BEBELUSI DE IUNIE-IULIE 2003-Partea a 2 a
Raspunsuri - Pagina 15
Marox spune:
Buna,
Ieri am avut si noi botezul. In primul rind am avut noroc ca s-a racit, temperatura a scazut cu vreo 15 °, a fost mai mult decit suportabil. In al doilea rind Alex a fost cuminte. Botezul era la 12.30, pe la 11.45 am incercat sa-i dau sa manince, nu-i era prea foame, dar a luat cam 30 ml, ceea ce l-a ajutat sa reziste curajos pina cind s-a terminat slujba. In plus a fost tinut numai in brate, ceea ce bineinteles l-a facut foarte multumit si n-a miriit deloc. La restaurant a plins putin pina am fugit acasa sa-i incalzesc si aduc biberonul, in rest n-am avut probleme.
Daca atunci cind era mic :-)) dormea bine noaptea, acuma, de cind a facut 2 luni si e mare :-))) a inceput sa ma scaole de 2 ori pe noapte, pe la 2 si la 4. Poate ca ar trebui sa-l las sa plinga bine si sa fie mai treaz pt ca-i dau sa suga si imedit adoarme, bineinteles n-are timp sa se sature. Sau ar trebui sa-i dau suzeta? Sau poate ca ar trebui sa revenim la ideea noastra buna de a-i face baie la 11-12 noaptea.
Nu cred ca ar trebui sa va ingrijorati pt constipatie. Si eu stiu ca un bb hranit la sin nu e constipat, iar in toate cartile citite scrie ca la bebelusi nu e tocmai ca la adulti, se ^poate intimpla sa nu aiba scaun citeva zile si sa fie absolut normal. Un bb este constipat atunci cind scaunul este sub forma de bilute, nu stiu cum sa va explic mai mult pt ca n-am vazut niciodata. O infirmiera de la maternitate zicea de nepotul ei, hranit la sin pina la 8 luni ca facea kk o data pe saptamina si doctorii au zis ca e OK.
Eu am fost astazi la ginecoloaga, la controlul de 6 saptamini, care de fapt a fost de 9, asta e, mai devreme n-am putut avea programare. E totul in regula, mi-a facut un control vaginal si mi-a dat trimitere pt 10 sedinte de reeducare a perineului. Nu sint obligatorii, dar sint recomandate in cazul unei epiziotomii.
Pt torticolis, am vazut ca exista un subiect la "Parintii intreaba...".
O seara placuta si linistita va doresc...
romana_74 spune:
Salut fetele, nu am mai postat nimic la acest subiect pentru ca nu prea am avut ce sa va spun. Insa, acum am...bb Matei a implinit vineri 6 sapt. si e taaaareeee mare, are 6 kg. si s-a nascut cu 4 200kg. Doctorul spune ca e o.k., iar asta e important. Sambata ii facem botezul si avem chemata multa lume, in general prietenii nostri si ai parintilor, care sunt foarte de gasca. In rest bine, doarme de seara de la 8 si ceva pana dimineata la 6 si ceva e super cuminte si nu plange deloc, eu cred totusi ca nu are colici pentru ca ii dau Bonnisan, stiu eu?! Si ceai de la Milupa de musetel pe langa laptele Nan. Sanatate la voi si la bb-ei! La control inca nu am fost ca medicul e in concediu si am lasat-o pe lunea viitoare!
ROMANA&BB MATEI