Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Doamne ajuta!

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Aida, ati primit ceva vesti in legatura cu clinica din SUA?

Doamne-ajuta!!!!

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Aida, citesc si eu in fiecare zi aici si sunt alaturi de voi. Ma rog sa primiti vesti bune.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragelor , nu avem nici un fel de veste

Eu in seara asta am fost si am incarcat bateriile

la toate si mii de multumiri!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida, offf...grea e asteptarea asta si sper sa primiti vesti bune si cat mai repede

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

La multi ani Aida!

astazi este ziua mamei(in america)tu meriti sa fi celebrata pe toate continentele si cu toate ocaziile.

te iubesc

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da da...si noi am serbat astazi ziua mamei
Aida si va tin pumnii

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

AIDA, nici o veste inca?
Doamne ajuta!

nu merge link-ul cu poze de la paris...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

I-am sunat eu azi , iar , sa ii intreb daca pot sa ii incep lu' Emma cura cu Sutent (de fiecare data ma gandesc ce motiv sa mai invoc , ca daca nu ma suna ei inseamna ca nu au primit raspuns)... fereasca , a sarit ca arsa , ca sa nu incep , ca e pacat , ca voi primi raspuns imediat , ca suna in 20 de minute ea la mine ...
... asta se intampla la 11:44

Este clar ca nu are nici o vina , dar eu mor incet aici si noi toate , ca sa nu ai zic de altcineva
Asa ca nici un raspuns.
Zau ca nu stiu ce sa mai fac

La clinica din Germania roxa_r a scris niste mailuri si se pare ca nici de acolo nu avem nici un raspuns

Emma este 'biiiine' , piciorul este aproape desumflat , are multa energie si alerga ... baaah ca nu ar sta o secunda locului.

si rabdare

... acum cred ca merg pozele , dar de la Disney cred ca am mai pus inca 2 albume mai mici si ma pregatesc samai fac inca unul cu gradinita ei de flori

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

La pescuit si altele

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput