Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin, tu esti suparata pe mine?
Vazut pozicile, dulce tare Davidutzu, mai ales dupa baita

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor,ia vedeti aici:Tandreturi de dimineata

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Simo, sunt deliciosi, sa-i mananci pe paine nu alta!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, nu maica...de ce sa fiu?

Scriu mereu pe fuga...dar n-am ratat nici o poza cu movalinda mica, admirator secret. E dulce foc cu cerceii, chiar aseara discutam cu randunoiul faza cu cantarul la 2,5 kg.

Simo, dulci foc zambaretii tai!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Naty,acum m-am uitat si eu la Printesa mov-sa-i pup falcutele de frumusica ce e!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Naty, am vazut-o pe Iulia nuda... Auzi, sa nu uit! Tu n-ai ce face de vii sa ne spui noua de "alea-alea"?? Sau vrei sa ne faci in ciuda?! Ca eu, sincer, nu stiu cand o sa am curaj sa mai fac vreo treaba... Inca ma mai doare si firele alea nu stiu daca se mai topesc vreodata...

Simo, ce draguti sunt!! David al meu e tare serios...toata lumea remarca asta... Acum, fetelor, daca vreti sa aveti un ginere serios...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!

INCEPEM ZIUA PRIN A-I URA COREY UN LA MULTI ANI DIN SUFLET!! SA FII SANATOASA, LA FEL DE SPIRITUALA SI FUNNY,FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI SI SA AI PARTE DE O NASTERE DE VIS SI DE UN BEBE SANATOS SI CUMINTE!!!

bubu, tare rau Ken lee, asta o stiam ca e prima aparitie, am mai ras noi de ea acum vreo 3 saptamani!..a mea era a doua aparitie a tipei cu 'hitul' ei!!..si am uitat, ieri, FELICITARI CA AI SCAPAT DE MIZERABIL, STREPTOCOCUL!!!..dar refa analiza inainte de a naste cu 2 saptamani!!
naty, off, noapte fierbinte, supertareee!!..vreaaau si euuu, da' nu poot!:)
MIHUTZA, NASTERE CA UN FULG SA AI!!!
NATY, e geniala Iulia, ce pozitie de nani are!!
Delphin, e un scumpel David, la multi ani, sa-ti traiasca!!7 cm?? hmmm, undeva nu se potriveste ceva...e posibil sa nu-l fi masurat bine la nastere, si cu Mufa cred ca e la fel, ai vazut ce greu e sa-i masoare, sa-i intinda, asa mici si agitati..
simo, si baietii tai sunt niste scumpi, ce se alinta ei acolo!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

sa nu uit, la naiba, vorba lu' solcanu, ca de vreo 3 zile vreau sa va intreb!
1. voi mancati miere si alaptati? ce stiti, e ok?..auzisem ca poate cauza alergii la bebe...
2. maine facem 2 saptamani si nu prea situ cum e cu VIGANTOLUL!..2 sau 3 picaturi, e luna cu R, ar trebui 3?..e adevarat ca trebuie dat pana la 1 an jumate zi de zi?
3. sabsimplex, se da in lingurita?..sunt cam multe picaturi, din ce scrie in prospect..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

luny, i-ti raspund eu desi sunt pe dinafara:

miere nu mananc ca e prea dulce pt. gusturile mele, vigantol nu stiu ce e, caci eu dau fluorex si ceva amestec de vitaminele abce+ vitamina k o data pe saptamana. Toate prescrise de medic!
Iar pt. sab simplex...nu pot raspunde ca nu am gasit sa cumpar de fel!

Sunt singura cu David si astept de o ora sa adoarma ca sa fac si eu dush. Sigur i-mi face expre!

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delphin

luny, i-ti raspund eu desi sunt pe dinafara:

miere nu mananc ca e prea dulce pt. gusturile mele, vigantol nu stiu ce e, caci eu dau fluorex si ceva amestec de vitaminele abce+ vitamina k o data pe saptamana. Toate prescrise de medic!
Iar pt. sab simplex...nu pot raspunde ca nu am gasit sa cumpar de fel!

Sunt singura cu David si astept de o ora sa adoarma ca sa fac si eu dush. Sigur i-mi face expre!

pozici

mersii, ai fost durere!!

Mergi la inceput