Sunteti impliniti....?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vale,
desi imi vine sa te cert ca gandesti asa nu stiu ce sa-ti spun pentru ca dupa stii o am si pe sora mea care la fel gandeste si chiar am epuizat toate metodele de a o scoate din "butoi". Zic doar atat, fruntea sus, gandeste pozitiv si ai sa vezi ca si pe strauta voastra va iesi soarele!
Te pup si iti spun sincer, m-a socat sa vad un subiect atat de... "pesimist" deschis de tine. Nu ti se potriveste, tu esti altfel!

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Vali
eu consider ca lumea asta e guvernata de legea compensatiei. cu alte cuvinte, din punctul meu de vedere, nu le putem avea pe toate. trebuie sa existe un echilibru in toate, si-n impliniri si neimpliniri. nu stiu sa-ti spun daca ma simt implinita sau nu per total, pot insa sa strig din toata inima: DA, ca femeie sunt implinita! trebuie, mai intai, sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi noi si toti cei dragi noua (cati ne-au mai ramas). restul, implinirile si neimplinirile ni le cam facem cu mana noastra...

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Valentina, desi tu nu ma stii, io te stiu ca io citesc tat si stiu ca tu nu esti asa de pesimista. Intotdeauna ai gasit partea plina a paharului.

Eu ma simt implinita, in primul rand ca o am pe Giulia, ea e visul meu implinit. In rest, incerc sa nu ma plang deloc, sunt iubita, am locuinta, masina, servici, prieteni si prietene, rate la banca , "to do list" ca`st uituca rau de tot si incerc sa privesc mereu partea plina a paharului.

Si ma rog la DD pt sanatate, pt toata lumea

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Valentina, desi tu nu ma stii, io te stiu ca io citesc tat si stiu ca tu nu esti asa de pesimista. Intotdeauna ai gasit partea plina a paharului.
Eu ma simt implinita, in primul rand ca o am pe Giulia, ea e visul meu implinit. In rest, incerc sa nu ma plang deloc, sunt iubita, am locuinta, masina, servici, prieteni si prietene, rate la banca , "to do list" ca`st uituca rau de tot si incerc sa privesc mereu partea plina a paharului.

Si ma rog la DD pt sanatate, pt toata lumea

Dar paharul ala se mai si goleste din cand in cand. Si eu sunt o persoana optimista insa se intampla uneori sa fiu foarte dezamagita de ceva sau cineva, in viata nu toate sunt roz si atunci mai ai cate o cadere insprea partea cealalta.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, ca viata nu e roz o stiu si eu foarte, foarte bine, dar ... dar intotdeauna se gaseste un lucru bun, cat de mic, sa mergi mai departe, de musai, din inertie, din orice, pt ca oricum nu avem de ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina87 spune:

Da, dar intotdeauna este loc de mai mult :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Va multumesc de incurajari fetele!Asa e,eu nu sunt asa,eu sunt altfel,dar uite ca si eu aia,cea mai zambitoare,cea mai vesela,cea mai optimista ajung la saturatie!Da nu va impacientati,mi-am revenit,partial!DA pe bune ca ploaia asta nu ma ajuta deloc si nici faptul ca nu ma mai duc la Praga,bine ca mi-am reamintit,sa-i mai fac odata scandal barbatului,poate asa imi trece!Si sa vad de unde scot odata banii aia de fiv,ca ma streseaza rau treaba asta!
Guestus,nu te ingrijora,"implinita"oricum sunt,da tot ma duc la mare!Vedeti,daca anunta astia c-a crescut nivelul marii cu fru'n metru,nu va impacientati,am intrat eu in apa!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mie mi-e ciuda ca avand o familie reusita,avand copii minunati,am o activitate care imi place,m-am considerat implinita numai atunci cand am avut o situatie materiala care sa-mi asigure confortul de a trai fara griji.Contravine principiilor mele ca poti trai si in saracie daca ai parte de iubire,dar se pare ca mai bine traiesti cu iubire si fara griji materiale ,ramane sa te intrebi daca iubirea este sincera!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

da, sunt un om implinit desi uit uneori asta

am noroc de sanatate, o familie care m-a sprijinit intotdeauna, un sot iubitor care imi aduce liniste in suflet , 3 copii sanatosi care imi aduc si imi vor aduce cele mai multe bucurii in viata, un apartament modern si confortabil ( o etapa spre casa mult dorita), o masina care satisface nevoia de miscare a familiei....

paharul meu e destul de plin... tre sa tin minte sa nu ma leg de partea goala insa....

Ne puteti vota: Adevarul Craciunului - pag 3 si Gemeni pag 21

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cred ca in fiecare din noi exista macar un motiv in viata sa putem pasii inainte. Pe toate nu le putem avea, dar putem lupta pentru ceea ce ne dorim. Eu zic ca asta este cheia reusitei.
Iar daca nu am implinit tot ceea ce visam, nu trebuie sa deznadajduim. Ce-i al nostru, e pus deoparte, mai devreme sau mai tarziu.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput