Ce parfumuri va plac (4)
Raspunsuri - Pagina 22
blue eyes spune:
www.fragrantica.com/designers/Annick Goutal.html" target="_blank">Annick Goutal sunt parfumuri rafinate, sublime; parfumuri care subliniaza feminitatea. Sunt scumpe, dar un parfum bun e o investitie.
Azi m-am indragostit de www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Perles-De-Lalique-1833.html" target="_blank">Perles de Lalique; un parfum deosebit, aspru, dar feminin - perfect pentru sezonul rece.
www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg" target="_blank">I want to break free
antosit spune:
Tocmai ce am capatat un "Miss Dior"...
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Carrye spune:
Multumesc pentru incurajari Blue Eyes!
Ca tot o barfeam pe mama cu parfumurile ei tari a reusit sa isi cumpere unul care imi place si mie cat de cat si ma refer la Elizabeth Arden 5th Avenue. Nu stiu cat persista in schimb, pentru ca am dat 2 fasuri inainte sa plec de acasa si s-a dus repejor.
Eu m-am indragostit azi de Chopard Infiniment!!! Imi place la nebunie. Pe cat este de dulce pe atat este de fresh. Nu il mirosisem pana acum dar clar sunt fan Chopard avand in vedere ca sunt lesinata si dupa Wish care e pe terminate...:(
blue eyes spune:
Carrye, cand ajungi la Roma sa incerci neaparat www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Roberto-Cavalli-Oro-1484.html" target="_blank">Roberto Cavalli-Oro
White Pisana spune:
Carrye eu am folosit intr-o perioada 5th avenue de la Elizabeth Arden (si acum mai am cativa stropi) si mi-a placut. Mi s-a parut o combinatie interesanta de parfum usor fresh si parfum feminin.
Pe mine insa ma tinea mirosul toata ziua. E drept ca mireasma "evolua" de-a lungul zilei, dar nu in sens negativ. Eu il mai pufui din cand in cand cand mi se pare mie ca e prea cald pt Arpeges (nu ff des e drept ca e nu des cazul de caldura mare)
Blue eyes astazi m-am dat cu Je reviens de la Worth. Eu am parfumul in sticluta aceea veche, rotunda si plata, fara pulverizator, pusa intr-o cutie cu un ingersa in relief. Dar faptul ca nu are pulverizator face sa fie totusi dificil de folosit (in ciuda aerului incantator de retro al ambalajului). Asa ca acum incerc tot soiul de inginerii ca sa il transfer intr-o sticluta cu pulverizator.
Am vazut ca in 2004 au relansat parfumul cu titulatura Je reviens Couture. L-ai mirosit? cum e? aici din pacate nu il gasesc si nu l-am gasit nici la Paris la Sephora.
blue eyes spune:
White Pisana, eu am acest www.geschenkidee.ch/parfum_kosmetik/p10187304--worth_paris-je_reviens_couture_eau_de_parfum_spray.html" target="_blank">Worth
Continutul sticlutei il poti goli intr-un pulverizator, pe care il poti gasi in parfumerii. Eu asa am facut de curand cu un parfum.
White Pisana spune:
Blue eyes, exact acela este Je reviens Couture! Sper sa il gasesc si eu pe undeva sa il pot mirosi...
Eu am varianta veche: http://cgi.ebay.fr/TRES-BEAU-FLACON-EDT-JE-REVIENS-80-WORTHH-BTE-PLEIN_W0QQitemZ110205586794QQihZ001QQcategoryZ142578QQcmdZViewItem
Aceeasi cutie (dar in stare apropae noua) si aceeasi sticluta. Din pacate sticluta are deschiderea foarte mica si nu curge mai nimic...nu stiu cum o sa il transfer...
Ce sa fac daca am avut ticneala cu flaconul respectiv...
blue eyes spune:
Eu credeam ca ai aceasta sticluta: http://www.osmoz.com/fragrances/Haute-Couture-Brands/Worth/Je-Reviens