Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
chinabulina spune:
simonix, bine ai revenit! mi-au placut tare mult hainutele lui Robert ... si-mi place starea ta de spirit! tine-o tot asa
33+1
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Reallaura spune:
Simonix, am vazut burtic, patut, hainute! Vai, ce frumoase sunt!
Iar tu arati foarte bine, nu te-ai ingrasat deloc!
Lorich, iubitica, si eu simt la fel, ca e cea mai fericita perioada a vietii mele.
Bogdan al meu imi spune ca numai asa o sa ma tina. Adica . Daca-i da mana!
Simt si eu ca o sa regret perioada asta, ca a fost prea scurta, dar vine si sarcina urmatoare, Doamne ajuta!
Laurita 33, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
simonacip spune:
Buna dimineata fetele, iata-ma si pe mine cind ajung sa scriu...
Gabitzam, am ajuns acasa pe la 3 si ceva, cind am dat drumul la TV era o stire de la Kidex ca in mai putin de o ora se inchide targul Inchipuie-ti..M-am bucurat tare ca ne-am vazut (de fapt tu m-ai vazut). Arati superb si ai o burtica mititica si frumoasa, nici nu se compara cu burtoiul meu...Iar fiu-tu e o dulceata de copil cuminte si ascultator..Pai sa stea el cuminte asa linga mama si tata, al meu zburda de mi-era teama ca-l pierd odata din oki, barbatul la carucioare...vai de lume. Tre sa ma inveti din secretele tale de a creste copiii, ca pe al doilea vreau neaparat sa-l am cuminte... Te rog si foarte serios...Pai al meu o ia inainte, in dreapta, la stinga zbuciumat zici ca abia a fost eliberat, nu mai aude, nu se mai opreste...Off...
Imi pare rau ca n-am facut pozite, si eu aveam aparatul, am reusit sa imortalizez citeva, dar m-a lasat blitzul, Deh, daca am plecat nepregatita...Am sa pun si eu pozitele care mi-au iesit...
Le-am vizionat si pe ale voastre Gabitzam, noroc ca David n-a poposit prea mult la casute ca mereu inchidea usa dupa el si prindea miinile celorlalti copilasi care voiau sa intre
Cleo, imi pare rau ca nu ne-am zarit, in schimb superbe poze am vazut.
La fel, SImonix, pai normal ca te simti bine la cum te-am vazut ca arati in poze...Felicitari pentru cumparaturi !!
Alina_anto pacat ca nu ne-am zarit, dar in invalmaseala care se facuse, eu cu okii dupa David...e de inteles. Noi am luat cam tot ce ne-am propus (ah, ba nu, mai putin Mustela, nu am gasit standul ...
Patut, frumos, din textil bleumarin si cu carouri maron, carucior Per Perego, foarte dragut si usor manevrabil (numai 4 Kg). L-am platit (10 milioane) dar ni-l livreaza ei miercuri pt ca nu aveau pe portocaliu cu gri cum am vrut noi...Asa ca am zis sa-l mai asteptam 3 zile pentru ca oricum nu avem acum nevoie de el..Se stringe foarte bine si e si tare dragut...o sa vi-l pun in poza cind mi-a aduc. Are si aparatoare pt picioare, si imbracaminte transparenta pt cazul de ploaie, vint...O gasesc foarte utila. Deci sunt multumita.
Am mai luat bodyuri cu mineca lunga, scurta si tip maieu (cite 2-3 din fiecare fel, mai multe culori), pantalonasi cu piciorus asortate la bodyuri, bluegeansi si 3 tricouri pt David, prosopel, cearsaf de pat, jucarie (de care spunea sis - ca o paturica de plus cu 2 arcade deasupra pe care sta bb si se joaca cu jucariile atirnatoare), umidificator pentru camera, ca se simtea nevoia, David are mereu nasul infundat dimineata si de mult voiam sa luam...3 masinute pt David.
De la Nuk: inca un biberon pt ceai , pieptan si perie pt Matei, buretel de baie, suzeta si cite ceva pt Mirciulica (a lui SIS)
Sa va spun ca ne-a costat tirgul vreo 25 de milioane? Eh, ce sa-i facem, asta este, odata vine bb, sanatos sa fie el.
AM fost si la Leonardo si i-am luat lui david 3 perechi de sandalute(una pt cresa), iar eu mi-am luat o palarie alba, superba cu bouri lasate, o sa v-o pozez...Deocamdata, tb sa pun aparatul la incarcat, dar pot pune cele citeva pozici de ieri...
Cam asta a fost ziua de ieri, incarcata si obositoare dar cu folos...
Ah, nici eu n-am reusit sa gasesc gogosile cum spuvorba lui Lorich, in schimb am mincat 4 biloaie bune de inghetata...Yummiii!!
Miss, am sa incerc sa ma menajez inca 2 sptamini, treaba cu tirgul era musai sa o facem impreuna, ca daca-l lasam pe Cip singur cu David sa se descurce cred ca nu prea faceam mare afacere... N-am reusit sa-ti vad carutul, Miss, imi spune The page annot be display
Despre filmuletul de care povesteai stiam si eu, te cutremura intr-adevar...Si cind te gindesti ca ei nici nu socotesc copil pruncul din burtica, de parca numai daca il vezi in okii tai inseamna ca exista...ca si cum daca e un om dupa un tufis, auzi cum fosneste, totusi spui ca nu e nimeni acolo, pt ca nu-l vezi(comparatia asta mi-a venit poate nu-i cea mai nimerita)...E aberant...
Hai ca va las, ca m-am intins destul, pupici tuturor, azi fac analizele+eco. Ma intilnesc si cu Sis la Municipal. VA pupic mult pe toate, si un pupic special baiatului cuminte al Gabitzam.
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 4 S
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Aici am cele 5-6 poze pe care am reusit sa le fac ieri la tirg
http://community.webshots.com/album/561446432Jiaysb?start=24
...bune si astea...VA pup, am fugit sa ma pregatesc, plec la analize...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 4 S
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
niatsa fetelor.
Simonacip , mi-ai luat ora la trezitul de dimineatsa???La 5 jumate...te pregateai de analize? ce analize faci la ora aia, pe intuneric??
Imi pare rauca nu m-am vazut cu fetele...desi eu am stat 3 ore in Kidex, nu am vazut pe nimeni (nici nu m-am uitat dupa burtici...) ne-am bantuit pe acolo cu nashii...uitandu ne dupa toate prostiile; si noi si nasii ne-am luat cate caruts, nashii au vrut hainutze mai mari, ca bb-ina lor este peste medie, creshte f. repede; si va dati seama ca ne-am uitat la toate standurile, am stat 15 min si am incercat sa inteleg nr si folosul fiecarei tetine de la Nuk, pana la urma am luat sterilizatorul de microunde de la ei.
La haine, erau minunatsii pt copii!!! Cred ca fiecare au etalat ce au mai frumos, si mai draguts. Imi pare bine ca o sa am fifitsa cu coditse... desi si pt baietsei erau f. dragalashe hainele, si aveai de unde alege.
Caruts am luat de la Douceur, nu cu landou, dar are spatarul 3 pozitii, si cea de jos e la 180grade; are maner reversibil, sa il vad si din fatsa, si din spate pe bb, ca asta am vrut noi...copertina, aparatori 8 kile etc. Si portocaliu cu gri! am vrut mai vesel.... reduceri mari am remarcat la Graco, la carucioare; a, si am remarcat ca ala de gemeni s-a vandut!
F. frumos gestul celor de la Happy, cu atentia. Adica...mi s-a parut cea mai faina reclama: dai sample-uri si apoi daca mama e incantata... nu ii uita!
Nu am luat hainutze. Am atatea primite de la nashi & prieteni, incat...nu stiu daca o sa apuc sa le port macar 1 data! O sa incep sa caut burtici mai mici, sa le predau stafeta cand va fi cazul.
Nu am mancat nici din inghetsata, nici din gogosi. Ca la ieshire eram obosita franta...si era o coada.....de mi-a trecut.
Magnetism79 nu am mai fo prin spital; am stat putin la curs... ca am fujit repede la dr. Dar tare mi-ar fi placut. pe de alta parte, am inceput sapt 36. Deci... cam intr-o luna ma duc la spital! Sa nasc!!! Doamne, cum a trecut timpul. Parca mai ieri ne uitam la cele 2 liniutse, la primele poze de la ecografie, cu boaba de fasole, si acum....am ditamai mingea inghitzita.
Fetelor..ash face poze, dar din pacate aparatul nostru foto nu mai coopereaza. Asta e! Il trimit pe tati cu el in service. Si mai pun pe net neshte poze din gashca veche de la munte....
35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
andreap spune:
salutare dragelor.
Sper ca sunteti bine sanatoase,ca nici un Bb nu a aparut inca..
Eu am avut 3 zile ORIBILE..contractii mari,dese..am crezut ca ajung la spital.Pana la urma,dupa 3 Gynipral pe zi,no-spa si scobutil supozitoare de ieri ma simt mai bine.am si fost in parc cu Mariuca(bine,eu pe banca,bunica dupa ea..)..
Asa ca..sper sa pot macar Aprilie sa vin la servici...si sa mai rabde Bblusa macar 4-5 saptamani de acum incolo sa stea in burtica la mine...m-am speriat rau!
Va doresc o saptaman super!si mai vb..
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
socrate spune:
Neata fetelor, uite asa a mai trecut o saptamana si ne apropiem de termeni.
Fetelor cu problemutzesi aveti grija de voi, odihna e cea mai buna.
Cred ca ma duc sa imi fac azi fibrinogenul ca de maine e nebunie pe acolo, e pe celebrul culoar unic laboratorul.
Nu prea m-am trezit bine...e probabil din cauza vremii. Am mainile umflate zici ca sunt cremvusti nu degete. Asta e, a venit si vremea lor.
Poate imi mai revin.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+
gabitzam spune:
Simona, Andrei al meu mimeaza foarte bine ca e copil cuminte! Nu l-ai vazut inca in actiune. Dar de obicei mai mult acasa este nazdravan, in public il apuca rusinea si cumintenia. Ce sa zic, mare parte este meritul bonei, ca l-a crescut foarte frumos si fara fitze. Cel putin cand e cu ea. Cu noi isi da in petic cu rasfatul iar pe taica-su il pune jos imediat daca vrea. Pune un pic de botic, spune "tatiii" si cu ochi rugatori si Costi este presh la picioarele lui
Azi-noapte n-a dormit de pe la 2-3, nu stiu ce a avut, dar sunt varza. L-o fi dat ora asta noua peste cap, nu stiu ce a avut, s-a foit, a vorbit, a ras, a plans, nu ma lasa sa ma intorc cu spatele la el, nu cumva sa dorm si eu nitel. Pe la sase m-a luat plansul si a venit taica-su si la luat, am zis ca mai apuc si eu o ora de somn. N-ai sa vezi... Ufff!
Azi am programare la doctorita mea, la un control. Sper sa-mi faca si un eco sa-l mai vad si eu pe bebe, ca mi-e dor de el.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Nu am mai intrat ca....am avut treabaaaa si mi-a fost un somn..de adormeam pe mine. In ultimele 2 zile...m-am trezit destul de umflata...mai ales la maini...si ma oftic...ca sigur imi va zice dr. sa elimin sarea...dar...e crunt sa mananc fara sare.
Sapta asta...ma duc si eu la dr...sa vedem cum stam.
Reallaura si noi am facut sfastanie sambata ...si apoi a venit cosmeticiana care voia sa ma defriseze de nascare...si i-am zis...ca e prea dureros...asa ca...sa mai lasam o tura...ca....ma urcam pepereti.
Apoi...am adormit si m-am trezit cand sa culcam copilul dupa care....iar am adormit.
Imi e un soooomn...de imi vine sa dorm seara de la 20.00.
Inais...bine ai revenit pe forum! CAnd intrii in prenatal?
Socrate...eu am folosit galactogil la Stefan...dar acuma nu mai fac aceasta prostie...Adica aveam lapte dar pe creier aveam o prostie ca nu e suficient asa ca..pt linistea mea psihica am inceput cu stimulente. Si prostia a fost sa incep cu galactogyl apoi cu ceaiuri, apoi cu bere fara alcool...si uite asa am devenit rapid dependenta de galactogylsi restul. Cand intr-adevar mi-a scazut lactatia...deja nu mai aveam ce sa iau pt stimulare asa ca....la 3.5 luni am bagat completare si am dus-o asa pana aproape de 6 luni.
Dar este f. bun stimulator pt lactatie. Si eu imi voi lua o cutie pt a fi in casa in caz de nevoie!
Junghiurile...eu le numesc "dl.cutitar" deci...le am si eu si majoritatea o sa le avem pe masura ce ne aptopiem de termen. Se pare ca sunt normale si ca se datoreaza faptului ca bb impinge pt ca nu prea mai are loc. Si cand incepe sa se scarpine in nas....sa vezi ce cutite imi trage de imi vine sa fac pe mine de frica.
Cleo...pe unde locuiesti? Am vazut ca ai fost in parcul titan. Te referi la IOR??? Si noi stam prin zona...nu chiar asa aproape...dar...ajungem relativ repede in parc.
Cine mai sta prin zona parcului...si pe unde exact? Poate ne facem grup de plimbarici bbi!
Trimit mesajul ca imi e teama sa nu il pierd...si ma intorc la citit si raspuns in continuare!
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Simonacip....asa e.... Statul in pat e odihnitor...dar groaznic de frustrant...si....maaama ce de kg pui pe tine. Eu am pus cam 10 kg numai de cand sunt consemnata la pat.....de aprox 2 luni.
Lorich...ma bucur ca bb e ok. Maaama chiar ca parca le simt mirosul colacilor...dar eu la Kidex....nu aavut cum sa ajung din cauze de interdictii...cerclaj...etc.
Babyname...bine ai revenit!
Gabitza...dar ce baiat mare ai. Sa-ti traiasca si e un dulcic foc.
Simonix...f.frumoase toate lucrusoarele!
Andreap...eu zic sa stai linistita...fara sa te agiti prea mult. Nu poti intra in prenatal?
Gabitzam...tin pumnii la control!
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz