Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Mihutza,

incalzirea globala e de vina, sa stii, de debusolarea berzelor! Ieri 25 de grade, azi -2...ce sa mai inteleaga? A-nnebunit si barza, parol!

Pana una-alta...eu zic sa-ti faci chef de o inducere de aia zdravana, romaneasca si stramoseasca...! DACA VREI, POOOTI!
Si tu vrei, nu, sa vina bebelina Andra mai repede???

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cory
randunoiul iti dai seama ca nu ar zice nu!! abia asteapta... sa vina de la munci intai si mai vedem

Mihaela 40s+4 zile cu Andra
Barzo pe unde umbli? Cred ca ai nevoie de GPS
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Mihutza,

iti doresc o zi sexoasa! Eu ma retrag ragusita de cat am ciripit! Bafta cu inducerea!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Gata,ma retrag si eu,nu de alta,dar maine ma trezesc in plin pranz..
Mihutza,bafta cu inducerea.
si noapte buna tuturor.

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc dragelor!
si noapte buna!

Mihaela 40s+4 zile cu Andra
Barzo pe unde umbli? Cred ca ai nevoie de GPS
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata stol!

Iata-ma dupa o noapte foarte agitata,cu multe drumuri la baie,dureri de burta si de mijloc,contractii la ordinea zilei de vreo 4 zile care par sa nu se mai potoleasca. Nu pot nici sa mai merg pe strada ,nici sa mai conduc masina,abia daca pot sa stau in fund si cand ma ridic am senzatia ca mi se rupe ceva acolo la fofo,numai intepaturi nasoale.

Raportez ca am ramas in urma cu cititul, dar am o scuza pentru asta: am terminat odata cu arajatul in casa(poate si de aici mi se trage) si sunt foarte multumita de ce a iesit. Mai trebuiesc luate vreo 2-3 traverse pe ici pe colo si gata.In rest ,nu ma mai intereseaza..

In dimineata asta plecam la Bucuresti,am intalnire cu doctora la Municipal (e de garda, o fi aceeasi cu a lui Hagyanis?) sa vedem care mai e treaba cu colul,ca acum o sapt era deschis de un deget si nu stiu de ce, dar am sentimentul ca nu s-a inchis, din contra.. Orice-ar fi, eu plec pregatita si cu bagaj cu tot, asa ca tineti-mi pumnii( sa vin inapoi acasa ca ar trebui sa mai stea Antonia un pic acolo, macar o saptamana).

Ma duc sa pap, ca tocmai mi-am facut un castron de melcisori cu lapte,care sper ca s-au racit cat am scris eu..

Pupici la tot stolul!

Hai Mary (Hagyanis)!!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol35+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna dimineatzaaaaaaaa!
Nu mai are nimeni insomnii la ora asta? N-as prea crede.
Am visat numai centrale termice azi-noapte si de la 5 fac calcule laborioase, doar-doar nu-mi mai da cu virgula.
Azi teoretic termina nenea de zugravit camera si de luni incepe distractia cu montajul centralei.
N-am reusit decat sa "frunzaresc" prin paginile cap. anterior, observ ca pe prima pagina e pus linkul tot catre cap. curent- si asta am observat de pe la cap 120 si ceva daca nu ma insel.
Stau cu morcovul cam rau, mai multe pers mi-au spus ca mi s-a lasat burta, dureri ca la ciclu am, am tot avut de alergat si n-am de ales , va anunt daca e sa sariti cu sa speriati barza.

Vad ca va tineti de nuduri sa stie lumea la cine sa mearga in petit. Astept cu interes sa vad cine-i mai face concurenta lu' fi-mea

Inca nu am stabilit ce nume o sa aiba pitica, oare e asa tragic asta? Toata lumea intreaba si eu dau din umeri. Ma gandeam sa fie doar un prenume si musai de sfant. Am pe lista Ioana, Ana si Teodora. Desi inclin catre Popescu Ana-Teodora acum. Mai vedem, astept sugestii daca aveti.

Randunici va pup si va iubesc mult (da raceala nu v-o dau, sac)!

Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Nicol iti facem galerie sa te intorci acasa cu Antonia in burtica!

Hai Mary!

Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, dar ce de ati mai sporovait aseara!

Naty, si Rebecca scartaie mai mereu, noroc ca acum m-am obisnuit caci la inceput toata noaptea saream la patutul ei cand o auzeam. Iar ea dormea bineinteles..., dar e tare agitata, frichinita si scartaita, chiar si cand doarme. Si bineinteles ca si la san comenteaza!!! Eu ma gandeam ca-i place sa se auda...

Simonette, bine ca a fost doar net-ul de vina!

Cory, deci maine noapte scoatem agitatele!!! Abia astept!

Mary, nastere usoara si recuperare rapida!

Mihutza, offf, s-a cam ratacit barza asta, dar acus' ajunge la tine! Este asa de aproape!

Intr-o ora trebuie sa plecam la masaj, asa ca merg sa alaptez pe "scartaila" ca sa nu-mi faca scandal pe acolo...

Pupici la randunici.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mesaj de la Pucca:

"Azi noapte la ora 00.05 a venit pe lume Bianca Maria, 3.300 kg, apgar 9, 52 cm, cezariana. Eu ma simt excelent.Implinita si fericita pentru ca am o minune de fetita!"

FELICITARI PUCCA, SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI TU SA AI O RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC PENTRU BIANCA!

Se pare ca Biencuta s-a grabit putin, sunt curioasa cum s-a intamplat!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput