Durerea unei pierderi de sarcina (69)
Raspunsuri - Pagina 11
L5845 spune:
medamaya ma bucur ca ai scapat cu bine de operatia asta, presupun ca era obligatoriu sa o faci, iar acum, iti urez multa bafta sa iasa din prima si sa fie bine.
mcrissa foate bine ai facut ca te-ai simtit super si ca ti-ai petrecut ziua frumos, asa si trebuie, macar in zilele speciale, sa ne simtim speciale .
Irda bine ca ai scapat repede de contractiile cu pricina, sa faca bine sa stea deoparte, ca trebuie sa creasca bebelina mare si sa vina la termen, asa ca : aloo, contractiile Irdei, pastrati distanta regulamentara, ca inca nu e timpul vostru, da? . mamica si bulinele.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
SARA_HS imi pare rau ca si tu faci parte dintre fetele care au trecut prin asa experienta, sper ca sa fii puternica, sa depasesti cu bine momentele si sa ai vesti bune cat mai curand.
irinabobe ce mai faci?
IreneCAM cum merge cu dosarul?
consi ce ma bucur ca ai scris, ce mai faci? Esti bine?
Michelle .
Lau-Meli si
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
irinabobe spune:
Lau eu cam deprimata dar... o sa treaca. noroc ca nu am terminat amenajarile la casa si deabia m-am mutat asa ca mai am si alte preocupari in afara de bebe. in rest ce sa spun luna asta am facut stimulare, am am si ovulat (am facut monitorizare eco), am facut si progesteron dupa ovu si e in limite, dar testul se incapataneaza sa fie negativ... asa ca astept z1 care trebuie sa apara azi, maine. am uitat am facut si sex dar tot fara folos.
tu ce faci? ai mai fost la endocrinolog?
L5845 spune:
Fetelor, pe unde sunteti? Iar ma lasati sa-mi fac de cap si sa scriu mesaje peste mesaje?
danangie cum e cu arsurile? Te-au lasat? Face tumbe puiul?
Ignatica am citit si eu povestea nasterii lui David, si asa cum scriai si tu, incurcate sunt caile vietii, la tine s-a aplicat vorba aia, ca una e cand iti faci plan si alta iti rezerva viata. Principal si important e ca a fost totul bine pana la urma.
cristina26 vad ca nu ai mai scris de mult timp... Ce mai face Ingrid, sunteti bine?
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
L5845 spune:
irina e bine ca ti-ai gasit activitati care sa te tina ocupata, sper totusi sa nu vina ziua1 si nici dereglare sa nu fie .
Am fost si acum iau Duphaston cateva luni sa incercam sa reglam totusi CM si o sa fac si monitorizare in acelasi timp, in zilele care trebuie. Cam asta sunt noutatile, daca le pot numi asa.
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
Irda spune:
Lau -Meli......merci de galeria de speriat contractii si de poezioara pentru printesa Antonia!
Multa bafta la monitorizare!
Ca o intrebai pe Dana de arsuri......hai ca-ti zic si eu....noaptea trecuta am "dormit" in fund si cu cutia de lapte de la frigider la cap......hi, hi.....si trebuia sa fie neaparat rece-rece de la frigider....asa ca aveam 2 cutii incepute......cum incepea sa se incalzeasca un pic laptele...o bagam pe-aia in frigider si-o luam pe sora-sa (a cutiei de lapte) la intrebari
Pupicei tuturor!
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
L5845 spune:
Irda ma bucur ca ti-au placut incurajarile, am avut si eu inspiratie pe moment si am profitat . Cu arsurile, figura esti cu laptele si eu am probleme cu asta, fara sa fiu gravi, dar in ultima vreme nu mai merge cu lapte, cred ca am dezvoltat intoleranta la el si eu si sotul, in schimb restul lactatelor, sunt ok pana acum, sper sa si ramana asa .
Lau-Meli si
Concediul visat
Doi zapaciti!
danangie spune:
Buna seara,
LAU, MONY sunt mai bine. Stomacul nu m-a mai durut.....oricum sunt atenta la ce mananc. Bb e foarte activ. Rabdare nu mai am.Sunt bine. Uneori ma mai ia durerea de cap, si sunt sigura ca e de la faptul ca nu mai iau suplimentul de fier.
Azi am fost la un gratar. D-ne ce bine m-am mai simtit. Dar a fost cam cald. Erau 24 de grade. Si acu' ma doare capul de nu mai pot. Mi-e sa nu fi facut vreo insolatie....
Azi a ajuns patutul. E asa de frumos si dragut......nu am vrut sa-l montez.....dar eram asa de narabdatori sa vedem cu e....si l-am montat.....dupa m-am dus sa dorm ca eram rupta....si am visat ca aveam un tampon plin de sange. m-am trezit asa de agitata....si nici nu-mi venea sa cred ca de fapt nu e adevarat. Par asa de reale visele astea..... In rest, tot ma lupt cu contractiile astea...mai iau din cand in cand no-spa......dar mi-e frica sa exagerez.......problema e ca nu mai am rabdare. Abia astept sa treaca timpul asta si sa nasc....
SARA
MICHELLE imi pare rau pentru ziua 1. Multa putere.
MCRISSA la multi ani si din partea mea cu intarziere.
Pup pe toate fetele fara exceptie!
mult asteptat
Laura Ioana spune:
Michelle am plans intrand pe site-ul cu lumanarile! Am aprins si eu o lumanare pentru ingerul meu....duminica s-au implinit 2 ani Am incercat sa nu ma gandesc....am iesit pt prima data cu fata in carut in parc (pana acum o duceam in port bebe) si la restaurant sa mancam....dar sa stiti ca tot ma doare sufletul.....tare! Ooooffff, durerea asta nu va trece si rana din suflet se va vindeca niciodata
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni