Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Stela,

majoretele le poti scoate la incalzire pentru mine abia sambata noaptea! Pana atunci lasa-le sa-si vada de viata lor sau de galeria pentru alte fete, da? Multumesc de intelegere...ca si asa ma tortureaza contractiile! Si io nu vleau sa sar peste programare! Si nici o bata de la Gecko!
Ma bucur ca vestile despre starea ta sunt bune!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mary,tinem pumnii..Doamne ajuta.Fa-l fericit pe randunoi!LA MULTI ANI lui!

cory..Atunci mai stam putin.Good luck!

Am auzit ca ar fi bun ceaiul de anason cu seminte de marar acum,inainte de nastere pt stimularea lactatiei..Mi-a zis o proaspata mamica ca ea a baut inainte de nastere si dupa, si i-a facut doar bine si intamplator sau nu,are lapte din belsug.Pe de alta parte,pe aici scrie ca nu ar fi indicat in sarcina.Voi ce ziceti?

Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"

Mergi la inceput

Stela,

eu o sa beau ceai de anason cu chimion...DUPA nastere...abia dupa o sa-mi pun problema stimularii lactatiei! Parerea mea!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

Merci,cory,de sfat.Zici bine, bre..

Ia, uitati-va, ce semnatura are fata!De cand astept eu momentul asta!!Yuhuuu!

Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mercic, cory!

Sa zicem ca are deja antrenament...injectia de anticorpi hepatita b si vaccinul 1, din prima zi de viatza!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

iar va scriu din 2 in 1...

Gecko mersi de apreciere la burtica si apropo de col, nici mie la control aici nu mi-a zis nimik de col...si nici eu nu am mai intrebat. mai mult ma interesa sa fie bebe bine si sa aiba toate cele la locul lor...

Mai da chiar nu mai am rabdare... zau ca nu stiu ce sa fac... inteleg si eu acum prin ce au trecut Lyvy si Luny, si cine mai era ... ufff... VREAU SA NASC!!!

Cris f frumos arata casuta voastra!
Elara multa sanatate!
Clau Rebecutza pufoasa!
Diana

Delphinutz bv de evolutie!
claudia sa iti traiasca Bogdanelul!
lyvy bv de recuperare a capitolelor!
Cory barza asta zau ca se joaca cu nervii mei... mama cand o prind ce ciufuleala ii trag!!
Ce Iris pufoasa am vazut!!!
AA... si sa nu uitam de Iulia nud

daca pt mine nu e galerie macara sa fac si eu pt mamici care prind barza

Hai MARY!!! Nastere usoara si o Gogoasha sanatoasa!

Mihaela 40s+4 zile cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Stelutza, de incantare ca ai ajuns in luna a IX, stralucesti tare-tare! Felicitari!

Delphin, urate-s vaccinurile astea! Cand era Larisa mica in ajun de vaccin aveam insomnii de stress! Ca dupa vaccin era tare febrila si mofturita! BAFTA SA FIE BINE DAVID!

Varsta "chiriasului":

Mergi la inceput

off,Mihutza,mama ei de barza,e cu capul rau..nu vrea Las Vegas,nu vrea nimik..ce-o vrea ea?
HAI BARZO LA MIHUTZA!

ULTIMA SUTA DE METRI!!
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Yupiiii. Doamne ajuta, in continuare!!"

Mergi la inceput

Cory,chiar ma vad ca stralucesc..S-a dus si mama lui de somn,de atata fericire..tot striga randunoiul din dormitor la mine ca se simte singur...

ULTIMA SUTA DE METRI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da mai Stelutza... zau ca nu pot sa o inteleg... si unde mai pui ca nici chef de inducere din asta nu prea am chef... ca m-a enervat prea tare barza asta... ufff... chiar nu ma gandeam vreodata sa depasesc termenul..

Mihaela 40s+4 zile cu Andra
Eu sunt gata! Barzo, hai vii?
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput