Gravidutze si mamici de CLUJ-69
Raspunsuri - Pagina 6
kitzy spune:
Merci Ioana si eu sper sa stau intr-un salon din ala fain
36+ cu Diana
AMR 4 saptamani!!!
anca.b spune:
Victo, am vazut pozicile! Ce dulcic e el asa, cum doarme la mami pe umar! Si sta si pe burtica! (al meu urla ca din gura de sarpe daca il pun asa). Vad ca sunteti la sticluta mare de la Avent. Noi ne mentinem la cea micuta, de 125 ml, insa am inceput sa sterilizez si cite una mare, just in case!
Nu vrea sa doarma nici afara? Ca eu, in general, asa il adorm pe stefan al meu. In felul asta are un somn bun de 2-3-4 ore la prinz. in rest doarme cite o ora, o juma' de ora, dimineata si seara.
Macar iti doarme toata noaptea. al meu se mai trezeste inca pe la 4-5 pt o portie de tzitzi.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Kitzy, saloanele pt lauze sunt la et 2 (toate). daca nasti prin cezariana, o sa te tina la et3 cel putin 3 zile, dupa care te muta jos la 2.
kitzy spune:
quote:
Originally posted by anca.b
Kitzy, saloanele pt lauze sunt la et 2 (toate). daca nasti prin cezariana, o sa te tina la et3 cel putin 3 zile, dupa care te muta jos la 2.
Yeyyyy, ce bine! Macar atata bucurie sa am daca tot stau in spital, sa fiu intr-un salon proaspat renovat. Scria in ziar ca et 2 si mansarda au fost renovate, oare mansarda sa fie etajul 3? Banuiesc ca acolo e si sala de operatii, nu? Sunt curioasa cum o sa fie, Diana sa fie sanatoasa si in rest e ok. Ea o sa fie cadoul nostru de Pasti.
36+ cu Diana
AMR 4 saptamani!!!
mami_alexia spune:
Anca, Starbucks e la Iulius, inainte sa intri in Iulius, pe stanga.
Co, acum sunt si eu curioasa, cine e in revista mami?
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
anca.b spune:
Da, da, et 3 e mansarda. sala de operatii e si ea acolo. esti f norocoasa ca vei merge intr-un spital "uman". nu iti poti imagina cum a fost cind am nascut eu: saloanele si baile erau ingrozitoare, deasupra se lucra la renovare, se spargeau pereti cu pickhamerul, prin spital umblau tot felul de muncitori "foarte curati", plini de moloz. mobilierul din saloane era vechi, metalic, ruginit, sertarele de la noptiera nu se inchideau, robinetul picura continuu, tevile de la canalizare treceau prin salon si auzeai de cite ori se tragea apa la mansarda (aveai impresia ca iti ploua in cap). groaznic.
quote:
Originally posted by kitzyquote:
Originally posted by anca.b
Yeyyyy, ce bine! Macar atata bucurie sa am daca tot stau in spital, sa fiu intr-un salon proaspat renovat. Scria in ziar ca et 2 si mansarda au fost renovate, oare mansarda sa fie etajul 3? Banuiesc ca acolo e si sala de operatii, nu? Sunt curioasa cum o sa fie, Diana sa fie sanatoasa si in rest e ok. Ea o sa fie cadoul nostru de Pasti.
36+ cu Diana
AMR 4 saptamani!!!
mami_alexia spune:
Victo, lui Stefan! Tortul e facut acasa sau comandat? E foarte frumos, eu ma pregatesc pt tortul de 1 an si caut idei.
8 martie 2008
kitzy spune:
Anca
Chiar ca-s norocoasa, de felul meu tot asa am fost.
Care ati nascut cu cezariana la Gine, cam cat ati dat la medic, asa o medie? Poate ca v-am mai intrebat, nu mai stiu.
36+ cu Diana
AMR 4 saptamani!!!
redai spune:
Se pare ca suntem tzinute in suspans pana cumpara alcineva revista
quote:
Originally posted by mami_alexia
Co, acum sunt si eu curioasa, cine e in revista mami?
8 martie 2008
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
balaceanu_l spune:
Buna fetelor,
Lori mersi pt sfaturi,sunt foarte utile.
Azi am fost la cantar avea 7.4kg.Asa s-a bucurat cand a vazut copii pe un copil il tot tragea de haine si tipa,"AI,AI".
Am primit o veste trasnet,ma duc luni la un interviu pt un job de translatoare,la 11 dimineata(1 dupa-amiaza ora rom.).Sa imi tineti pumni sa i-au postul.
Va
Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita