Gravidutze si mamici de CLUJ-69
Raspunsuri - Pagina 2
ALEX29 spune:
ANCA da chiar ca arati super ,iar bebele e un ingerash mic si dragalash ,felicitari pt micutzul crestin
ADRIANA multa sanatate ,nu uita sa bei mult lichide
MELI pupicuri la puitzu ,draga de ea
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anca.b spune:
Adriana, multumesc de aprecieri! Da, la bisericutza de langa noi am facut botezul. Am avut noroc si a venit preotul acela mai tanar, cu barba (cu celalalt nu sunt foarte prietena). Am prins si o zi frumoasa tare...ca bebe Stefan!
Sanatate multa iti doresc, sa te faci bine repede ca sa ne putem vedea la plimbarica. Cu siguranta pina joi, la intalneala de la mall iti revii, scapi si de scoala, si ne vedem.
quote:
Originally posted by mami_alexia
Buna seara!
Alex, norocoaso, 4 ore? SUPER!
Anca, ce bine arati!Era sa nu te recunosc pentru ca pari alta persoana! Ati facut botezul la biserica de aici, de langa noi?Iar bebe Stefan, un frumusel!
Eu ma lupt cu raceala, am crezut ca trece usor dar parca s-a mai agravat. Si stranut incontinuu, niciodata n-am mai fost racita in halul asta, sa stranut atata. Alexia e peste tot in casa, nu stiu cum nu o dor genunchii la cat merge in 4 labe.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
alinadel spune:
salutare! ma primiti si pe mine? eu sunt o membra mai noua .... e adevarat mamica anca arata foarte bine, iar bebelusul e un ingeras... voi nu aveti probleme cu virozele? noi ne luptam cu mult sarg de ceva vreme cu tot soiul de ciudatenii de virusi.
dariandra spune:
MELI - Daria are pielea foarte uscata si 2 pete asa mai zgrunturoase cum spui tu (aspre la pipait, dar nu de culoare rosie).Am intrebat numai o farmacista si mi-a spus ca este din cauza pielii uscate.Ceva bubite mici nu are.
Sa-mi spui si mie ce ti-a recomandat medicul.Mie mi-a spus sa-i schimb samponul si lotiunea de baie.
dariandra spune:
ALEX - Am citit ce ai spus.Eu Dariei tocmai de asta cred ca am sa-i dau mar copt pentru ca marul crud s-ar parea ca nu-i face foarte bine la stomacel.Mai incercam sa vedem, saptamana asta: suc de mar amestecat cu suc de morcov.
Ioana13 spune:
Salut
Asa de repede a trecut ziua azi cu schimbatul orei..nu stiu ce o tot schimba atit, nu gasesc nici o logica in capul meu.
Si P are pe obrajori ceva bubite, nu sint rosii numai citeodata, aspre la pipait, cam bobitele de gris arata. Asa a zis si dr, ca farmacista Andreei ca de la pielea uscata si poate de la vremea rece(i-au aparut acum iarna si mi se pare ca ii dispar incet). A zis sa ii dau cu crema de la Mustela - Cold Creme sau alta crema hidratanta tot de la mustela. Inca nu am cuparat... vreau sa vad daca nu dispare, ca asa arata sint mai putine in ultimele zile.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dianaaa spune:
fetelor ms de primire.....am inteles faza cu primele 10 mesaje,dar nu asta e problema...nici nu pot sa va citesc macar "cursiv" pt ca se tot blocheza cursorul si mi se si deschid destul de greu paginile....din pacate doar la siteul asta e asa si nu stiu de ce....
ps.si cine mai e gravi ca eu nu am vz pe nimeni?
sara2007 spune:
salutare fetelor...devine o adevarata dependenta forumul asta.noi incepem sa ne pregatim incetul cu incetul pt marti,cand Sara implineste un anisorsi normal este si ziua lui mami.....ca doar si ea implineste un an decand a devenit mamica,vom chema activa copilasi ,asa ca sa aiba Sara amintire de la ziua ei.......daca as avea spatiu mai mare v-am invita pe taoteda.....mami-alexia,multumesc mult daca mi-ai raspuns ,dar la inceput am fost f dezorientata cu forumul asta si tot citeam eu si scriam,dar nici decum bineacuma m-am prins nu demultimi cer scuze.da,si eu ma gandesc ca oare cum v-a fi cand o voi intarca,cred ca v-a fi f greu,nici nu vreau sa ma gandesc.anca.b felicitari pt cel mic....este ff scump,am si uitat cum arata Sara asa micuta.cu cresa sta cam in felul urmator.Sara s-a nascut in italia,sotul meu sta si lucreaza acolo.....cu toate ca mie nu-mi place delocadica eu m-am saturta f tare de italia aia,as vrea sa vina sa lucreze aiic,m-i f greui sa-mi las iar familia aiic,pt ca daca plecam iar nu venim vreo 5-6 luni si eu sunt f atasata de familia mea.acolo stam si intr-o zona mai izolata,ca la tara.....e nasol.si el deja a facut cerere pt cresa,cu toate ca mi-e nu-mi place ideea.asa e.n-ajungem nici cum la un numitor comun.....si toate astea plus distanta ne indeparteaza.eu n-as vrea s-o dau daca se poate pana la 3 ani,cand o dau direct la gradi.dar el ar vrea sa lucrezalex sa vezi ce-o sa-i mai placa micutei si de-acum aincolo banana,mi-ar surade ideea cu bazinul,dar parc ae cam scump,bine macar ca nu se plateste pt aia mici,nu?ai mai fost cu tiadris?si multumesc fetelor pt sfaturile cu urechile,eu chiar o feream pe SAra la baita.maine poate o bag cu mine in vana sa vedem ce faceati incercta careva experimentul?sau m-am mai gandit sa-i i-au un colac si sa umplu vana si acolo cumine cu colacultare sunt curioasa ce v-a face.meli darga cum ii piticuta?si eu tic ca-i o laergie,ti-am scris mai iniante,nu stiu dac aai apucat sa citesti.cristinuta nici un semn?sa vezi de nu vine pe 1 aprilie.....va urez noapte buna si numai vise placute
ioana
anca.b spune:
Buna dimineata! Nu e nimeni la cafea?
Alex, Ioana, mami de Sara, multumim de aprecieri.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
velenamaria spune:
buna dimineata
legat de bubite rosii pe fata...si edi are. eu l-am dat cu crema ptr iritatii de la mustela si cu o crema speciala ptr fata de bebe tot de la mustela si e mai bine. era tare rosu in obrajiori saracutul si aspru mai ales la barbie. iar pe piciorus are doua pete..piele mai uscata...habar nu am ce sunt dar maine ne viziteaza doamna doctor Campean si vedem ce si cum. a trebuit sa o chem ptr ca edi sangereaza la putzica. sunt asa de suparata...a ramas cu probleme de cand cu decalotarea fortata executata de doamna doctor de familie la vaccin. uff ce nervi am.
ANCA B felicitari ptr botez.
ALEX..doarme mai bine TIADRIS? ce-i dai sa pape? eu nu stiu ce sa fac cu edi...marul nu-i prieste..iar cereale seara nu-i dau ca el e prea mare ptr varsta lui si nu vreau sa fie un grasan. are acum 5 luni si o saptamana si peste 8 kg in greutate si cred ca in jur de 70 cm lungime. asa vrea insa sa nu se mai trezeasca noaptea sa pape...se trezeste si de 3 ori si suge un picut si apoi adoarme.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj