Mamici de mai-iunie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 2
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Salut!
Fetele va multumesc frumos pentru urari! Va pup pe toate si va imbratisez!
Azi ne-am intors si noi din mica noastra escapada in Ungaria. A fost foarte frumos! Am venit foarte incantati...toti...in special baietelul meu caruia i-am cumparat tot felul de jucarele, dulciulte...din pacate nu am putut sa intram cu el la piscina, insa o sa mai mergem si la vara la strand. Maine incepem gradi...si mi-e asa o groaza ca nu l-am mai lasat cu necunoscuti si nebunele alea nu vor sa ma lase sa stau si eu cu el..macar un pic...au zis ca daca plange prea tare ma vor suna.
Am intrat aici si ma tot uitam daca a venit vreun bebe pe lume...e bine ca ai nostrii nu se grabesc...dar si mamicile tre` sa fie cumintele...
Eu Garmastan am comandat de la efarma...de pe net si mi-l trimit prin posta. Marti imi ajunge!
Galactogil am luat si eu si a fost ok...Am avut lapte ptr Cristian...pana la 5 luni l-am alaptat fara supliment.
Va pup si va doresc weekend placut in continuare!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
Miha, o sa incerc si eu sa comand garmastan pe efarma, pt ca aici nu am gasit pe nicaieri.... Pentru ce ai luat Galactogil??
In ceea ce priveste prima zi de gradi, iti doresc mult succes!! Si fii optimista, astfel ii inspiri si lui aceeasi bucurie.. Daca te va vedea preocupata si ingrijorata, ii va fi mai grea despartirea..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina 32+ SARA-MARIA
cleo78 spune:
in primul rand, sa pup burticutza NR 1, pe getutza81. Si noi ne deplasam greu....incep sa ma doara aici, acolo, fund, mushci, ligamente..
apoi, sa multumesc fetelor pt complimente. Poza cu floarea soarelui e de vis; de ziua lui tati i-am propus sa mergem la munte- si am facut-o la intoarcere. Cat despre pozele la munte...va dati seama cum ne uitam noi cu lacrimi in oky. Noi suntem mari amatori de...urcat in tren, si fujit sus pe creste, cu sticla de apa, pateul si piinea gata feliata. Acolo ne e sufletul, vara trecuta am mers...1 weekend da, 1 ba, ce mai, de vreo 6-7 ori. Vara asta.... mai usurel, eventual luam soacra & cumnata & ceva care sa ramana la cabana cu bb, si noi sa ne catzaram cateva ore, sa ne ungem sufletul si incheieturile. Promitem insa ca la anu' luam port bb din ala special, de dus copilul in spate pe carari de munte!! Nu pe creste, nu o sa mai fim capre negre, dar pana in plaiul sub alpin, deasupra padurii...tot il ducem!!!!
Ma intelegeti de ce ma ia cu nostalgii mesajul de la o bucata de noapte?. Pt ca..ma mai uit la ele...si cand ma stiam ca acu 1 an urcam...10 ore continuu, si acu...sunt blegu'
Am fo la kidex. Din toate fetele de aici...numai gabitzam m-am vazut, adica ea m-a vazut!!! ca io...
welcome beck, babyname , scrie repede 2 mesaje sa scapi de moderare.
35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
35+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 5 sapt
MissParker spune:
Fetele harnicutele, m-ati ametit! Nu mai prididesc cu cititul!!
M-am bucurat vazand ca vreo 2-3 fete mi-au simtit lipsa, desi nu am absentat de la raport decat 3-4 zile...
V-am citit pe toate, dar nu prea ma mai tine memoria de un conspect azi.
Am votat poza lui gabitzam, mi-a placut tare mult Cleo printre florile soarelui (o floare intre flori ), am retinut ca s-a mai schimbat un carucior, ca o fetita s-a eliberat de cordon, m-a emotionat mult ce a scris Getutza despre cele 100 de sufletele care vor veni pe lume pe topicul nostru...
