Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (138)
Raspunsuri - Pagina 2
ursuleata spune:
Ali .
Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 20 zile!!!
ariel_7000 spune:
hai ca pana am scris eu, s-a facut capitol nou:)
dau cu copy si paste:
hei, buna fetele!!! vad ca pt unele este chiar "buna", nu-i asa naty?
am terminat si eu sa va citesc, caci azi si ieri nu am avut timp sa intru pe forum...am avut de pictat balonase pe peretii dormitorului:) au iesit delicioase!!! le ador!
in rest sunt ok, teo tot la purtator, copil cuminte si ascultator are mama!!! eu ma simt cat casa republicii, ma tot lovesc cu burta de toate, ca nu mai reusesc sa "calculez" cat sa ma misc....am stat mult in picioare, la ora de pictura si mi s-au umflat rau picioarele....ma uitam ca seamana cu parizerul taranesc, asa ca ma voi duce sa le tin pe sus:)) (la ce va ganditi???)
m-a mai luat si o raceala cu nas smiorcait si gat dureros...chiar, kya, tie ti-a trecut?? vad ca la mine nu cedeaza la tantum si dr mom, belladona nu am acasa...o sa treaca de la sine, ca nu am chef de doftoriceli...
ma duc! deci, scuze de absente, dar promit ca la sfarsit (cand va face teo 18 ani:))) o sa apara si pozutze sa vedeti ce am "picturat" eu:)
alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
ursuleata spune:
Eu revin dupa film pe crenguta. Sau mai devreme daca nu ne place.
Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 20 zile!!!
ccris_ccris spune:
randunici,
M-am adunat si eu de pe drumuri, ca de la control am fost la Carrefour pentru aprovizionare
SUntem bine, raportez col scurtat si care incepe sa se deschida. Mendez mi-a zis ca mai am o saptamana si pot sa nasc linistita la ei, ca, intr-adevar au luat de curand o decizie sa nu mai primeasca gravidute care nasc mai devreme de 37 de saptamani!
Deci, daca bebelina mai sta in burtica o saptaman, mami e linistita pe urma.
Aoleu, Naty, ma ingrijorezi! Intr-adevar, randunelu are burtica, colesterolul nu e mare, ca tine regim si-l tine sub control, este 187 cel total. Si in caz ca are o predispozitie catre diabet, trebuie sa ia pastilutze sau sa nu mai manance zahar? Fiindca, culmea e, ca nici acum nu mananca zahar, evita dulciurile si alimentele pe baza de zahar, mananca numai gem si cioco pentru diabetici. Ciudat!
Oricum, multumesc, si daca ai timp da-mi si mie un PM sa-mi spui ce e de facut! A, si unde sa-si faca testul asta?
P.S. Sa-ti fie de bine pentru alea-alea .
Bubu, felicitari c-ai scapat de streptococ, super! Mie abia in seara asta mi-a recoltat din nou, sa vad si eu saptamana viitoare! Mi-e cam teama! Bravo, Vladut! Ce baiat mare are mami!
Pidana, spor la mutat!
Cristina35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Eu mai stau pe-aici, ma duc sa mai citesc pe la nasteri.
Astept sa se faca miezul noptii ca sa schimb semnatura si s-o pup pe Cory de ziua ei.
Cristina35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
mimonix spune:
Bineinteles ca am postat in capitolul trecut...ce zi ingrozitoare, noroc ca am reusit sa copiez mesajul!
Va salut la aceasta ora tirzie, pe aceasta pagina din urma (sper ca nu ati incheiat capitolul) si sper ca mai e cineva treaz sa admire capodopera!
Asadar, dupa ce m-am strofocat singura toata ziua sa descopar misterul linkului "cu nume" de la semnatura, am apelat la "suna un prieten" si am acceptat infringerea!Arielinsomniaca!
Aveti acum ocazia sa contemplati cele doua "gogosele" ale mele:"gogosica proaspata" Vladut si "gogoasa infuriata" de Teo.Pe ma'sa inca o tin inca ascunsa ca de la prea multe gogosele mincate nu e fotogenica
Va pupsi va urez noapte buna!
Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
Ali_bia spune:
Inainte sa ma culc trebuie sa-i urez unei randunici
LA MULTI ANI CORY!!! SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.15 zile pana la
ccris_ccris spune:
Simona, sa-ti traiasca comorile, ai doi copii foarte frumosi!
LA MULTI ANI, CORY! SA FII SANATOASA SI VOIOASA MEREU CA ACUM,
SA AI O NASTERE DE VIS SI SA TE BUCURI DE COMORILE TALE!
Si... am schimbat semnatura, in sfarsit am intrat si eu in 9 luni, nu-mi vine a crede! Iti multumesc Doamne!
Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Va pupic de noapte buna, ma duc si eu in pat langa randunel, maine mergem si noi la KIDEX sa vedem care-i treaba! Ne vedem maine seara.
Cristina36+Andreea
AMR doar 4 saptamani?!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
bubu05 spune:
Corinuta de la Ieshi, la multi ani, sa traiesti, sa infloresti, sa ai o nastere de vis, numai maine nu-i poimaine! Doamne Ajuta, recuperare usoara, laptic mult si bebelas sanatos si voios!
Naty, deci program sexy! Bravoo!
Cris, felicitari pt. bb-control, multumim si noi pt. urari!
Bai, nu ma mai laudati atat! Vad ca toate sunteti bubuline-gospodine, asa ca...
Delphinas, sa va fie de bine prajiturica!
Ariel, hai ca mai e putin si la tine, tot inainte!
Mimonix, ce scump e Vladutu-grasutu!
Mai stau si eu putintel pe-aici, daca mai rezist...
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze