Mamici norocoase de sept-oct 2008(32)
Raspunsuri - Pagina 11
kid2003 spune:
Anculet...imi pare foarte rau...capul sus, vine bebe peste fix un an (3 luni de asteptare plus 9 luni de sarcina ) Asa sa fie!
Anca 81, bine ca mi-ai zis de site, pe mine ma lamurise prietena mea ca s-a mutat site-ul dupa ce am orbecait aseara de acasa sa comand fusta de blugi. Am reusit intr-un final...si astept acum. Nu am mai intrat sa va comunic, bine ca ai reusit tu (ma simteam vinovata ca v-am dat informatii gresite) si azi am avut f multa treaba (adica am fost o tura pe la Kidex cu Alexandra, doamne ce proba de concurs...greu frate cu un copil de 2 ani jumate sa ai parte de liniste).
Si da, sunt de acord cu Muuh...Este foarte util acel etaj suplimentar. E f f mic bebelusul si trebuie sa il iei de zeci de ori in brate, pe zi, din patut, iti va fi foarte greu sa te apleci dupa el de fiecare data, plus ca mie mi-ar fi mila de el sa il vad abandonat acolo jos, langa podea...e chiar f jos acel nivel (nu mai zic ca daca e mai frig, imposibil sa nu "traga" de jos. Pentru primele 6 luni e incomod.
Avem si noi un asemenea patut pe care l-am folosit cu mare succes in deplasari. Dar acasa a avut patut de lemn cu salteluta. Saltelutele la acestea de voiaj (ca sunt patuturi pliante totusi, nu de folosire zilnica) sunt f f subtiri si bebe chiar nu sta f confortabil a la long. La prietenii care au doar asa patut am vazut ca si-au cumparat salteluta suplimentara (din aceea cu iarba de mare sau simpla, gen relaxa)...dar aici e o mica buba, trebuie sa fie destul de usurica sa fie sustinuta de etajul suplimentar pentru nou nascut...Nu stiu, trebuie sa cauti, sa pui mana pe el, sa ii testezi salteaua.
bb2
andy_galro spune:
Eu ies fetelor! ma duc sa ma pregatesc ca la 15.30 avem programare la eco sa vedem pe BB. Va pupik dulce pe toate!!!! Cand vin inapoi intru sa va spun ce si cum!!!!!
Andreea14+
pentru (BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
Piersicutza spune:
andy_galro multumesc mult pentru calculatorul de greutate
Incepusem sa-mi fac griji si eu pentru ca in saptamana 9 am pus pe mine ceva. Acum cu greturile am dat jos la loc caci nu aveam pofta de nimic.
Dar dupa calculator se pare ca sunt in grafic, perfect.
11+
Piersicutza
Nocom spune:
da anca despre modelul ala vorbeam, de care ai gasit si tu!! Si Muuh are dreptate, trebuie sa cumparati saltea separat, caci salteaua lui este foarte subtire si nu este nici sanatoasa nici confortabila...
Acum stiu ca la mare cautare sunt saltelele din nuca de cocos...
13+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
monica_dicut spune:
Intr-adevar asa este cu etajul. Toate cunostintele mele cu etaj au avut. Eu am crezut ca e direct echipat cu ala si nu ca trebuie luat separat. Nici prin cap nu imi trecea ca nu este cu totul. Eu stiu ca cele 2 cumnate ale mele asa l-au cumparat, cu totul..
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
15+ Mami de Denisa
EL NINO
laureta spune:
Eu la Inisa am avut patuc din lemn. Foarte bun. Si tot ala va fi pt bb2.Si da, ajuta enorm ca bb sa ridice si sa stea in picioare.
andy_galro, bafta la echo
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
SARA_HS spune:
Bine v-am regasit, burtici! Cand am plecat eu in vacanta erati la cap.19, iar acum va gasesec la 32!! Ya salam!!
Din pacate, vacanta mea in egipt a fost 80% groaznica, m-am simtit tot timpul obosita, nervoasa si cu greturi. Mi-a fost tare dor de casa si am jurat ca nu mai plec vreodata pentru un timp atat de lung din tara. Maine dimineata merg la control, sa vad ce face dinozaurul nostru, sper sa fie totul in regula, pentru ca, la cat am suferit luna asta, sunt cam ingrijorata sa nu fi afectat , Doamne fereste, sarcina.
Va pup acum, merg sa dorm, ca nu am mai dormit de doua nopti.
Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1
_giulianna_ spune:
Am gasit un site cu foarte foarte multe produse pentru bebelusi
babycomfort.ro
17+ cu Eduard
Anculet spune:
quote:
Originally posted by felicic76
salutare burticute!
Ma bucur sa va gasesc mai active decat o prisaca de !
nu am mai intrat de mult, am avut o saptamana infernala la birou, am si uitat ca sunt si dimineata m-am dus sa vad daca este bine bebele. El este foarte bine, avem 10 sapt.fix si avem "manute". Nu ma mai dadeam dusa de langa ecran.De-abia astept sa mai treaca 3 sapt. sa-l vad la eco morfo de Trim I. Mi-a spus docorita ca am placenta foarte vascularizata si s-ar putea sa apara sangerari si sa nu ma sperii?!?! Habar nu am ce inseamna si nu mai vreau sa dau in paranoia again! In plan personal, este gata noul apartament si ma ocup si de mobila, aparatura,mutari! A iesit super! Referitor la patut: tot de lemn cu gratii voi lua pentru ca am inteles ca zabrelele il ajuta pe bebe sa se ridice mai repede(multitudinea de surori si cumnate mamici care la inceput au optat pentru ceva aspectuos, iar ulterior au schimbat modificarea m-au sfatuit si o sa proscedez ca atare). Deja am stabilit locul unde va fi amplasat in noua casa si am vb cu cei de la mobila daca pot sa-mi confectioneze ei unul!( il vreau lila)
anculet: imi pare tare rau! Nu trata doar chlamydia, mai investigheaza, fa si alte analize, este adevarat ca oprirea din evolutie poate fi un efect secundar al infectiei cu chlamydia, dar sunt atatea femei infectate, care nici macar nu stiu ca au, si aduc pe lume bebei sanatosi si la termen! Du-te si cere toate analizele, vezi ca mai exista si ureaplasma si micoplasma in aceeasi categorie, toate sunt bacterii si de obicei astea sunt pozitive toate trei.
Sanatate multa si sa ne dai de veste!
Apropo, cand am pierdut sarcina, doctorita mi-a spus ca-mi scrie repaos sexual 60 zile la mishto, ca asa trebuie , eu sa ma duc acasa si sa-i dau bataie ca se va "prinde" mai repede! Asa ca daca faci tratamentul, repeti analizele se poate si mai devreme!
8+
aluna
foto
Anlizele le am toata in limite normale....ureaplasma,mycoplasma,rubella,toxoplasma,listeria...singura prob era cu chlamydia.Dr ginecolog mi-a zis ca 90% e din cauza chlamydiei...dr-ita de fam a motivat,cum ca sarcina s-a oprit pur si simplu in evolutie..Deja m-am resemnat...si stiu ca urmatorul bebe,CHIAR il voi avea...si o sa va dau de stire
O sa va anunt urmatorul bebe peste 3 luni ....pana atunci fac tratament puternic.
Va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase,si incurajarea.Promit ca o sa va citesc zilnic.
aly_c20 spune:
feteleeee..
sunt atat de bucuroasa..,ieri nu mi a mers net-ul ca sa va dau o veste buna...bebelul meu e super bine:)
l am vazut la eco, aseara, era asa dulce...si dadea din manute;statea el cam inghesuit, dar o sa creasca uterul si o sa incapa mai bine:))
siiii...se pare ca e un baietel:*
va pup
15+