Chiar azi am vazut un episod din Dr. House in care era vorba de o graviduta de 42 de ani (era in 21 de saptamani parca) si care avea probleme mari cu rinichii, apoi cu plamanii, iar Dr. House voia neaparat sa-i produca un avort dupa ce constatase ca problema era la bebe si nu la ea (bebele avea plamanii subdezvoltati). Noroc cu sefa lui Dr. House, care se identificase asa mult cu viitoarea mamica (fiindca si ea isi dorea tare mult copii) si care a facut mai mult decat ce era omeneste posibil pt. a incerca sa salveze si mama si copilul. Dr. House o tot corecta: "fetusul, nu copilul, aici e vorba despre un fetus", dar spre finalul episodului i-au facut lui bebe o operatie "deschisa" (adica au taiat-o pe mama ca sa-l poate opera pe bebe chiar in burtica ei) si s-a vazut clar cum bebe ("fetusul") scosese manuta si-l prinsese pe Dr. House de deget, la care tipul ramasese incremenit si isi cam pierduse cinismul!!! Am plans de m-am uscat!! Dupa aceea incepuse si el sa vorbeasca despre "bebe" si totul se termina cu bine pentru mami si pentru bebe
Noi ieri am fost la haladuit dupa carucior. Chestia asta imi sta pe cap cel mai tare. Ne-am dus mai intai la Offenbach, la Toys'R'Us, unde aveau expuse carucioare putine si ieftine (= de proasta calitate). Nu va spun ca m-am simtit si m-am purtat ca dl. Goe, il exasperasem pe Bogdan: "Trebuie sa ma duc la toaleta!" din 10 in 10 minute, apoi "Mi-e foame" si "Mi-e rau, trebuie sa stau jos"... A fost ingrozitor.
Am plecat la restaurantul cu specialitati romanesti din Offenbach, unde eu am mancat o ciorbita de vacuta cu smantana (de te lingeai pe buze) si Bogdan niste mititei. Dupa aceea mi-am adunat puterile sa mergem la Frankfurt, la un alt magazin (Baby Walz) ceva mai select. Am zis ca macar sa vedem carucioarele, sa punem mana pe ele, sa ne lamurim cat sunt de usor de manevrat etc., ca dupa aia putem sa le comandam si noi de pe unde or fi mai ieftine.
Ei, si eu m-am indragostit: www.hartan.de/produkte/main.php?artnr=1285-75-207" target="_blank">http://www.hartan.de/produkte/main.php?artnr=1285-75-207
Hartan-ul asta VIP XL ne-a placut cel mai mult si indeplineste toate criteriile care dupa mine sunt esentiale:
- e stabil (majoritatea celor pe 3 roti nu sunt chiar asa stabile);
- se monteaza separat atat partea pt. bebe mic (care este solida si bebe poate chiar sa doarma in ea ca si intr-un patut) cat si partea buggy mai tarziu, pt. bebele care poate deja sa stea in fund (in timp ce la majoritatea celorlalte ai doar o "gentuta" firava cu manere pt. bebe mic, care se pune peste toata montura carutului si astfel il ingreuneaza prea tare, nemaivorbind ca s-ar putea ca la 4 luni bebe deja sa nu mai incapa in acea gentuta, care mie mi se pare f.f. stramta si scurta);
- are roti mobile in fata si il rotesti cu 3 degete;
- este extrem de usor (11-12 kg);
- are arcuri bune (ca bebele sa nu simta toate pietrele de pe strada);
- se monteaza si se demonteaza f. usor, se pliaza excelent si are loc in orice masina (inclusiv un Smart!);
- se poate monta astfel incat bebele sa stea si cu fata si cu spatele la cel care impinge carutul;
- materialul exterior si interior se poate scoate si spala la masina si in plus este rezistent la ploaie.
OK, pretul e pe masura: 615 euro. Vanzatoarea care ne vazuse atat de incantati ne-a dat un voucher pt. un rabat de 10%, deci tot e ceva. In plus, eu voi primi de la colegele mele ca si cadou de viitoare mamica un voucher tot pt. magazinul asta, sper sa se stranga si de acolo vreo 100 de euro, in felul asta l-am scoate pe la 450, ceea ce ar fi mai mult decat ok, avand in vedere ca e din colectia noua pe 2008 si eventual il putem vinde si noi cu cateva sute de euro peste vreo 3-4 ani.
Iar azi am facut ceva bun de papica dupa o reteta dintr-o carte pt. gravidute si mamici, pe care vreau sa v-o dau si voua:
couscous cu legume
Se face couscous-ul dupa indicatiile de pe pachet (apa sa contina Vegeta), se maruntesc in paralel niste ardei grasi si niste dovlecei care se fierb vreo 5 minute, apoi se piseaza o bucata de branza de oaie, se amesteca totul, se pun cateva linguri de ulei si sucul de la o lamaie, se adauga niste mirodenii asiatice (curcuma, safran, curry etc.) si frunze de nasturel, sare si piper si iese o bunatate
simonacip, tin'te tare, menajeaza-te cat poti, auzi? Eu abia intru in a 29-a saptamana maine si deja de acum imi vine numai sa zac pe canapea cu picioarele pe masa... Noroc ca mai am doar o saptamana de munca si dupa aceea raman acasa.
Va pup si sa aveti o saptamana cat mai usoara
Felicia 27+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
alina_anto spune:
MissParker Foooarte frumos caruciorul! Si pare foarte stabil, practic...e super! Bravo! Cat despre pret pot sa-ti spun ca si aici sunt carucioare la peste 600 euro dar care nu fac nici 200, asa ca...
Te cred ca ai plans la film....pai, mi-au dat mie lacrimile citind ceea ce ai povestit tu..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 6 saptamani!
Alina 32+ SARA-MARIA
gabitzam spune:
Felicia, arata meserias caruciorul!!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Miss Parker bine ai revenit, la fel si getutza81
Evident ca mi-au dat si mie lacrimile cand am citit despre film, bine ca nu am vazut ca deja sunt de-a dreptul cu plansul la filme. Am mai vazut tot asa un documentar despre o operatie in pantec si am bocit cateva minute bune.
De saptamana viitoare ma apuc de spalat calcat lucrusoare si de facut bagaj.
Tb sa refac niste analize la Synevo. Ati fost acolo?Stiti ceva de ei?
O seara minunata va doresc.
Noemi, mami de Edvin Sebastian 34+
babyname spune:
felicia super carutul....
noi am luat unul cu 3 roti de la hauck..are landou, o gentuta cu salteluta pt schimbat bb, si sport...mi se pare fff practic...si este visiniu. abia astept sa ii facem proba cu
am uitat de cadita...ufff...bine ca notez...am inceput sa uit
yuyu
chinabulina spune:
MissParker, bine ai revenit! normal ca ti se simte lipsa pe forum, tu esti mereu prezenta cu cate o vorba buna. iar caruciorul e super!
getutza, mi-a placut tare mult faza cu cele 100 de sufletele ...
mai intreba cineva - cred ca andora, dar stau prost cu memoria; daca am dat-o in bara, imi cer scuze - de lungimea femurului la 28-30 sapt. eu am facut eco la 31 sapt si LF era de 66.3 mm (cica cam pt 34 de saptamani, de fapt). ti s-a mai spus, nu stiu cat de relevante sunt aceste masuratori (sau cat de corect sunt facute), dar, daca tot ai intrebat, am raspuns si eu ...
va pup
33+1
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png
Reallaura spune:
Miss Parker, foarte frumoase carucioarele!!Eu am capatat azi un landou de la o prietena asa ca nu are rost sa ma gandesc la carucior inca 6 luni de acum inainte pana se face bb de carut sport!!!
In plus, sis a mea a fost la Kidex si mi-a cumparat si mie cearceaf pentru bb, forfecuta, pompita de nas, termometru, si cumnata'miu ne-a luat o atarnatoare cu jucarele. M-am scos astazi!!!
Sis, de la mine si de la Mircea.
Socrate, Synevo este laboratorul cu care lucreaza Medicoverul pentru analize si am inteles ca este un laborator bun.
Practic, toate investigatiile cu sarcina pe care mi le-am facut eu au fost facute la Synevo (in afara de eco)
Andora, eu zic sa nu te stresezi inutil cu lungimea femurului lui bb, atata vreme cat medicul nu s-a sesizat si nu a considerat ca trebuie sa te alarmezi.
Acum, e irelevant sa te raportezi la datele noastre ecografice, difera si de la ecograf la ecograf, de la copil la copil- pentru ca cresc diferit - etc.
Nu are nici un sens sa te stresezi aiurea. Gandeste pozitiv si o sa fie bine.
Laurita 33, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura