recomandare femeie pt.curatenie!

recomandare femeie pt.curatenie! | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

Aveti careva asemenea cunostinte? Sunt gravida si nu ma mai pot aventura prea tare la curatenia de dinainte de Paste. Obosesc cam repede si n-as vrea sa ma solicit prea tare. Ma intereseaza cineva care sa imi spele bine faianta in bucatarie si baie, sa imi spele geamurile si eventual sa imi stearga un dulap de bucatarie. Cum se plateste o astfel de munca, cu cat?
Daca aveti pe cineva , va rog sa imi recomandati.

Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Este cam greu sa gasesti pe cineva care sa vina pentru o zi si atat. Ele vor cel putin o zi pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

cu aceeasi intrebare vin si eu, doar ca am nevoie de o persoana care sa vina saptamanal, cateva ore, in zona Crangasi.
daca stiti pe cineva interesat va rog sa-mi spuneti.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Poti da un anunt la ziar ca angajezi femeie pentru curatenie, precizezi zona, sa nu sune tot orasul. O firma de curatenie ia cel putin 400 de lei/luna pentru un apartament cu 3 camere, asa ca o femeie trebuie sa ia mai putin, zic eu.

Eld, mami de printesa si (34s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ultimele preturi: ap.3cam 70 lei/zi 8 ore prin agentie. Femeie din ziar nu recomand, mai bine platesti ceva si ai siguranta ca nu face dublura la cheie si face "curatenie generala" cand nu sunteti acasa

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Si daca femeia e trimisa de firma de curatenie sau o angajezi tu prin agentie cum esti protejata sa nu-ti faca dublura la chei???
sa nu-mi spui ca "garanteaza firma", sunt doar srl-uri cu 200 de lei capital social.
Eu mi-am angajat bona la copil prin anunt la ziar, asa ca parerea mea e ca mai bine faci tu selectia, decat sa o faca altcineva pentru tine.

Eld, mami de printesa si (34s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Voi faceti o lista cu toate "pretentiile" pe care le aveti sau o lasati ..dupa cum o taie capul /

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Lista cu "obiectivele" majore, zic eu, la inceput cel putin. Ulterior, dupa ce casa e luna, o poti lasa si pe ea sa hotarasca.

Eld, mami de printesa si (35s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ce mi-e ciuda mie pe unele femei care se vaita ca nu au bani si se simt ofensate sa ajute pe cineva la curatenie,bineinteles contracost.
Prefera sa se duca in alte tari unde sunt umilite si platite cred ca la fel,daca scadem costurile sederii acolo,dar aici nu vor sa se "compromita",cand munca niciodata nu a degradat un om ci dimpotriva l-a innobilat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

e greu intr-adevar sa gasesti femeie care sa vina doar o zi si daca gasesti sa nu te astepti la prea mult din partea ei , eventual sa stai langa ea sa-i zici ce si cum sa faca si daca nu iese bine o pui sa frece pana iese cum trebuie

eu dau 50lei/6ore si vine o data pe saptamana, stau la casa dar in 6 ore termina tot avand in vedere ca ne-am mutat de jumate de an si nu sunt toate camerele mobilate

in schimb la inceput am stat langa ea sa-i arat cum vreau eu sa iasa(inoxul din bucatarie, cabina de dus, cupt cu micro si altele) si acum ii las lista cu ce are de facut de fiecare data cand vine si vad ca merge treaba binisor(nu-i chiar de nota 10 dar nici n-o sa gasesc vreodata asa)

atentie insa daca le lasati in casa singure trebuie sa fie de incredere ca eu am avut una de m-a furat pana m-am prins eu ca lipsesc lucruri

bebelushul

Mergi la inceput