Mamici de Martie-Aprilie 2008 !(139)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
kya, chiar e bun ceaiul!!! 3 cani/zi fac minuni! si are si gust bun! e a 2 a oara cand o patesc asa rau cu picioarele, insa acum a fost urat de tot, nu puteam sa calc pe talpi, caci erau rotunjite de umflate ce erau!!! si ieri mi-am facut ceai, am baut cele 3 cani, am stat toata noaptea cu o perna sub picioare si m-am uns cu ruscoven inainte de culcare....azi dimineata mi-am reintalnit picioarele mele de dinainte! s-au mai umflat putin peste zi, dar in limite normale....dezavantaj e ca toata ziua am stat la buda....aaaaa, ieri simteam si dureri mari in rinichi, eu credeam ca sunt contractii, cand de fapt cred ca se blocaseara rinichii putin...azi nu m-a mai durut nimic!
cat despre temeri....le avem si cand ne luam un animal de companie, daramite sa asteptam un bb acasa:))) o sa treaca! reteta este sa nu te panichezi, sa vb despre ce simti, sa nu eziti sa ceri ajutorul cand vei avea nevoie si sa nu uiti de INSTINCT!!! hai, capul sus, ac va fi bine!!!
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">ma laud si eu - "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">ma laud si aici - "felicitare"!
14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ariel_7000 spune:
cory, felicitari pt bb alex!!! recuperare rapida si hai acasa cat mai repede!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">ma laud si eu - "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">ma laud si aici - "felicitare"!
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
bubu05 spune:
Multumesc, multumesc! ca va place burtik mea!
Nici eu nu stiu cum mai pot, frate...saptamana asta imi propun s-o las mai moale, sa mai lenevesc...mi-a calcat mama toate rufele, mancarica am, curat e...gata, pauza! stop joc! multumesc lui Dumnezeu ca am avut o sarcina asa usoara, nu mi se umfla picioarele, spatele nu ma doare, burtica se intareste f. rar...ma mai doare una-alta, dar nu sa ma vait.
Kya, sa vezi ce e si in capul meu...eu acum m-am obisnuit cu Vlad mare, si cand ma gandesc ca trebuie s-o iau de la capat cu un bebe mic...alte dileme...cum o sa fie cu doi si multe altele...dar cum zicea si Vio, sunt ganduri normale, nu e nici o depresie! Iar dupa nastere, incearca sa nu te gandesti decat la bebe si cum sa ai grija mai bine de el, nu la ce spune mama/soacra/sfaturi si babisme, ca de la astea te apuca depresia! de la cicaleala.
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Kya, randunoiul tau a aterizat? sau rateaza momentul?
La fel e si camasuta ta, cu pui? Eu ma gandeam sa-i cos doi arici mici pe-acolo pe unde ies
Naty, sarcina asta e altfel decat la Vlad, atunci nu aveam grija unui alt copil, aveam mai putina treaba in casa...si simt asta, apropo de tinerete , anul asta schimb prefixul
Fetelor, sa-mi iau si eu ceai de zmeur? care dintre voi mai bea?
Oana 36+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ralucaspm spune:
FELICITARY, CORY ! SA VA TRAIASCA ALEX ! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT !
Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)
Kya spune:
Ariel gata maine incerc ceaiul. La ce butuci de picioare am... pana si papuci de casa imi fac dungi de cum ma strang. Si degetele de la maini sunt umflate si fata la fel (asta parca s-a mai si latit).
O sa-ti urmez si reteta cu panicatul (sper doar sa reusesc ) si cu cerutul de ajutor. Deja faptul ca am vorbit cu voi ajuta
randunici!
Bubu trebuie sa vad cu reusesc sa ma imunizez la cicaleli si babisme. Trebuie sa rezist cumva. Noroc ca mama nu prea ma bate la cap (cica s-a obisnuit cu mine pana acum si stie ca metoda asta nu da nici un rezultat ).
Cat despre randunoi, nu, inca nu a aterizat... si asta contribuie la gandurile mele negre . Parca vad ca o sa apara pur si simplu la usa, fara sa-mi spuna inainte cand vine! In orice caz va rata sigur ziua Z
Camasa tot cu pui am si eu, si inca una cu o lebada si 2 lebaduti mici. Ce m-am mai distrat cu crapaturile alea... . Prima data cand am probat-o acasa si m-am uitat in oglinda am zis "bai, dar parca nu avea petele alea de culoare acolo..." Ca sa-mi dau seama ca erau mele pe afara. Si scot capul la fiecare miscare! Chestia cu ariciul e foarte practica.
Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 9 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Fetelor,eu va zic Noapte buna! si pupici multi..
Va tin la curent cu ce va fi si pun randunoiul sa va salute si sa va transmita vesti..Doamne ajuta!
Fiti cuminti si aveti grija de bebei!
Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"
bubu05 spune:
Kya, pai atunci te cred ca te gandesti la tot felul, din cauza ca nu e randunoiul langa tine...lasa, ca vine el acasa si recuperati voi...nasol ca a pierdut perioada asta atat de frumoasa pt. tine...
Steluta, tu maine te internezi sa nasti?? Daca da, sa facem galerie!
Eu ma duc la nani, pic de somn...va citesc dimineata.
Pupici si noapte buna!
Oana 36+ cu bb Stefan
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ariel_7000 spune:
bubulina, eu beau ceai de frunze de zmeur, azi am implinit o saptamana...e bun la gust, eu ii mai pun si un pliculet de fructe de padure:)) stiu ca si mamip se apucase sa bea....detalii nu am:) tot pt usurarea travaliului mi-am luat si niste bobite homeopate (chaullophylum - adica conopida, pe romaneste:))) - mi-am zis ca rau nu au cum sa faca, asa ca de ce nu??? tot de 1 sapt iau cate 5 bobite dimineata:), parca si bitza zicea de ele...chiar bitza, pe unde esti? si butucica?
kya, parca ma vad pe mine in descrierea ta:)) stii ce am observat??? (si nu numai eu:))) ca mi s-a latit nasul!! s-a borcanat! sarcina trecuta facusem niste buze, mai ceva ca ale angelinei jolie....acum am facut un nas:), ca la negrii! ia-ti maine ceaiul, nu ai ce pierde! deci, ceai "picioare usoare";))) cel diuretic nu am avut curaj sa incerc...uite care este:
http://www.pcfarm.ro/produs/1401/Ceai-Picioare-usoare
POZE
ariel_7000 spune:
kya, uite, l-am gasit si p-ala pt gravide....dar nu am folosit, asa ca nu ma pronunt:
http://www.ilanplant.ro/produse-naturiste/produs/ceai-diuretic-pentru-gravide
aaaa si am implinit 38 de saptamani!!! am intrat in 39:)))
stelutza, tinem pumnii pt maine! Doamne ajuta sa fie bine! fruntea sus!
POZE