Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)
Raspunsuri - Pagina 6
natynic spune:
Neata!
Ali, , iar mi-ai luat-o inainte cu capitolashul, sorry ca te las asa, vad ca sa scriu mai apuc dar sa fac capitole nu.
FELICITARI PUCCA!!! imediat trecem pe listuta o minune de Bianca Maria.
Ma emotionez...iar vine val de nasteri...Mihutza, Cory, Stela, azi Mary...Gecko ce nu mai are rabdare...Bitza care nici ea nu mai are mult...agitatele vor avea mult de lucru. Eu cred ca pana la mijlocul lui aprilie ne mutam la scutece, ce ziceti?
Mihutza, da-i cu , de mai multe ori, hai ca la Lyvy pana la urma a functionat si a iesit chinezoaica frumoasa!
Salutam intoarcerea lui Simonette si...asteptam mai multe vorbulite!
Maria, eu am aspirator de nas electric Bebesounds, e f usor de curatat, are si melodii sa-i pui lui bebe, Iuliei ii place si chiar scoate muci; in final, batista bebelusului ma ingrozise prea tare si nasa mea mi-a confirmat ca de ea sunt f multumite doar mamicile nu si...medicii.
Simo 27, a vazut David poza nud?
Sunt un pic mai fresh, scartaitoarea ne-a iertat in noaptea asta intr-un mod absolut elegant: FIX la orele de masa a plans zdravan de 2-3 ori, cum m-a vazut ca ma ridic sa fac biberonul a tacut, apoi a readormit. Si ticaloasa de mine, de obosita ce eram nici n-am mai schimbat-o toata noaptea, n-a zis nimic saraca dar dimineata avea pampersul mustind de atata pipi
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
Naty, Iulia la cate ore mananca? si cat ii faci intr-un biberon, pentru o masa?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
Olgutzika spune:
Livisor, de ce ii dai ceai, mamicule?
Revin!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
underqueen spune:
si eu ii dau ceai...pentru hidratare cica.
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
natynic spune:
Maria, mananca la trei ore fix, cum a fost "dresata" in maternitate", rar se abate de la program (cazuri in care pediatrul mi-a zis clar sa o las in pace-Doamne fereste sa n-o scol din somn ca sa manance sau sa o fortez la o masa daca nu vrea). Cand am adus-o acasa manca 60 ml/masa (uneori 50 sau 40, mai ales la 12 noaptea cand nu prea-i arde ei); acum aproape constant mananca 80-90 ml.
Nu stiu ce-i dai tu lui Tudor, dar la Prenan-ul meu se pune o masura la 30 ml de apa si pediatrul mi-a zis sa nu fac in nici un caz masuratori aproximative, ori ii fac 60 ml si daca pare ca mai vrea ii mai fac apoi 30 ml, fie ii fac 90 ml si daca se satura arunc restul. Dar sa nu-i fac 70 sau 80 ca gresesc masura si laptele va fi fie prea diluat si nu se hraneste fie prea concentrat si se deshidrateaza. La varsta ei cronologica ar fi trebuit sa cam ajunga la 6 mese in loc de 8, dar avand in vedere varsta corectata (ea abia acum ar fi la termen!) mi-a zis sa-i dau tot 8 mese, macar pana face 3 kg.
RAPORTAM AZI 2560 g!
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Cine v-a zis, bre sa le dati ceai?? Asta mai incolo, cand vreti sa-i pacaliti sa le scoateti o masa de noapte, acum absolut tot ce au ei nevoie, inclusiv ca hidratare, se gaseste in lapte (natural sau praf)
Naty
Iulia mea
Ali_bia spune:
NATY, las ca le fac eu ca tu esti ocupata cu printesa,in curand nici eu nu o sa mai pot face asa des ca o sa-mi ocupe tot timpul Alexuta mea,asa ca te inteleg, pe pucca am trecut-o eu in lista...
wow 2560? pe zi ce trece tot mai pune cateva zeci de grame...la cat mai multeeeee
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.16 zile pana la
underqueen spune:
mie mi-a zis doctorita sa-i dau ceai...
Tudor mananca cam la 4 ore mai nou... (azi noapte a dormit 7 ore si nu a mancat vreo 8...) si de ieri ii dau 130 ml la o masa si papa aproape tot...mai raman vreo 10 ml...
POZE
POZE TUDOR
POZE BOTEZ
gecko spune:
bubu...bun sfatul cu cofetaria. pana la urma am salvat din prajitura...dar nu am mancat-o ca e prea dulce pentru gustul nostru. daca puneau un pic de sare in crema de caramel era super yammi. intre timp am aruncat o pizza in cuptor si surprinzator ca mi-a iesit aluatul...de a venit barbatul sa ma intrebe daca avem musafiri la cina.
ccris_ccris cu nasul infundat la culcare. pe noi la curs ne-au intrebat care sot a parasit patul conjugal deja...eu ma uit super revoltata la sot...auzi draga ce fac astia! la care o graviduta zice ca ea a ramas fara sot...pe motiv de sforait...si alti soti confirma ca mai nou nevestele sforaie ca betivanii...eu ma uit mandra la sot...ca cica eu nu fac din astea...la care sotul cu o fata trista imi zice...ce sa fac draga...ca momentan avem doar un pat in casa si nu am unde ma duce...ca de sforait...trezesti toata suburbia...si pe stanga, si pe dreapta, si pe spate. asa ca mstela...poate ca aseara nu puteai adormi de sforaitul sotului...dar posibil ca tu sa bagi concerte mai tari ca el.
Olgutzika spune:
Hai, Maryyyy!!!!
Felicitari, Pucca!!! Bine ai venit pe lume, Bianca!!!
Si poate asa o merge:
Hai, Mihutzaaaaaaa!!!!
Barzo, se aude pana la tine?!?! Sau tre' sa strige tot neamul randunicesc de pe crenguta noastra, huh?!?
Asheeee! Raportez prima calatorie in afara orasului cu Maimu la purtator, singurele . Am fost ieri la control ( toate bune, uterul meu retras cum se cuvine, ne vedem peste o luna sa facem un Pap, cum scrie la carte...am un medic de nota 1000!!! ) si am luat cupchilul in scaunel si fuga cu el la Municipal. A facut nani tot drumul, dus-intors, iar la cabinet, cat am avut eu treaba, a stat in brate la o mamica de fetita de 6 luni, venita la control, medic si ea. Nu va spun stressul pe care l-am avut cu traficul ingrozitor de ieri ( am si ratat traseul spre gara si m-am trezit ca tre' sa iau Magheru la "picior"...), dar am ajuns cu bine la Ploiesti!
Asa ca Sovi te inteleg PERFECT!!! As fi vrut sa ma opresc la Kidex, insa mi-a trecut cand am vazut ce era in giratoriul din Piata Scanteii...Felicitari pentru achizitie! Iti sugerez un Baby Expo pentru restul. Cu icterul nu am facut nimic inca, am intensificat mesele si parca s-a mai inrozit Ioana ( solutie beton, sunt nauca de cap ). La copii alaptati la san, icterul prelungit e foarte des intalnit. Si mama de imprumut de ieri de la cabinet se ingrijorase cand fetitei ei nu ii trecuse icterul la 6 saptamani, si a consultat doi pediatri/neonatologi pentru asta ( una chiar din Municipal ): i s-a spus ca e normal, sa alimenteze in continuare la san copilul si sa vada ce se intampla, sa nu sara pe fenobarbital. Asa ca astept si eu! Oricum, e vioaie, suge cu ff mare putere, are perioade de trezie cam de 5-6 ore pe zi, deci niciunul din simptomele care sa ma ingrijoreze...
Naty, felicitari pentru iesirea de ieri! Ai vazut cat de mult i-a placut Iuliei? E clar ca sta bine in carut, nu zici? Nu te-am mai sunat, de frica de trafic!!!! Mai ales ca spre Ploiesti a fost mai greu decat la venire, pentru ca am senzatia ca bucurestenii deja o tulesc spre munte, de frica repetitiei de sambata pentru summit! A! Si sa stii ca i-am inregistrat Ioanei sunetele pe care le scoate! Noi ne cracanam de ras!!! Deci categoric, nu e Iulia singura scartaietoare !
In rest, vazut poze de Iris, Rebecca, sexi Iulia, casa de Cris, bucate de Bubu... si tot felul de minunatii!
Fii-mea doarme, i-a cazut Suzi din gura, insa continua sa suga la o Suzi/tzitzi imaginara
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE