Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Luna, pe unde te-ai ascuns ? Poate apari si-mi modifici si mie targetul in 70 !!!

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by pisix

Apropos de oglinzile din magazine, daca mergeti in cadrul Famous Brands la Ipekyol veti avea o surpriza in cabina: sunt oglinzi care te fac sa pari slaaaba rau.

dar cum ajung eu in Mauritius -am auzit ca-i scump pe acolo

referitor la oglinzile din magazine -acum e bine dar credeti-ma dupa ce ai slabit observi ca esti prea palida,daca te-ai bronzat observi ca ai riduri daca nu ...celulita si cate si mai cate

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

acum pap mincarica de stevie !

da'nu venea mai bine o pizza?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

eunice
mare adevar spui la sfarsit de postare si nu numai... insa incerc...visez dar sa ma vezi din 1 aprilie...eu doresc sa ma linistesc insa sa vedem ce zic si astrele...
eu de ex.am ascendentul in fecioara ...in ceea ce priveste pesti cu gemeni e chiar foarte bine....sper sa observi o oarecare doza de spontenaitate,deschidere spre nou,optimism,incredere in viitor,in fortele proprii

in ceea ce ma priveste ascendentul in fecioara chiar mi-a adus o temperare a ideilor,convingerilor,capacitatilor dar luna asta Fecioara a ramas ascunsa de ochii lumii caci la Gemeni sufla vantul schimbarii..
daca vrei sa testezi daca ascendentul si-a intrat deja in drepturi sau nu - fa o analiza lucida a lunii martie -

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005

Am mincat doar un morcov si o portie de mincare de stevie. Pur si simplu nu mi-e foame...

Nora

fantana tineretii e de vina s-ar putea ca o anumita planta sa inhibe apetitul- ceea ce e foarte bine caci produsele miracol sunt bune asociate cu dieta altfel pacat pentru bani si rinichi/ficat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eunice78
Ah, si of topic, Luna eu sunt in proportie 75% unguroaica, asta apropos de un alt subiect (nu mai tin minte care).

retete maghiare

in ceea ce priveste lupta prima oara am trecut la atac in viata si ...e bine ca stiu sa fac planuri,sa visez bine iar apoi sa dorm..caci doar dormind se pot indeplini visele - sper ca am fost coerenta (ora 4 dimineata)am dormit totusi de la 21-24.
si cred ca mai bine faceam daca dormeam caci ...iti trimit un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Luna, ti-am raspuns la PM.
Nu prea am timp de horoscop desi ma intereseaza. Daca e asa cu vantul schimbarii..inseamna ca am intrat in ascendent. Schimb nevoia unei schimbari..dar habar nu am incotro ma indrept...E f dificila viata asta.
Multumesc pentru floricele.
Nora presupun ca vezi ca targetul tau e acelasi . E o chestie psihologica, sa nu te culci pe ureche pentru faptul ca ai slabit deja.Iar pe de alta parte, uite asa Luna te face sa intri mai des, si implicit te ajuta sa nu uiti ca trebuie sa respecti regimul. Sa vezi ce bine o sa te simti la 60.
Iar pe de alta parte e bine sa iti fixezi standarde/teluri inalte. Daca te multumesti cu putin..putin o sa ai.
Fetelor, spor la slabit!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am luat-o prea in serios si era cit pe ce sa ma perturbe Nora cu youthful island.Norocul meu este ca daca iau 4 pastile o data vars si am revenit la modul rational de slabit,adica mai putina mincare.
Si cu sportul am fost nevoita sa o las balta ,ca m-a apucat sindromul vertiginos si nu trebuie sa ma mai agit deloc... Pina miercuri sper sa ma redresez ,dupa acest sfirsit de saptamina gurmand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

SALUTARI!

Ma primiti si pe mine??
sunt mamica si am o printesa de aproape 7 luni...si cred ca e cazul sa mai dau jos din kg ce le-am acumulat in sarcina,adica 25kg plus in 9 luni...cat eram de inalta atat si de lata.
am doar 1,50 inaltime am inceput dieta de 2 saptamani cu 3 zile lactate,3 carne si 3 vegetale...in zilele cu vegetale imi fac si supica de varza ce arde caloriile.
am reusit sa ajung de la 56 kg la 52,5 kg....recunosc intr-o seara m-am scapat la o pizza.
trebuie sa ajung la 47 kg de unde am plecat
usor de spus greu de facut.
l-am convins si pe al meu sotior care are 100kgca e cazul sa faca si el ceva in sensul ca nu mai poate continua tot asa...
deci in concluzie amandoi la dieta...sotul doar de azi...dieta catalin crisan...la el este destul de dificil ,calatoreste foarte mult asa ca oriunde s-ar afla se poate adapta conform programului dietei.
o sa va zic si de el cum sta cu scapatul de kg.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

va rog sa-mi spuneti daca a inut cineva dieta catalin crisan si cat au slabit...la sotul ar fi bine si daca ar scapa de vreo 10 kg,in primul rand ma gandesc la sanatatea lui,amandoi parintii sunt bolnavi de inima.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput