Ati folosit Reductil?
Raspunsuri - Pagina 3

Biancas spune:
Asa e Pisix..ne chenuim cu silueta si pt ce . Unele nu par sa aibe probleme cu toate ca mananca poate dublu ca unele dintre noi.
Miri_b, si mie mi-a zis medicul sa tin regim, fara smanatana bla bla...si sa imi notez pe un caiet ce mananc sa vada ea ce sa taie cand merg pe data de 10 la control
Am gasit pe forum aici un subiect interesant despre inel gastric. Dar discutia era de prin octombrie. Am dat cautare pe net , am vazut ca se face operatie si la Cluj.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

andira spune:
Pisix - bine ca mi-ai spus, multumesc frumos, ca am fost tare dezamagita azi la Cora ca n-am gasit decat biscutii si bautura, iar eu vroiam batoanele...

pisix spune:
Biancas – si pe tine te apuca spumele cand vezi slabanoage care mananca la pranz o paine cu cartofi prajiti si o friptura de porc ?
Ah, bravo lor … eu tot sper intr-o schimbare miraculoasa de metabolism care sa ma duca de cealalta parte a baricadei
Andira – pai batoanele sunt cele mai cumparate. Nu uita sa verifici inainte pe situl helpnet pt ca nu se gasesc in toate farmaciile, dar sigur tb sa gasesti in una care e aproape de tine
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Biancas spune:
Pisix, nu mi-e ciuda pe cele slabanoage ...ma mir doar ca unele nu fac nici un efort sa arate bine si altele se chinuie o viata. Oare care e secretul?
Despre ce fel de batoane vorbiti? Am cumparat o data niste batoane cu ceva cereale, Slim Fit se numeau parca (poate ma insel la denumire erau ceva de la plafar) erau facute din cereale si aveau si ciocolata.Dar erau rele la gust ca naiba Mi-am cumparat 20 bucati,mare viteaza ca o sa mananc numai dinalea am deschis unul ..am vazut care e treaba si le-am dus inapoi
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by Biancas
Mai fetelor voi ma speriati. Eu de azi am inceput sa iau Reductil. Mie mi l-a recomandat dr endocrinolog.Eu sper sa nu am simptomele scrise de voi si mai sper sa si slabesc ceva pe el.
Marilena, eu constipata sunt de felul meu asha ca...nu ma mai mira nimic.
Rapsody unde e subiectul? Eu nu il vad. Daca il gasesti da-mi-l sa-l citesc te rog.
Magduta
Bianca![]()
Bianca, daca suferi de constipatie sa nu risti sa-l iei, ca scaunul devine imposibil, cu lacrimi si fisuri si la cei care nu au probleme, eu de ex. nu ma constip niciodata.
As vrea sa mentionez ca am slabit anul trecut cam 20 de kg (ramase din timpul sarcinii si de dupa nastere) cu reductil, insa numai cu dieta stricta, fara dieta nu reuseam nimic. Efectul reductilului este de anorexie, nu ai foame, pofta de nimic, nici macar nu salivezi la vreun aliment. In faza asta, apar carentele de minerale, vitamine si sanatatea se cam duce, incet, dar sigur.
Starea de nervozitate si insomniile sunt foarte clare, doar anorexigenele actioneaza la nivelul centrului nervos al foamei, nu? Ceva efecte trebuie sa apara... Lindaxa si regenon au efecte secundare care pe mine m-au ingrozit, si credeti-ma, nu ma sperii usor! Dieta si sportul sunt cele mai sanatoase...
Marilena
Blogul meu

Biancas spune:
Marilena, mersi de info...cu constipatia ma gandesc sa beau ceai antiadipos si poate poate . Ai slabit super bine. Felicitari
. Si inteleg ca nu te-ai ingrasat dupa ce ai lasat reductilul.
Bianca

rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Georgeasca
Eu de ex nu am suferit nici de constipatie, nici de insomnie, nici de nervozitate.
Eu am scris si atunci cand era subiectul in voga. Nu am avut decat o sete exagerata (ceea ce era tocmai bine pt cura), insomnie, friguri (la picioare in pozitie orizontala) si o stare continua de excitatie. Am slabit in 5 saptamani 14 kg, dar in timp revenind la obiceiurile aiurea de a manca dezordonat am luat la loc.
Am incercat Regenon si e drog, imi vuiau urechile, desi nu aveam tensiune mare. Mai mult de 3 zile nu am putut lua. Acum incerc sa ma alatur unui grup pe aici, dar totusi sa-mi creez propria dieta.
Am inceput sa cred tot mai mult in dieta pe grupele sanguine, si o experimentez de cateva zile, cu bune rezultate.

rachel owen spune:
quote:
Originally posted by Biancas
[ unde e subiectul? Eu nu il vad. Daca il gasesti da-mi-l sa-l citesc te rog.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114297
Aici e subiectul, si in primele parti gasesti inceputurile. (scuze nu-mi mai amintesc sa pun un link, daca am chiulit pe aici).