FIV 171
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
kineta spune:
LUCA LUCA,FELICITARI si sa ai o sarcina usoara,si la termen],,fetelor,VA MULTUMESC LA TOATE,si sper din tot sufletul sa fie bine de daTA ASTA,PT NOI TOATE. maria,ma simt bine acum,mi-a dat sa iau medrol in continuare,utrogestan azi 4 ,de maine 6 pe zi,si acid folic,in rest nk,astept cu emotii sa sun maine si poimaine sa vedem ce vesti imi da embrioloaga
Karla
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
maria215ro spune:
LUCA LUCA felicitari!Asta sigur e valoare de gemeni.
Kineta ai mai luat medrol si pana acum, sau de acum inainte trebuie sa-l iei?
claudia_prea spune:
Luca, din ce stiu eu,valoarea ar trebui sa se apropie de dublu la fiecare 2 zile, in concluzie ziua 12 ar trebui sa fie aproape de 300, si tot asa. Prevad eu ca vei face 2 puiuti, sa-ti dea DD un baietel si o fetita!
Pupici, mult succes tuturor fetelor!
V-am mai rugat si alta data, dar probabil n-ati vazut mesajul, ma treceti si pe mine la cap. de martie-aprilie. Sper eu sa-mi poarte noroc, de aia insist, please.
valeria72 spune:
Luca Felicitari !!!
Am primit si eu acum hormonalele din ziua 2.
TSH 1.6 interval de refernita 0.27-4.2
Prolactina 293 127-637
FSH 3.6 3.5-12.5
LH 3.35 2.4-12.6
Eu zic ca ma incadrez pt cei 35 de ani ai mei......
Please parerile voastre ca sunte-ti mai invatate
Aspiranta la titlul de mamica
claudia_prea spune:
Valeria, stai foarte bine, totul e in limite, iti doresc sa fie prima din sirul de vesti bune ce vor urma, si un final cu 2 liniute!
ladyxe spune:
LUCA felicitari, sarcina usoara si la termen,
Bafta fetelor in focuri, mult noroc celor ce asteapta sa inceapa si sa fim toate gravidute cat mai repede.
Eu sunt in asteptare, voi lua AC, in septembrie fac histeroscopia, apoi vom purcede spre urmatorul FIV, daca totul va iesi OK.
Kora, cand ai timp, da-mi un pm cu detalii despre histeroscopie, pt ca voi face la Giuli (si cat am fugit de el).
Am mai aflat ca au aparut AC noi care au calit. de a proteja endometrul si nu-l subtiaza cum fac celelalte, cel putin asa mi-a zis dr, MILLIGEST se numesc si se gasesc un pic mai greu.
Multi pupici la toate
nico
goggy spune:
LucaLuca felicitari, din toata inima. Ma bucur ca te-am contrazis.
Verga nu mai am rabdare deloc dar nu stiu daca vor fi deacord sa-mi faca bhcg-ul, pt ca nu am programare si nu am facut IA in spital. Tu ce zici, ar merita totusi sa incerc?
Dariela, dupa cum vezi, nu stiu inca ce voi face maine dar daca vin, mi-ar face placere sa ne cunoastem.
Dariela spune:
Goggy - Eu zic ca sigur ti-l face. Sa ajungi acolo intre 7.30-8.00 cand recolteaza la toata lumea si intri si vb cu asistenta. Stiu pe cineva care a facut FIV-ul la Sibiu si i-a facut fara probleme analiza la Giulesti, decat ca a platit-o. Prea mult nu poate sa coste daca la Medsana e 40-50 lei. Avantajul la Giulesti e ca afli la ora 14.00 si nu a doua zi. Iti tin pumnii sa fie o valoare cat mai mare!
dariela
Blanche25 spune:
Buna dragelor!!!!!
Am revenit si eu! Am fost o saptamana in Romania, poate ne vom intoarce definitiv, inca nu am luat decizia finala.
Am vazut ca LucaLuca e graviduta!!!!!!! FELICITARI MULTE MULTE!!!! LA ASA VALOARE IN Z10, SIGUR E DE GEMENENEI!!!!! BRAVO!!!!! SARCINA USOARA SI BEBEI LA TERMEN!!
Andrada, Teodoran FELICITARIIIIIII!!!!!! SAAVETI SARCINI USAORE SI BEBEII SANATOSI
Oana, Felicia, imi pare tare rau. Sa aveti puterea sa treceti peste cat mai usor.
Fetele noi bine ati venit si sedere cat mai scurta la aspirante.
Zouzou nu facem galerie dar suntem cu pumnii stransi tare!!!!!
Va pup pe toate si v tin pumnii!!!!
goggy spune:
Dariela cred ca am sa vin atunci. Nu stiu exact cum o sa reusesc sa ajung, cred ca maine se blocheaza strazile. Cum facem sa ne intalnim?
Verga valabil si pentru tine. La ce ora ajungi?