Ati folosit Reductil?
Raspunsuri - Pagina 2

pisix spune:
Sunt fete care nu au efecte adverse.
In plus,dupa un timp trec.
Tot de la farmacista care a fost la seminar la Reductil am aflat ca Lindaxa nu e acelasi lucru, ca nu e la fel de safe si nici nu are aceleasi efecte
Regenon e cea mai mare prostie si tot ce am auzit de el e numai de rau
Fetelor, da produse Gerlinea folositi ? Eu sunt f incantata de ele, ca pot sa mananc dulce si la cura :)

andira spune:
Uitati de ce m-am speriat eu de Regenon:
"Reactii adverse: Un studiu epidemiologic a aratat ca administrarea de anorexigene este un factor de risc in dezvoltarea hipertensiunii pulmonare si ca este puternic asociata cu un risc crescut pentru aceasta reactie adversa. S-au constatat cazuri de hipertensiune pulmonara la pacientii tratati cu acest produs. Hipertensiunea pulmonara arteriala este o maladie grava si deseori letala. Aparitia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul semn clinic si necesita oprirea tratamentului si investigarea intr-o unitate specializata (vezi "Recomandari"). Sistemul nervos central: Administrarea timp indelungat a acestui produs este asociata cu riscul de rezistenta dobandita, dependenta si sindrom de abstinenta. Reactiile adverse cele mai des intalnite sunt reactiile psihotice sau psihozele, starile depresive, nervozitatea, agitatia, tulburarile de somn si vertij. Ocazional, pot aparea: stare tensionala, iritabilitate, ameteli sau cefalee. In cazuri izolate, s-au semnalat diskinezii, tulburari de vedere, hiperexcitabilitate, anxietate, euforie, disforie, tremor, midriaza, somnolenta sau influentarea starii generale. S-au semnalat crize comitiale. Aparatul cardiovascular: Reactiile cele mai des constatate sunt tahicardia, palpitatiile, hipertensiunea si durerile precordiale. In cazuri izolate s-au semnalat accidente cardiovasculare sau cerebrovasculare, in special accidente vasculare, angina pectorala, infarct miocardic, insuficienta si stop cardiac la pacientii tratati cu produse anorexigene. In cazuri izolate s-au constatat aritmii si modificari EKG. Foarte rar s-a semnalat hipotensiune. Tractul gastrointestinal: Frecvent, s-a observat uscaciunea mucoasei bucale; ocazional, constipatie sau greata. In cazuri izolate, s-au semnalat diaree, crampe abdominale, gust neplacut sau alte tulburari gastrointestinale. Sistemul endocrin: In cazuri foarte rare, au fost observate impotenta, modificari de libidou, ginecomastie sau tulburari de ciclu. Sistemul hematopoietic: In cazuri izolate, au fost observate depresie medulara, agranulocitoza, leucopenie sau trombocitopenie. Reactii alergice: In cazuri extrem de rare, pot aparea reactii alergice sau pseudoalergice cutanate, cum ar fi: exantem, eritem, urticarie si/sau purpura. In aceste cazuri se va intrerupe imediat tratamentul si se va informa medicul de specialitate. In literatura au fost mentionate diverse cazuri de reactii adverse, ca, ex.: disurie, dispnee, alopecie, mialgie, transpiratie si poliurie. In cazul unei administrari necorespunzatoare de Regenon, exista riscul supradozarii si dezvoltarii fenomenului de dependenta. Administrarea in doze mari si o perioada indelungata poate duce la grave tulburari psihice (halucinatii si psihoze).
Recomandari privind participarea la circulatie sau folosirea unor utilaje de precizie: Chiar si in cazul in care produsul Regenon se administreaza conform indicatiilor medicului, gradul de atentie se poate reduce in suficienta masura ca sa afecteze negativ participarea activa la traficul rutier sau folosirea unor utilaje de precizie. Alcoolul potenteaza efectul medicamentului. Din acest motiv, participarea la traficul rutier, folosirea unor utilaje de precizie sau desfasurarea unor activitati cu grad mare de periculozitate ar trebui evitate cel putin in primele zile de tratament. Decizia va fi luata de medic in functie de reactivitatea individuala si doza administrata.
Recomandari: Au fost mentionate cazuri grave de hipertensiune pulmonara, adeseori letale, la pacientii carora li s-au administrat anorexigene de acest tip. Un studiu epidemiologic a aratat ca administrarea de anorexigene reprezinta un factor de risc in dezvoltarea hipertensiunii pulmonare si ca administrarea acestora este puternic asociata cu un factor de risc crescut pentru aceste reactii adverse. Din cauza acestui risc rar dar serios, trebuie sa se tina cont de urmatoarele precautii: este necesara o individualizare atenta a indicatiilor si a duratei tratamentului; durata tratamentului mai mare de 3 luni si IMC de 30 kg/m2 sau mai mare cresc riscul de hipertensiune pulmonara; instalarea sau agravarea dispneei de efort sugereaza posibilitatea aparitiei unei hipertensiuni pulmonare. In acest caz tratamentul trebuie imediat oprit si pacientul trimis la o unitate specializata pentru investigatii.
Precautii in administrare: In cazul unei administrari de lunga durata exista riscul aparitiei supradozarii si dezvoltarii fenomenului de dependenta; in cazuri rare poate duce la grave tulburari psihice. Intreruperea brusca a tratamentului cu amfepramona dupa administrarea timp indelungat a unei doze mari poate avea drept consecinte astenia psihica extrema si stari depresive; au fost descrise modificari ale traseului EEG in somn. Intoxicatiile cronice cu anorexigene se manifesta prin dermatoze severe, insomnie marcata, iritabilitate, hiperactivitate si tulburari de personalitate. Cea mai severa manifestare a intoxicatiei cronice este psihoza, adesea nediferentiabila clinic de schizofrenie. In cazul in care actiunea amfepramonei este redusa, doza prescrisa nu va fi marita in scopul obtinerii unui efect crescut. Se recomanda intreruperea tratamentului. Ocazional, s-au semnalat cazuri de accidente cardiace sau cerebrovasculare, adeseori ca urmare a scaderii bruste in greutate. Se vor lua masuri speciale in vederea asigurarii unei scaderi gradate in greutate si controale regulate la pacientii obezi care prezinta predispozitie pentru maladiile vasculare. Acest produs nu va fi prescris pacientilor care sunt suferinzi sau au prezentat in antecedente boli cardiovasculare, respectiv cerebrovasculare. Acest produs trebuie sa fie folosit cu multa prudenta in cazul pacientilor epileptici. Studiile sugereaza ca amfepramona poate induce accesele in epilepsii. De aceea, pacientii epileptici care primesc Regenon vor fi urmariti cu multa atentie. In anumite cazuri, poate deveni necesara cresterea lenta a dozei sau intreruperea administrarii."

andira spune:
Biancas - Regenon-ul nu e varianta romaneasca a Reductil-ului, ci Regenon, Xenical si Reductil sunt cele mai folosite medicamente de slabit de pe piata romaneasca (cel putin asa am gasit eu pe internet pe blog-ul unui medic nutritionist).
Pisix - si eu folosesc Gerlinea, si sunt incantata ca pot manca dimineata 2 batoane si un iaurt de baut degresat, si chiar imi tin de foame. Azi ma duc in Cora si chiar vreau sa-mi refac stocul..
Si da, sunt persoane care nu experimenteaza efecte adverse, chiar si eu ziceam asta despre prietena mea, de-asta ma repezisem si eu la dr pt analize ca sa obtin o reteta. Intre timp insa am citit prospectele si nu vreau sa risc. N-am de unde sa stiu daca voi avea sau nu efecte adverse, si decat unul din cele mentionate, mai bine mananc covrigi cu iaurt.
Dar, fiecare face cum vrea.

Androix spune:
Lindaxa este varianta ceheasca, am gresit.
Pisix, si reductil si lindaxa contin aceeasi substanta activa sibutramina si probabil au cam aceleasi efecte adverse devreme ce sunt acelasi lucru in aceeasi concentratie. Numai pretul si producatorul difera.
Andreea mama de Filip si Georgia

Biancas spune:
Multumesc de lamuriri fetelor . Cunosc pe cineva care a slabit cu Lindaxa cam intr-o luna jumatate 10 kg
.
Andira si eu nu am citit din "fir a par" reactiile adverse dar nu m-am speriat atat de tare. Adica cred ca depinde si de firea ce o ai si cat de mult iti doresti sa slabesti fara sa depui prea mare efort.
Sunt la a doua zi de Reductil si pot sa va spun ca micul dejun pot sa il iau mai tarziu ca deobicei ca nu imi e atat de foame si ca mi se usuca gura. Dar daca bag o guma in gura...nu mai simt senzatia
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

catrinik spune:
Bianca eu zic ca daca un doct ti l-a recomandat este ok.
Nu cred ca este bine sa iei medicam asa ... dupa ureche. Dar la sfatul unui doct eu cred ca e bine.
In plus cred ca in prospect tb sa scrie de toate, ca sa fie acoperiti, nu?
Eu am luat doar 1 luna, dar m-am speriat tot la fel de ce spunea lumea.
Dar eu sint hotarita sa mai iau, iar pt asta vreau sa ajung la medic sa vad ce zice.

andira spune:
Eu zic ca e cam acelasi lucru (nu mai ai senzatia de foame) si daca iti bagi un balon in stomac sau daca iti pui inelul. Numai ca nu bagi medicamentul asta in tine.
Categoric, pretul face diferenta, dar daca nu tine cu slabitul pe cai normale (eu inca sunt optimista, mai am putin si ajung la 7 kg date jos), mai bine fac un efort si-mi pun balon.
Insa iar mai bine imi fac timp si ajung la inot, macar imi va face bine si la coloana.
Oricum, asteptam impresii dupa Reductil.

miri__b spune:
eu am luat o luna, nu-mi amintesc de efecte adverse, dar n-am slabit un gram
endocrinologul mi-a zis ca tre sa tin si regim cand il iau, ad: fara smantana, unt, margarina, carne de porc, prajeli,dulciuri, piine nu mai mult de 2 felii/zi.sa nu depasesc 1200 kal/zi. + 20 min de miscare zilnic. cred ca dc faceam ce mi-a zis slabeam si fara reductil.

pisix spune:
Miri – teoretic nici nu trebuia sa-ti impui un regim, pentru ca daca avea efecte la tine fix asta te facea: sa nu mai ai pofta de mancare
Andira – si balonul are efecte secundare (sau poate avea) asa ca nu e nimic 100% safe
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

pisix spune:
Georgeasca – adevarul e ca si eu am avut super-rezultate si toate prietenele mele la fel. Deci functioneaza !
Androix – da stiu dar mi-a zis farmacista care e diferenta intre ele insa ….cum vorbea pe limba ei, nu am retinut; oricum, si eu am folosit dupa cateva luni de Reductil vreo luna de Lindaxa si daca Reductilul imi taia foamea, Lindaxa abia mi-o tinea in frau. Ori mi se obisnuise mie organismul ….
Andira – Gerlinea se mai gasesc si in HelpNet . Spor !
Mama fetelor ce ne mai chinuim noi cu silueta asta !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !