Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Hopa....naty deci sa lasat cu din astea, sa va fie de bine

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.16 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mama Naty
Ai avut program sexy....bravo fata

Alina 35+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 20 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

CAPITOL NOU!!!!!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina37+
Alexandra-Ioana

Pozele mele

AMR-max.16 zile pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

cred ca m-am tampit
Am o scuza, nu??

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hei, buna fetele!!! vad ca pt unele este chiar "buna", nu-i asa naty?
am terminat si eu sa va citesc, caci azi si ieri nu am avut timp sa intru pe forum...am avut de pictat balonase pe peretii dormitorului:) au iesit delicioase!!! le ador!
in rest sunt ok, teo tot la purtator, copil cuminte si ascultator are mama!!! eu ma simt cat casa republicii, ma tot lovesc cu burta de toate, ca nu mai reusesc sa "calculez" cat sa ma misc....am stat mult in picioare, la ora de pictura si mi s-au umflat rau picioarele....ma uitam ca seamana cu parizerul taranesc, asa ca ma voi duce sa le tin pe sus:)) (la ce va ganditi???)
m-a mai luat si o raceala cu nas smiorcait si gat dureros...chiar, kya, tie ti-a trecut?? vad ca la mine nu cedeaza la tantum si dr mom, belladona nu am acasa...o sa treaca de la sine, ca nu am chef de doftoriceli...

ma duc! deci, scuze de absente, dar promit ca la sfarsit (cand va face teo 18 ani:))) o sa apara si pozutze sa vedeti ce am "picturat" eu:)

alexutza 5 ani si Teodor Mihai
AMR max.15 ZILE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">votati poza "de craciun"!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=18" target="_blank">votati poza "felicitare"!

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
M-am adunat si eu de pe drumuri, ca de la control am fost la Carrefour pentru aprovizionare
SUntem bine, raportez col scurtat si care incepe sa se deschida. Mendez mi-a zis ca mai am o saptamana si pot sa nasc linistita la ei, ca, intr-adevar au luat de curand o decizie sa nu mai primeasca gravidute care nasc mai devreme de 37 de saptamani!
Deci, daca bebelina mai sta in burtica o saptaman, mami e linistita pe urma.

Aoleu, Naty, ma ingrijorezi! Intr-adevar, randunelu are burtica, colesterolul nu e mare, ca tine regim si-l tine sub control, este 187 cel total. Si in caz ca are o predispozitie catre diabet, trebuie sa ia pastilutze sau sa nu mai manance zahar? Fiindca, culmea e, ca nici acum nu mananca zahar, evita dulciurile si alimentele pe baza de zahar, mananca numai gem si cioco pentru diabetici. Ciudat!
Oricum, multumesc, si daca ai timp da-mi si mie un PM sa-mi spui ce e de facut! A, si unde sa-si faca testul asta?
P.S. Sa-ti fie de bine pentru alea-alea .

Bubu, felicitari c-ai scapat de streptococ, super! Mie abia in seara asta mi-a recoltat din nou, sa vad si eu saptamana viitoare! Mi-e cam teama! Bravo, Vladut! Ce baiat mare are mami!

Pidana, spor la mutat!

Cristina35+

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va salut la aceasta ora tirzie, pe aceasta pagina din urma (sper ca nu ati incheiat capitolul) si sper ca mai e cineva treaz sa admire capodopera!
Asadar, dupa ce m-am strofocat singura toata ziua sa descopar misterul linkului "cu nume" de la semnatura, am apelat la "suna un prieten" si am acceptat infringerea!Arielinsomniaca!
Aveti acum ocazia sa contemplati cele doua "gogosele" ale mele:"gogosica proaspata" Vladut si "gogoasa infuriata" de Teo.Pe ma'sa inca o tin inca ascunsa ca de la prea multe gogosele mincate nu e fotogenica
Va pupsi va urez noapte buna!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru (1 luna si 2 zile)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Intru si eu pe fuga, caci imediat ma cheama sa-mi faca injectia

Bubu...multzam fain, prajitura e bestiala..am facut-o si am mancat-o cu randunoiul in cinstea lui David! Multzam Gecko pt. urare...si si sa ramai asa cum esti...mie i-mi place stilul tau voila!
Olgutza, i-ti dau voie sa-i faci curte lui David pt. fatza ta roz
Sovi, sa stapanesti sanatoasa carutzul!Buna afacere!
Ursu, parca tu intrebai....eu pe bebe il tin pana lasa sanul...adica cand nu mai vrea de nici un fel...dupa 10-15-20 min de supt, depinde.
Mihutza, bafta la intalnirea cu barza

Celelalte mamici de peste balta si cum va descurcatzi? sunteti bine, nu-i asa?

Felicitari noilor mamicutze si bunvenit noilor pui pe ramurica!

Cory, multa sanatate si fericire i-ti doresc...si copii cumintzi si ascultatori

si pup toate burticoasele pe ultima suta de metri...

O noapte cu copii cuminti va doresc...ma duc sa pun poze cu David si sa ma intzep!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihos spune:

buna mamicilor si burticilor!

abia acum am reusit sa mai intru si eu pe forum, ca in ultimele 2-3 zile am tot avut de terminat o gramada de chestii.. cum suntem pe ultima suta de metri..

mai intai si intai FELICITARI PENTRU PUCCA (PENTRU BIANCA MARIA ) SI PENTRU CAMI (PENTRU LUCA); VA DORESC SA AVETI BEBEII SANATOSI, ISTETI SI FRUMOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!!!!!!!!!!

am fost si eu azi la control (am DPN 6.04.2008) in speranta ca s-a mai intamplat vreo schimbare de saptamana trecuta.. insa colul e putin de ror deschis.. nu am contractii..in ciuda faptului ca imi doresc sa se intample mai repede..
cel mai greu imi e cu somnul, cu care sunt in urma rau de tot, fiindca se pare ca bubuneata mea din burtica functioneaza dupa alt fus orar (adica e foarte treaza si activa noaptea.. cand ar trebui sa dormim, nu?).

am fost si eu cu randunoiul azi la Kidex, insa ma asteptam la mai mult.. pana la urma am facut si niste cumparaturi (am luat cadita de imbaiat cu suport cu tot si masa de infasat) de la Didis, si niste CD -uri cu muzica de relaxare..

Mergi la inceput