Faine expresii Andrada:)
Si eu am una azi "you have a hitch in your gittie-up" sau //"giddy-up" = nu te simti bine
Miere nope blogul e al unei prietene. Daca te consoleaza cu ceva eu mi-am parcat masina manuala s-am patit exact la fel in Europa e drept. Am luat putin bordura s-am panicat drept care apasai pe acceleratie...asa ca facui zob si masina din fata... Am si o a doua faza incredibila. In fata parcului erau piloni de beton mici cat sa nu avanseze masinile dincolo de parking. Imi lasa al meu masina parcata.Ii preiau pruncii si la plecare demarez masina fara sa verific daca-i in viteza... Buum praf tot radiatorul. Sa-ti spun ce index am la asigurare...??
In fine cea mai frumoasa chestie o stiu de la coafeza care-n ultima luna de sarcina ( iincerc sa-i gasesc scuze ) a parcat masina in panta si nu a tras frana de mana... masina a luat-o incetisor la vale in casa unui vecin. Norocul ei c-o platit doar zidul si masina.
Liris voi acolo n-aveti Parmalat ca pe acela scrie tot!
Era un cod al culorilor parca rosu e complet, albastru e 2% si verde nu-s ce. Cand merg la shopping ma uit daca vrei ca pe dinafara nu mai stiu.
105, people.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!