Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Dragelor,
M-am intors din Franta cu noutati. Am incercat noul si mult-mediatizatul Elle de la Yves-Saint Laurent. Este fresh-dulce, de primavara. Am mai incercat si mi-au placut: Miss Dior Cherie-Eau de Printemps (editie limitata), Eau d'Hadrien de la Annick Goutal, Fleur de Rocaille de la Caron (clasic, foarte bun, dar cred ca o sa mi-l iau cand oi avea peste 50 de ani), L'Instant Magic de la Guerlain (imi place mai mult L'Instant). Si ceva ce mi-a placut atat de mult incat mi-am luat: Eau de Shalimar de la Guerlain (a aparut acum, este varianta mai lejera a lui Shalimar, cu note de citrice si vanilie, excelent pentru primavara-vara).
Am mai incercat si altele, Eclat d'Arpege, Amarige - Inde 2007 (nu mi-a placut la fel ca Amarige), Eau de Merveilles (mai multe variante) de la Hermes...
Iar de la sectorul "hommes", mi-a palcut foarte mult Allure pour Homme edition blanche (desi mi-ar fi placut mai mult pt. mine ), L'Homme de la YSL si Monsieur de Givenchy, edition aux agrumes (cu citrice).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

manumanu, bine ai venit

M-am gandit la tine si abia astept sa ne spui ca esti o viitoare mamica parfumata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice987 spune:

Buna!
Eu pot sa zic ca am cateva parfumuri care imi plac la nebunie: Nina de la Nina Ricci,Addictive de la Dior si Funny de la Moschino.Ar mai fi Amarige Mariage si Love in Paris(Nina Ricci).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Fetelor, cine are Versace CRYSTAL NOIR, EDP la 90 de ml - spuneti-mi si mie daca pe capac exista simbolul Versace...

Multumesc.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Da, simbolul e pe capac.

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dar BURBERRY BRIT cum miroase ????

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

www.fragrantica.com/index.php?q=burberry brut&view=Pretraga&x=0&y=0" target="_blank">Burberry

www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geniest

Vroiam sa caut site-ul unde vezi ce note are, dar blue eyes s-a miscat mai repede
Mie imi plac parfumurile dulci, iar Burberry Britt nu e dulce, asa ca mi-am luat Burberry London.
Cum e cu Trussardi? Tot nu persista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

quote:
Originally posted by danamiha

quote:
Originally posted by geniest

Vroiam sa caut site-ul unde vezi ce note are, dar blue eyes s-a miscat mai repede
Mie imi plac parfumurile dulci, iar Burberry Britt nu e dulce, asa ca mi-am luat Burberry London.
Cum e cu Trussardi? Tot nu persista?

Burberry brit nu e dulce ???? Uraaaa !!!! Deja l-am comandat si mi-era teama sa nu fie duuulceee...sa ma lesine. Am citit pe mai multe site-uri ce contine insa vroiam o parere de forum, sa spun asa....si de asemenea daca persista (mi-am luat EDP).
Trussardi SKIN imi place, nimic de zis, insa nu persista...clar..am inceput sa-mi dau mai mult..vreo 10 pufuri dimineata.

Mergi la inceput

geniest, uite www.perfume.com/reviews/burberry/brit-1012156.html" target="_blank">aici pareri despre parfumul comandat de tine. Sper sa iti placa! Unde l-ai comandat? La esentedelux?

Mergi la inceput