help! urechi bebe

help! urechi bebe | Autor: silvias

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Am o mica problema cu baietelul meu, David care are 4 luni si jumatate. De o luna observ ca atunci cand doarme, isi misca mereu capul si doarme cu urechile "indoite", cartilagiul de la urechi fiind foarte moale. Ajutati-ma cu un sfat ca a inceput sa aiba urechile clapauge!
Nu stiu ce sa-i fac!
Eu de cand l-am nascut nu i-am pus caciulita pe cap in casa, chiar daca a prins toata iarna fiind ff mic. Nu am vrut sa-l sensibilizez si cand va bate vantul sa se imbolnaveasca imediat. E un baietel cu multa personalitate, si acum nu accepta sub nici o forma caciulita in casa.
S-a confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva?

Cum ati procedat?

Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Pe mine m-au sfatuit niste prieteni sa i le lipesc cu leucoplast.
Bineinteles ca nu i le-am lipit, i le-am indreptat cat de des am putut. Nu e clapaug inca

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Carla s-a nascut cu pavilionul unei urechi pliat (ca hartia) - imi amintesc ca sotul meu era f stresat din cauza asta. Insa in timp s-a reparat, nu te stresa!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, si alexia a stat in burtica la mine "intr-o ureche" si cand s-a nascut o avea indoita, dar cand am plecat din spital era ok. dupa aceea si ea se "clapaugise" ca tot cu urechile indoite dormea. nu am facut nimic in acest sens si acum e bine.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

O prietena i-a pus fetitei tot pe la 4-5 luni un fel de cordeluta dar care sa nu o jeneze, nu stiu unde a gasit-o dar era fix marimea ei si f comoda, ceva de tip plasa cara lasa caputul sa respire. I-o punea destul de des pe urechiuse.
I s-au asezat urechiusele in scurt timp. Ea zicea ca daca incearca asta mai tirziu sigur bb o sa si-o traga din cap, de aceea a inceput devreme.

Poate incerci si tu metoda asta numai sa gaseti un material bun si comod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

d s-a nascut cu o ureche sifonata. si mai si statea pe ea in aceeasi pozitie. nu am facut absolut nimic (la indicatia a 2 medici) si acum sunt perfecte amandoua. nu as putea spune cand a trecut, nici macar nu am mai bagat-o in seama pt ca stiam ca e ceva ce se rezolva de la sine. daca tie ti-ar placea sa ai vesnic o cordeluta pe cap,pe urechi, mai exact, poti incerca si asta. eu una nu am facut-o si nici nu as face-o.

Daca aceasta vangheliada va rezulta, si va asigur ca va rezulta, v-am spus si de craciun, cand ne-am intalnit, va rezulta clar din aceasta vangheliada si din aceste intalniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si eu ii puneam o pamblicuta care ii tinea urechile lipite de cap, deh soata era stresat sa nu aiba ploada urechile clapauge . O controlam tot timpul cind dormea, ca avea tendinta de a dormi cu urechea indoita, dar cu pamblica s-a indreptat, incearca si tu asa.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput