
Dana uite si Ken are un baietel pe care nu-l sufera.cum il vede sau mai bine cum se intalnesc se si iau la bataie.si noi avem atipatii numai ca ne manifestam diferit.e o perioada trecatoare!
eveline spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Originally posted by onitza
Voi ce ati mai dat copilasiolor de tuse productiva????????? mai dati-mi si mie idei de siropuri bune de tot, va rog, ca Paxeladinu' e deja apa de ploaie, la fel si Rinathiolul...
SI eu si Paul suntem cobza, ..... EU ce sa iau de durere de cap si ochi??? mamaaaa ce-as zace!!!dar mi-e ca ma ia somnul si sunt si singura cu el.
Onitzo, la noi a mers de minune Erdomedul dar si Plantusin. Iar tu ia Modafen, 3/zi, iti ia cu mana durerea de la raceala/gripa (este bun si ptr faptul ca stiu ca mai ai si ceva probleme cu ficatul). Si Humexul e ff bun, dar contine paracetamol, pe acre ar trebui sa-l eviti o vreme, pana se mai "aseaza" ficatul. Sanatate multa!
aime si Vladimir
La noi tot Erdomedul functioneaza si cu Eurespal sau Prospan (alternativ). Cica se poate obisnui organismul cu unul din ele si nu mai functioneaza. Asa ca daca-i dau Eurespal si nu mai are efect trec pe Prospan si imediat se vede. Sau invers....
onitza spune:
BUNA!
Wow , nu ma asteptam sa primesc atat de multe raspunsuri, MULTUMESC TARE MULT! azi ma duc la farmacie ca nu mai merge, inca o noapte nedormita si sunt cu muuult mai obosita decat atunci cand mergeam la sv! vreau copil sanatos ca nu mai poooooooooooot!!1 mi-e mila rau de el....pupic
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by ioana_du
Buna seara fetelor!
Adriana, m-am uitat un pic pe pozele tale, si am tinut neaparat sa pupacesc puiutii. Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce mari s-au facut.
Voi realizati, dragelor? AVEM COPII MARI !!!
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
www.flickr.com/photos/ioana_du/" target="_blank">Admirati-ne
multumim mult! ti-am vazut si eu mandretea in pozele cu paul. mai mai sa nu o mai recunosc ce mare domnisoara s-a facut
otilia te . mey stii ceva: lasa sa-l pupiceasca fetele ca amea una e foarte reticenta la asa ceva. o mai apuca cateodata sa-mi dea mie asa din bun senin cate un pupic, rar il mai pupiceste pe tudor daca e cazul sa o ierte...in rest, intoarce obrazul. asta in cazul cel mai fericit
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
bits unde mergeti voi la jupiter? ca eu am fost ultima data in 2003 si plaja era murdara rau ca mergeam pana in neptun la plajele private
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mariussimiuc spune:
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
bits spune:
Miha de ce te ascunzi?
Adriana anul trecut am fost la Majestic si a fost foarte bine.au si loc de joaca pt copii,piscina iar palja e fff aproape.in prima zi erau alge dar au venit cu masinile si au curatat iar apoi nu au mai fost probleme.e micuta statiunea dar asta am si cautat:nu tu muzici prin apropiere sa nu poti dormi noaptea,nu tu aglomeratie.
Aimee merci mult!