Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)
Raspunsuri - Pagina 2
bubu05 spune:
Mi-am schimbat si eu semnatura de azi
Simonette, bine ai revenit, fata! sa vii sa ne povestesti si sa-l mai vedem pe Iannis!
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
Randunici, va pupez si eu de noapte buna ca mi s-au umflat picioarele, ma bag in pat la TV, ca nu mi-e somn. Pe manie!
Cristina35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
bubu05 spune:
Si eu ma duc la baita si la nani, mi-e un somn...
Noapte buna, linistita si treziri cat mai putine la bebici!
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
Simonette, bine ai revenit printre Randunici! Bine ca a fost calculatorul vinovat de absenta ta!
Simo-cumatra,
Ali-Bia,
Bubu,
Criss,
si noapte buna!!!
Sovi, azi ai fost in aventuri, da??? Legat de Kidex ai patit si tu ca in clasicul..." La targul laudat..." Bafta cu achizitiile restante si felicitari pentru carutzul-chilipir!
Ma duc sa citesc ziarili di maini!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
delphin spune:
corynutz bolnav...dar de departe!
Bubu...vreau si eu retzeta de la prajitura cu branza dulce si visine, plizzzz! si multzam de laude!
Noi trecem la mixt...decizie perso...seara introducem un bibe mic...mananca aprox 60 ml pe care papa ii administreaza. Maine dimi avem vaccinuri...injectia 2 de la hepatita b si bcg-ul!
Simonette[pup] i-mi pare bine sa te revad pe crengutza!
Fug la injectie, ca striga randunoiul!
Noapte buna burticutze si mamici!
pozici
bb2
burticutza
mstela spune:
Am revenit si eu..ca somnambulii..dar sunt happy.
Am vb cu dr si a ramas sa merg luni la control si eco si daca tot sunt bine,mai stam cateva zile,poate ne apropiem de 37s...Yuhuuuu..exact ce-mi doream.Doamne ajuta acum,ce-o vrea Domnul-ori luni,ori joi..eu bagajul il am facut..Daca am ajuns la 36s,nu mai conteaza altceva...Domnul a tinut cu noi..
cory.Scot agitatele pt tine??
Naty,ce a crescut gagalicea ta..ce cutisoare are ea,si ce falcutze..m-a topit..
Fara sa am studii de medicina,si mie mi se pare ca nu are legatura deschiderea/inchiderea colului cu lohiile..Altfel,ciclul cum iese?Nu-i acelasi lucru?Se curata uterul in urma desprinderii placentei si scoaterii bebelui,nuu?Asta e treaba cu lohiile,cred.
Am vazut si gagalice mica scumpa de Lyvy..Mai,dar ce perisor avem..Impresionant cum seamana ea cu Samuel-ginere-miu.
De Pruteanu,Dumnezeu sa-l ierte,imi pare si mie rau,il stimam pe omul asta,ca era o valoare.
Stela 35+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Inca putin de tot si intram in luna a 9 a. Doamne ajuta-ne!!!"
hagiyannis spune:
Randunici dragi,
Dr mea m-a vazut azi la control. Se pare k in noaptea asta incercam sa declansam usor venirea Gogoashei.. Acum la 12 trebuie sa iau doua linguri de ulei de ricin, sa ma culc si cica in vreo 4 ore ar trebui sa inceapa sa se bata turcii la fundul meu.. fel in care ar trebui sa se declanseze si niste contractii si in final sa ajung la spital!
In caz de lipsa de contractii nashpa ma culc si cand ma trezesc mai bag o repriza de ulei de ricin si vorbesc cu dr la telefon spre pranz sa ma internez.. k e d garda.. Eventual o punem de o inducere k sa nu ma prinda summit-ul in municipal. Si asa de maine se blocheaza toate drumurile p-acolo si risk sa nasc pe o .
Sper sa pot ajunge cu toti turcii dupa mine la spital.
Si asa faceam io pe mine de frica.. acum o sa fac la propriu..
Sper sa ma intorc cu vesti bune si cu o gogoasha sanatoasa si mumoasa. Maine e ziua tatalui ei si ar fi o treaba sa-l blagoslovesc cu asa cadou.
Sa imi tineti pumnii si sa puneti o farama de gand bun si pentru noi in rugaciunile voastre.
Sa ne ciripim cu bine curand!
Mary 39 sapt si 5 zile cu Gogoshik (Doamne Ajuta!)
cory3maz spune:
HAIDE, MARY! HAIDE, MARY!
HAI, GO-GOA-SHA! HAI, GO-GOA-SHA!
MARY, DOAMNE-AJUTA, SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI DE O BEBELINA SUPERBA SI SANATOASA!
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
DELPHIN,
MAINE VA FI O ZI GREA...CEL PUTIN PSIHIC...CU PROVOCAREA A DOUA VACCINURI! SA DEA DOMNUL CA REACTIILE VACCINURILOR SA NU FIE VIOLENTE SI BEBE DAVID PLANGACIOS SI GREU DE POTOLIT!
TIN PUMNII SA FIE BINE!
Varsta "chiriasului":