Ce parere aveti de acest articol/ziarist???
Raspunsuri - Pagina 3
mirelam spune:
Despre articol nu vreau sa spun decat ca daca a aparut in Ev. Zilei e de inteles. Mi-e nu mi-a placut acest ziar si nici nu-mi place.
Dar referitor la Andreea Esca eu zic ca sunteti un picut cam rautacioase. La urma urmei e treaba ei ca a pozat cu burta mare. Si nu inteleg de ce cineva aici spune ca daca-i om de televiziune nu trebuie sa pozeze in felul asta. Mie personal chiar imi place poza si nu o vad deloc deplasata. Daca ar fi pozat in reviste de adulti as fi zis dar asa...zau ca nu va inteleg.
Credeti ca daca si-a aratat burta inseamna ca nu vom mai avea incredere in stirile pe care le va prezenta pe viitor? Sa fim seriosi nu cred ca are vreo legatura.
(5 ani si 5 luni)
Meischa spune:
Subscriu si eu la ceea ce a zis Mirela. Lipsa de talent si incompetenta unor jurnalisti e clara ca lumina zilei. Acesta care a scris acest articol ocupa locul fruntas.
Cat despre A.E. nu cred ca e treaba noastra daca mai are sau nu bani sau daca ProTv-ul nu o plateste suficient sau etc. Plus ca avem de ales: daca ne place, ne uitam, daca nu, nu! Si nu vad legatura: ce are activ. ei de jurnalist cu faptul ca a pozat? Personal, chiar mi-au placut pozele. Nu stiu aku sa zic daca a fi emancipata= a fi realizata. Nu stiu cat e de emancipata, dar realizata e sigur. Si as minti daca as zice ca n-as vrea sa fiu cateva zile in pielea ei...
Cum ziceam, avem de ales cu Esca, asa cum avem de ales si cu articolul din ziar: il citim sau nu. Nu trebuie sa ne enervam pt. niste asa...constipati!
Meisha & BB
Victoria spune:
Cred ca numele frustrarii lui e chiar titlul articolului: ca o femeie cu cariera e si mama, si fericita si plina de succes in ambele ipostaze. Mie imi pare ca pe el asta il doare: ori esti " de cariera", in costum pana la gat, o chestie androgina si seaca, ori esti mama de copii, la cratitza. Amandoua nu se poate, caci ar insemna ca e de 2 ori mai buna ca el - in ce-l priveste nu a reusit nici macar sa aiba o " cariera"... Eu zic sa ajunga el intai la profesionalismul si succesul Escai, apoi sa faca/creasca 2 copii (il scutim de nascut) shi apoi sa emita opinii...
V.
Marina spune:
Emanciparea asta nu consta oare in faptul ca am putea face ceea ce dorim in limitele bunului simt bineinteles fara sa fim judecati de altii? Sau sa le respectam altora dreptul asta?
marina
desprecopii spune:
Eu vad in aceste poze emancipare. Emanciparea unui nou set de valori -sa ii zicem traditionaliste - versus explozia de nudism si 'manelism' ideologic din Romania. Si - ca in orice societate, acest semnal este dat de asanumitii lideri (de imagine, opinie, etc.) Vad in gestul Andreei Esca incercarea de a trece de conventionalism si tabu. Etalarea femeii insarcinate - este dovada frumusetii iar mesajul este subtil. Maternitatea este, in viziunea mea, o arta, o putere si o arma.
Pentru parinti... despre copii!
ruxi spune:
Articolul este incoerent si de cel mai prost gust, iar autorul, un mare dobitoc. Pozele Andreei Esca mie mi-au placut, si desi acu' o vreme nu ma prea omoram dupa Andreea Esca, intre timp am ajuns sa o admir. Bravo ei!
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
danat spune:
Mie pictorialul din Tabu mi se pare cel mai reusit de pina acum de cand e revista pe piatza (poate sunt influentzata si de faptul ca sunt acum).
Trist este ca se gandeste asa, si mai trist insa mi s-a parut ca i-am aratat unei colege de servici (de altfel, femeie cu copil, destul de umblata si emancipata - sa zic asa - culta si citita) pozele cu Esca si a ridicat foarte critic din sprincene, ca nu vede ce mare mindrie este sa-ti arati tuturor burta, sau sa mergi cu bluze mulate cind ejti un greiere, ca acum trebuie purtate numai rokii largi, etc etc...pffffuaaaa imi venea sa-i crap capul....daca o femeie gindeste asa, ce pretentii sa mai avem de la altii....iar presa ar trebui sa educe marea masa a populatiei, si uite cum o face
Oare mai avem vreo sansa in Romanika, daca lukrurile stau asa si in 2003???
danat
Mitzi spune:
Atitudinea lui e ciudata. Sarcina nu inseamna emancipare? Dar inseamna viata noua, progres, mers mai departe. Cred ca e problema lui daca intr-o poza a unei femei goale el vrea sa vada numai "obiectul" femeie si nu si gingasie, transformare...
Femeile insarcinate au acel aer deosebit, special pentru ca in timpul sarcinii ele realizeaza ce dar deosebit au ele (cel putin in comparatie cu barbatii) cum pot purta ele viata in pantecul lor...
dienuca spune:
Pozele Andreei Esca au fost facute pentru revista Tabu, nu pentru un ziar. Este adevarat ca s-au publicat si in ziare la aflarea vestii ca a nascut un baietel. Mie mi-au placut pozele, mi s-au parut tare frumoase. Este intradevar o fericire de a fi insarcinata. Chiar azi dimineata vorbeam cu sotul meu, ca nu pot intelege femeiele insarcinate care se ascund sun niste haine largi, lungi, numai sa nu se cunoasca burtica. Nu port mulat, dar port haine care-mi arata brtica. Chiar mi-am cumparat o bluza cu "burtica". Sunt tare mandra de burtica mea si sunt tare fericita. Si sotul meu este mandru.
Dar nu era vorba numai de Andreea Esca, ci si de alte sotii care au aparut sau pozat cu burtica. Cred ca baietasul asta, care a scris articolul, sufera de o insuficienta hormonala sau ceva de genul asta. Are impresia ca daca asterne pe hartie fraze alambicate si incoerente, nu trasnpira exact ceea ce simte fata de femei, mai ales insarcinate. Parerea mea despre acest baiat (ca nu pot sa-i spun barbat, nu este suficient de matur) este proasta, iar aticolul un ... mai bine nu mai zic, ca ma cenzurati.