Ce parfumuri va plac (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Fetelor, cum vi se pare Paco Rabanne-Black Xs Her?

Nu l-am mirosit dar uite o descriere:
Black XS for Her
Varianta de dama a lui Black Xs, pentru o femeie glamour, sexy, tanara si rebela. Descopera acest nou parfum rebel de la Paco Rabanne. Arome senzuale, fructate si florale toate in acelasi parfum.

Note:
Piper roz, Merisor, Tamarind,Trandafir hellebore, Flori de cacao, Violete negre,Patchouli, Vanilie neagra, Mosc

Stil:
Rebel si sexy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
Originally posted by gabi30

quote:
Originally posted by danamiha

Fetelor, cum vi se pare Paco Rabanne-Black Xs Her?

Nu l-am mirosit dar uite o descriere:
Black XS for Her
Varianta de dama a lui Black Xs, pentru o femeie glamour, sexy, tanara si rebela. Descopera acest nou parfum rebel de la Paco Rabanne. Arome senzuale, fructate si florale toate in acelasi parfum.

Note:
Piper roz, Merisor, Tamarind,Trandafir hellebore, Flori de cacao, Violete negre,Patchouli, Vanilie neagra, Mosc

Stil:
Rebel si sexy

Gabi esti o draguta

L-am mirosit si mi-a placut mult, asa ca azi l-am comandat la esentedelux.
Uite www.fragrantica.com/perfume/Paco-Rabanne/Black-XS-for-Her-1138.html" target="_blank">aici cum e descris.

blue eyes, multumesc pentru site, e de mare ajutor, ce nu are vanilie in compozitie e taiat de pe lista

Mergi la inceput

Am uitat sa va mai intreb de un parfum, Carolina Herrera 212 Sexy. L-am mirosit in urma cu ceva timp si mi-a placut. Cum vi se pare? persista mirosul? Carrye, tu precis il ai

Gabi, a sosit Burrbery London?

Mergi la inceput

Maine imi trimite si mie Burberry-London...ca iar m-au mancat degetzelele

Mergi la inceput

quote:

Maine imi trimite si mie Burberry-London...ca iar m-au mancat degetzelele

Ce bine ca am pereche E un parfum deosebit si nu vei regreta!
Azi mi-a expediat Paco Rabanne si desi prima data nu mi-a placut Samsara, acum imi place si imi trimite si asta. Si eram gata, gata sa mai comand ceva, dar la urmatoarea tura

Mergi la inceput

Pai eu in loc sa imi iau pantofii cei rosii si frumosi pe care i-am ochit m-am oprit din nou la parfumSper sa imi treaca pana la vara ca altfel ma......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Draga mea, nu am 212 dar miroase super!! Niciodata nu este prea tarziu :p
O intrebare legat de site-ul de pe care comandati voi, il platesc la livrare? Si unde il livreaza? Ca vreau neaparat Bvlgari ala, mi s-a pus pata rau, nu am mai cumparat nici un parfum pentru mine de la Noa, tu stii Dana de cand...:(
Gabi, ma bucur sa citesc despre achizitiile tale, sa te bucuri de ele!
pentru toate prietenele mele de aici

Mergi la inceput

Multumesc Carrye
Perfumurile le trimite cu Posta, platesti cv parfumului plus 8 roni taxa transport,iti vine aviz in cutia postala si platesti la ridicarea coletului.Eu nu astept avizul niciodata ca postasul meu vine numai cand vrea el , a 2-a zi dupamasa ,dupa ce ma anunta ca l-a trimis ,merg la oficiul postal de unde apartin si il ridic.

Mergi la inceput

Carrye, exact ca si Gabi procedez, vine in cel mult doua zile prin posta, nu se merita sa apelezi la un curier rapid si sa platesti mai mult.

Mergi la inceput

quote:

Pai eu in loc sa imi iau pantofii cei rosii si frumosi pe care i-am ochit m-am oprit din nou la parfumSper sa imi treaca pana la vara ca altfel ma......

Lasa si tu pantofii, vine vara si precis ai ceva sandale prin casa

Mergi la inceput