Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (137)
Raspunsuri - Pagina 15
Ali_bia spune:
Cristina bafta la control!!!!!
Mai randunici dati-mi si mie o reteta de ciorba de burta ca ma innebuneste randunoiul sa-i fac....
mie aia nu-mi place dehhh... dar ce nu fac eu pt el![]()

ici la randunici
c-am gol pe aici....
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
37+
Alexandra-Ioana
Pozele mele
AMR-max.16 zile pana la 
lyvy spune:
Mey, mie nu prea mi-a mai raspuns nimeni in legatura cu problemele mele, de ceeeeeeeeee?????
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
mihutza11 spune:
ia stai ca am mai ajuns la niste mesaje:
Bravo Cami!! sa iti traiasca flacaul si recuperare rapida! 

Bine ai venit pe lume bebe Luca!! Sa cresti mare, sanatos si voios!

Antonia unde te grabesti puiutza mica? mai stai un pic la mmai in burtik!
Mihaela
40s+5 zile cu
Andra
Barzo pe unde umbli? Cred ca ai nevoie de GPS
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Olgutzika spune:
Lyvy, cu ceaiurile s-a discutat (chiar eu m-am exprimat, alaturi de alte "colege") - iar de alte probleme... nu mai stiiiiiiiiu ce-ai ziiiiiiiis!!! Mai zi inca o dataaaaaa!!! 
Cami, felicitari! 
Nicol, tinem pumnii! 
Marina, condoleante pentru bunicul tau!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mihutza11 spune:
Marina condoleantze pt bunicul tau! 
acum sa pup fetele cu galeria! pe bune imi vine sa nasc numai cand vad agitatele alea...
Oricum trebuie sa raportez o noapte cam nedormita din cauza de dureri de burta... mai toata noaptea am avut burta pietroi si simteam o apasare in fofo... sper ca barza a inteles mesajul, si nu sa fie travaliu fals... dar inca nu sunt regulate si nici nu dureaza foarte mult... dar parca incep si eu sa vad "luminita de la capatul tunelului" ![]()
icei la toate fetele!
Mihaela
40s+5 zile cu
Andra
Barzo pe unde umbli? Cred ca ai nevoie de GPS
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
N-am mai intrat ca a venit soacra sa stea cu Iulia cat am dormit si eu, aproape 3 ore-super! Apoi insa a trebuit sa fac un pic oficii de gazda...
Cris, eram datoare: sa-si faca randunoiul test de hiperglicemie provocata, cu asta ne lamurim daca are diabet sau predispozitie la diabet, caci glicemia e intr-adevar cam marisoara si corelat si cu colesterolul mare...e si mai grasut, cumva?-adica ma intereseaza mai ales daca are burtica. Si vedeti la regim!
Marina, m-am uitat si eu pe poze; sunteti superbi toti 3. Se intrevede cumva o idila Rebecca-Mihnea? 
Cred ca in curand fac pe prima pagina o listuta de cupluri intre bebeii nostri! ![]()
Antonia, ma stai un pic, n-o necaji pe mami!
Bine ai venit bebe Luca, felicitari Cami!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Maia37 spune:
Dragi randunele, dati-mi si mie o reteta magica pentru calmarea colicilor. Vladutu meu sufera ingrozitor si vad ca Bonnisan-ul nu-si mai face efectul. Voi cum reusiti sa va calmati bebelusii? Multa sanatate, va pup
Mihaela
Mihaela, mamica Andreei
(5.09.1994)si a lui Vlad Constantin
(29.02.2008)
lyvy spune:
Olgutza, ziceam ca eu nu mai am lohii de la 2 sapt!!!!Si ma crizam pe-aicea, ca fetele care au nascut mult mai repede ca mine mai au.Stii ceva?????
Livi Mamica de
Iris Miruna
Pozele mele
Kya spune:
FELICITARI MAMICA CAMI! 
BINE AI VENIT
LUCA 
Kya
37+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 11 zile
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!