Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 5
gabi30 spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Fetelor, cum vi se pare Paco Rabanne-Black Xs Her?
Nu l-am mirosit dar uite o descriere:
Black XS for Her
Varianta de dama a lui Black Xs, pentru o femeie glamour, sexy, tanara si rebela. Descopera acest nou parfum rebel de la Paco Rabanne. Arome senzuale, fructate si florale toate in acelasi parfum.
Note:
Piper roz, Merisor, Tamarind,Trandafir hellebore, Flori de cacao, Violete negre,Patchouli, Vanilie neagra, Mosc
Stil:
Rebel si sexy
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30quote:
Originally posted by danamiha
Fetelor, cum vi se pare Paco Rabanne-Black Xs Her?
Nu l-am mirosit dar uite o descriere:
Black XS for Her
Varianta de dama a lui Black Xs, pentru o femeie glamour, sexy, tanara si rebela. Descopera acest nou parfum rebel de la Paco Rabanne. Arome senzuale, fructate si florale toate in acelasi parfum.
Note:
Piper roz, Merisor, Tamarind,Trandafir hellebore, Flori de cacao, Violete negre,Patchouli, Vanilie neagra, Mosc
Stil:
Rebel si sexy
Gabi esti o draguta
L-am mirosit si mi-a placut mult, asa ca azi l-am comandat la esentedelux.
Uite www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-for-Her-1138.html" target="_blank">aici cum e descris.
blue eyes, multumesc pentru site, e de mare ajutor, ce nu are vanilie in compozitie e taiat de pe lista
danamiha spune:
Am uitat sa va mai intreb de un parfum, Carolina Herrera 212 Sexy. L-am mirosit in urma cu ceva timp si mi-a placut. Cum vi se pare? persista mirosul? Carrye, tu precis il ai
Gabi, a sosit Burrbery London?
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
Maine imi trimite si mie Burberry-London...ca iar m-au mancat degetzelele
Ce bine ca am pereche E un parfum deosebit si nu vei regreta!
Azi mi-a expediat Paco Rabanne si desi prima data nu mi-a placut Samsara, acum imi place si imi trimite si asta. Si eram gata, gata sa mai comand ceva, dar la urmatoarea tura
gabi30 spune:
Pai eu in loc sa imi iau pantofii cei rosii si frumosi pe care i-am ochit m-am oprit din nou la parfumSper sa imi treaca pana la vara ca altfel ma......
Carrye spune:
Draga mea, nu am 212 dar miroase super!! Niciodata nu este prea tarziu :p
O intrebare legat de site-ul de pe care comandati voi, il platesc la livrare? Si unde il livreaza? Ca vreau neaparat Bvlgari ala, mi s-a pus pata rau, nu am mai cumparat nici un parfum pentru mine de la Noa, tu stii Dana de cand...:(
Gabi, ma bucur sa citesc despre achizitiile tale, sa te bucuri de ele!
pentru toate prietenele mele de aici
gabi30 spune:
Multumesc Carrye
Perfumurile le trimite cu Posta, platesti cv parfumului plus 8 roni taxa transport,iti vine aviz in cutia postala si platesti la ridicarea coletului.Eu nu astept avizul niciodata ca postasul meu vine numai cand vrea el , a 2-a zi dupamasa ,dupa ce ma anunta ca l-a trimis ,merg la oficiul postal de unde apartin si il ridic.
danamiha spune:
Carrye, exact ca si Gabi procedez, vine in cel mult doua zile prin posta, nu se merita sa apelezi la un curier rapid si sa platesti mai mult.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by gabi30
Pai eu in loc sa imi iau pantofii cei rosii si frumosi pe care i-am ochit m-am oprit din nou la parfumSper sa imi treaca pana la vara ca altfel ma......
Lasa si tu pantofii, vine vara si precis ai ceva sandale prin casa