Grup de suport pt.slabire ( 5 kg.)
Raspunsuri - Pagina 3
Luna75 spune:
[quote]Originally posted by nora2005
am pierdut citatul dar in legatura cu o anumita neclaritate iti explic mai tarziu dar nu inainte de a ajunge la 67 (nu eu)-caci am visat si am realizat...chair daca nu am timp de a ma incorona
si daca ai timp azi de intrat si cred ca nu atunci fa o lista cu un ravas cui ce cat trebuie sa-i pun caci despre mine sigur stiu ca o vampa si o ispita /tie un nou target desi nu ai inteles mesajul meu...dar nu are importanta pana cand visezi si crezi intr-o semnatura
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
MsLara spune:
Buna dimineata! Felicitari ambistioaselor care s-au tinut de program!
Eu cred ca banuiti ca NU m-am mobilizat inca, dar ma prezint tot cu 49 kg, fara adaosuri...
Saptamana asta stau acasa, asa ca sper sa ma pot "supraveghea" mai bine!
Week-end excelent!
PS Am votat pozele de la link-urile pe care le-ati pus. Luna si pentru fetita si pentru poza!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
nora2005 spune:
`Neata!
Deci, la mine trebuie doar sa scrii 70 in loc de 60 la target.
Simplu, nu ? Ce-as vrea sa fiu si eu libera si fara griji, la mare, la soare
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by nora2005
Deci, la mine trebuie doar sa scrii 70 in loc de 60 la target.
Simplu, nu ? Ce-as vrea sa fiu si eu libera si fara griji, la mare, la soare
dar la altii ?!
intr-adevar am fost si libera si la soare dar cu griji caci ma asteapta vremuri grele dar viitorul suna bine....
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by MsLara
PS Am votat pozele de la link-urile pe care le-ati pus. Luna si pentru fetita si pentru poza!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by LauraNicole
Felicitari pentru ca incercati sa schimbati ceva si pentru efortul pe care-l faceti !
Dupa n diete fara nici un folos,dupa Regenon,REductil si alte shpe ceaiuri si mai stiu eu ce chestii/trestii la sfarsitul carora puneam pe mine mai mult decat dadusem jos,m-am hotarat sa tin propiul meu regim,calm,echilibrat ,fara exagerari,si am slabit 2 kg jumate in 10 zile !
De la 85kg am ajuns la 82 jumate si vreau sa ajung la 55 macar!Am 33 de ani si cand cad din pat vreau sa nu fac groapa in ciment,hihihi,si vreau sa nu mai obosesc atat desi sunt ff activa si merg enorm de mult pe jos,zilnic!
Am taiat painea de shpe ani (exceptie cd da salata de vinete peste mine,hihihi),am taiat zaharul,pastele fainoase si beau la apa de-mi curge-n vene in loc de sange,cred!
Nu vreau sa slabesc 30 de kg in 30 de zile (desi mi-ar place) dar nici in 30 de luni nu vreau !
Deci....ma primiti in grup?
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven
bine ai venit si impreuna reusim
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
Hai mai Adriana pune-mi si mie inca o floricica sa ma simt si eu bine...
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
[quote]Originally posted by nora2005
dar la altii ?!
Nu stiu...si nici timp n-am. Program administrativ
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
eunice78 spune:
Salutare!
Iar ati scris o gramada.
Deci, Nora imi pare rau ca ai avut un accident. Bine ca esti ok.
Luna, vezi ca si eu am de primit o floare. Sper ca in curand mai multe.
Eu sunt nascuta pe 27 februarie, deci sunt in Pesti dar sunt cu ascendent in Gemeni si am inteles ca dupa 30 de ani se pune ascendentul. Nu stiu daca asa e, dar daca e asa, atunci acum ar trebui sa fiu si eu in Gemeni ca anul asta am implinit 30.
Eu nu am facut executional in facultate, a fost disciplina optionala, asa ca am scapat. Da' te apar eu daca tu crezi ca va fi nevoie si studiez si executionalul la nevoie.
Ah, si of topic, Luna eu sunt in proportie 75% unguroaica, asta apropos de un alt subiect (nu mai tin minte care).
In alta ordine de idei, eu nu voi da raportul maine ca ma cantaresc vineri.
Fetelor, spor la slabit!
Am dat copy paste dupa un mesaj mai vechi pt Luna, ca pp ca nu l-ai citit.
Eu am de primit 2 floricele. Sper ca la finalul acestei saptamani sa imi ating targetul.
Chiara tu cum mai stai cu kg?
Luna, spor la invatat! In ceea ce priveste lupta pentru egalitate si dreptate..este ff bine ceea ce faci insa nu uita ca exista lucruri pe care nu putem sa le schimbam oricat am dori acest lucru. In acest context este bine sa incercam sa ne dozam "patima" ca sa nu ne consumam energia intr-o directie care nu duce nicaieri. Din pacate, eu am invatat acest lucru extrem de greu.
Nora, ai grija cu pastilele alea, te citesc la celalalt subiect.
Spor la slabit!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
LauraNicole spune:
Anca,multumesc de primire !
Dragele mele,singura ma apar de ispita dar cand ispita e ascunsa intr-un chip ingeresc de pice propie productie ce fac?Hihihi !
Abrambuream pe calc si atenta la ce citeam,vine fi-mea de dincolo si-mi da ordin :"Deschide gura si-nchide ochii!" si-mi tranteste o caramea Sugus in gura .Fara sa-mi dau seama zic merci si o mestec cu nadejde pana realizez ce fac si sa vezi ce-am alergat kupilu prin casa ca ma facu sa mananc bomboana dupa 2 saptamani de chin in care pana si cafeaua am baut-o neagra desi imi place dulce dulce!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven