Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
bumbita spune:
'neata!
aliiiiiiiiiiiiiii sa-ti traiasca feciorul babanul...iarisa si ianis...frumoase numa mai alesasi doamna!...alta pereche de papusele. te asteptam cu detaliiiiii placute si neplacute din ale travaliului-lui-lui-lui-lui.
bianca, irina ce naturiste le dati? e vorba de cura cu helmiflores de 10 zile de 3 ori pe an...cu 10 picaturi dimineata pe nemancate?
sunt curioasa cand le recaeti analizele cum ies. sa nu uitati sa-mi ziceti si mie, va rog.
cosmi, mira multumesc mult. si mie imi era dor de voi. si ma bucur de ce gasesc aici. o atmosfera calda, prietenoasa...chiar daca lipsesc multe din fetele noastre.
eu l-am dus pe sebi la gradi...e drept pe la ora 9 30. nu reusim deloc sa ne mobilizam mai rapid. noroc cu doamnele si d-rele ca s-au obisnuit cu noi.
si astazi vine tati acasa. nu mai plecam noi. sa vezi ce wknd de wknd ne tragem. macar sa fie vremea frumoasa.
bai fetelor, a fost o prietenoasa de-a mea la brasov, la paradisul acvatic...cu piticele ei,. cea mica e noru-mea , are 4 luni. cica e nebunie. nu am crezut-o, da' am vazut cu ochii mei....pozele. apa calda, curatissima, bazine pt copii, loc de joaca super pt ei, restaurant....paradis parol. voi acre ati mai fost? ce parere aveti? deaa ia baga un rand si zii, cum e????
si inca una: voi ce analize ati facut odata cu alea gratuite date de guvern. vreau si eu sa ma duc sa ma caut si nu stiu ce sa mai cer sa mi se faca.
astept....sunt on the zone....
uitai...pupici la TOATE.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mirela10 spune:
ALI,FELICITARI ,MA BUCUR DIN SUFLET CA A FOST O NASCARE ASA RAPIDA SI UN BAIETEL ASA MARE!de abea te astept cu detalii si mai ales cum a reactionat iarina bubulina.pupici multi si refacere rapida si cat mai mult laptic sa creasca feciorul ca fat frumos!
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (35) si dani(21.12.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Am un somn in mine....mi se inchid ochii...cred ca de la vremea asta...vine ploaia iar.
Bumbi, e vorba de helmiflores, cura de 10 picaturi de 3 ori pe zi pe nemancate trebuia teoretic dar eu i-am dat cum apucat . Cred ca si Irina a dat helmiflores, eu asha am tratat-o pe Sandra de giardia, cu Helmiflores si Giardinofug ( 10 zile giardinofug, 10 zile helmiflores, 10 zile giardinofug)si cred ca a tinut minte. La Sandra i-am dat Zentel si nu i-a trecut si atunci am trecut pe naturiste. La Dani am facut invers si chiar sunt curioasa ce iese. Dani nu a avut de data asta giardia, a avut ceva mai urat...imi scapa denumirea...oricum se aseamana cu un fel de tenie
. pe prostectul Helmiflores nu scria ca trateaza parazitul asta dar eu am incercat. i-am facut 2 cure (10 zile Helmiflores, 10 zile pauza, 10 zile Helmiflores- asa scrie si pe prospect). Daca nu uit sa ii iau kk sa duc la analiza sa vad ce-o iesi.
.
La noi la cresa e regula stricta...pana la ora 8 se duc copii asha ca incercam sa ne conformam. Oricum mi-am negociat programul de lucru si vin si eu pe 8 (inainte veneam pe 9 si daca il duceam pe Dani la cresa era naspha sa merg iar acasa...asha vin de la 8 si e mai bine pt toata lumea.
Mira, fain cu locul de joaca, nasol cu sperietura.
Maraki, Giova pe unde unde sunteti? Giova esti responsabila de capitol nou L-as face eu dar nu mai am parola
.
M-au sunat socrii daca le dau copiii pana duminica....no ce sa le zic ca nu ii dau? . Maine oricum am faculta. Poate vine si Nelu maine acasa...inca nu stie exact...maine sau cel tarziu poimaine
. Am stat destul singura
.
Ma intorc eu la amortizarile mele ...mi-a cumparat si mie programul si pot face amortizarile in program...ce bine e...nu le mai fac in excel
A..cand am vb cu Ali zicea ca a iesit repede bb...in 5 minute era afara . Deci nu s-a scremut mult
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Ali felicitari mami!!!! ma bucur ca ai un baietel sanatos si mareeeee!!!! Refacere usoara si bb ianis sa pape cat mai mult laptic.]
Bumbi lume noua!!! ce mai faci iubita? te-ai mai obisnuit cu situatia asta?
Bianca sper sa am timp sa deschid cap. nou, daca nu...scrieti mai putin.
Mirela sper din suflet sa vina soacra sa te ajute cu copiii, ca de nu iti va fi tare greu. mama ta nu mai poate sta? a pierdut si serviciul ala bun, nu?
Mira, Toanca, Acina, maraki si celelalate va .
Noi suntem bine, acum s-a trezit marco si il innebuneste pe "mociu"=moshul. iasa cu el in parc, poate ajung si eu cu ei sa-i fac cateva poze.
Abia asteptam sa mergem maine dim. la tati, ca tare ne e dor de el, si lui de noi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)