Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)
Raspunsuri - Pagina 19
mirela10 spune:
ASTERY,iar laringita?????????offfffff,nu mai scapati odata,poate acum cand vine caldura sa fie mai usor.dar medicii ce spun ca face atat de des?pupici si mai lasa cura de slabire,ca ai nevoie de forte in perioada asta.
IOANA si voua va doresc multa sanatate si sper sa nu va dauneze la burtica antibioticul.cum mai doarme razvaniciul nazdravan?
DANA,bafta multa la examene si taaaaaaaaare ma bucur ca ai mai intrat.pupici la fetitze si sanatate si voua!
SILVI,inca nu aveti loc la gradi?si noi stam cu incertitudinea asta pana la sf lunii viitoare.pupicei la scumpel.
MIHA,TOANCA,GIOVA,COSMI,MARAKI
http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (35) si dani(21.12.2005)
MIHA78 spune:
Dana o sa-mi atasez si eu pozele, in momentul asta am f. putine puse in drop, completez si le pun iar. Si eu sunt la master, inteleg ca la tine e destul de serios eu am ales unul particular ca ma saturasem de tocit, dar aici e o delasare ca puteam f. bine sa nu citesc nimic ptr. examene. Sincer sunt dezamagita si-mi cam pare rau de bani, doar ca imi doresc un post la stat si acolo conteaza si hartia aia.
Canda ce face Filip?
Silvi chiar ma intrebam pe unde esti, la fel si de Irina. Aici a inceput sa se faca vremea mai buna.
Mirela, Anasol, Bee, eu cred ca e f. normal sa fiti agitate suntem si noi care avem doar cate un copil si nu avem si grija unei sarcini. Eu vreo 3 sapt. chiar am fost suparata si necajiat, nimic nu era bine si sincer am si un mare ajutor, locuiesc cu mama care la orice ora e dispusa sa se ocupe de Tudor, sa ne faca mancare, curatenie. Cred ca e si vremea asta, rutina. ca veni vb. de sot al meu e f. bine intentionat dar cum zicea Bee, saracul mai mult incurca. Nu stie unde sunt lucrurile lui Tud, nu-l stie schimba si altele dar se joaca cu el mult, ne scoate cat poate in oras si mai compenseaza.
Giova sunteti niste rasfatati sapt. asta, f. bine profitati cat puteti.
Maraki tare gospodina esti, atata energie ai ca pe mine ma uimesti. Bafta la dr. romanca.
Giova spune:
am ajuns si noi cu bine pe la 20.30. copilul e ok, dar intrebase deja de 5x de mine. a fost cu bunicile pe-afara, cica le-a alergat bine cu motocicleta lui, radea lumea pe strada de ele.
merg sa pap si pe urma la socrella, ma asteapta cu salata de fructe si sa-l culc pe puiut. e cam chiaun de somn, a dormit putin si a fost toata ziua afara.
pacat ca a fost timpul asta naspa...cand sa profite si el la maxim de bunici.....nu a putut.
va , pe maine.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bumbita spune:
buna seara si de la craiova, doamnelor!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
mirela10 spune:
BUMBIIIIIIIIIIII,BINE CA AI APARUT!!!!!!hai si imparte-ne din optimismul tau incurabil.ce fac baietii?
GIO,saracele bunici le si vad alergand dupa marco...
CANDA,cum mai e filip?sper sa ne dai vesti mai bune
ANASOL,nu ne mai zici nik de burtikul davidutzului?????????
MIHA,waw ce bine e ca stai cu mama ta,o sa ai mare ajutor si la bb2.
dani a fost super marait pe seara,normal daca il chinuie iar dermatita asta nesuferita,ca in rest ar fi si el un copil normal cu toanele obisnuite.daca nu m-am saturat sa-i dau odata la cateva zile sirop antihistaminic si crema cu corticoizi,poate ii fac rau copilului.astept de 2 luni programarea la dermato ,or sa mi se lungeasca urechile....
noaptea cum nu pot dormi am si eu un stres,ca nu mi-am luat papuci sa ma duc la nascare,ca aia care-i aveam i-am terfelit cu zugraveala...si tot zic sa merg sa-mi iau si numai ajung.
si mai am un mare stres,de fapt sunt pur si simplu ingrozita ca ce fac eu cu puii mici dupa cele 5 luni de stat acasa.ii dau eu la gradi si cresa,dar ce ma fac cand s-or imbolnavi???????
soacra a zis ca o sa vina si ea cand tre sa ma duc la munca,nici iulian nu prea crede asta,sau daca o sa vina probabil o sa stea ca pe perioada unei vizite...in fine,de fapt s-au anuntat amandoi socrii ca vin cu surle si trambitze...
iulian e inca in stres,daca-l da afara sau nu pt ca are impresia ca se duce de rapa firma unde lucreaza.cu banii pt rate suntem in pom si pomul in aer.ne bagam iar in imprumuturi,noroc ca deocamdata pe la prieteni.
m-am descarcat oleaca,ce sa va fac,stresuri de gravida...
bumbita spune:
bianca welcome back, mami! ma bucur ca sunteti f bine. si dani mi se pare ca s-a schimbat mult de cand l-ai dus la gradi. mi se pare mie sau s-a mai inaltat? cum a fost la inceput acomodarea? a plans? si eu pe sebi l-am dus tot la gradi de stat, la camin si sunt foarte multumita. au mancarea buna, diversificata, educatoare tinere, vin periodic trupe cu teatru de papusi si ii amuza, invaza o gramada de poezii, au activitati, deseneaza, coloreaza ( si le pun "lucrarile" pe panou afara - imi arata mereu cand vin sa-l iau ce a mai facut in cursul zilei ), le pune bulinute pt fapte bune si pt nazdravanii etc...de jucarii, se strang eriodic fondul clasei si se cumpara. ultima data ( vineri 0 am fost eu cu una dintre educatoare in selgros si am luat jucarii frumoase foc pt pitici.
cu examenele tale terminasi? deci esti singurica pana duminica? consoleaza-te totusi ca de luni ai barbat, tata si totul reintra in normal. la noi e o babilonie generala.
mirelutza mami ce te mai admir io. cum naiba faci fata, fato? si cu workul asta al tau si cu dani si cu sarcina.....printre straini??
ce mai facusi cu examenul ala al tau tres important?
bee mami e misto rau in bucurestiul asta al tau ...cu locurile de joaca pt copii. ziceai ca sunt aproape de tine? pai hai sa ne vedem......ce zici? eu s-ar putea sa vin maine in bucuresti cu sebi. ce zici? nu stiu sigur. sa vedem ce zice si dani. au sedinta pt saptamana urmatoare abia maine la pranz si nu stie ce dosare ii dau. am fost saptamana trecuta cu sebi si ne-am plimbat peste tot( la unirea etajul IV unde am omorat toate ratustele, la mall la parter unde am escaladat toate turnurile, plasele si bilele, la locurile de joaca de pe langa bloc, la metro e nebunie generala- am facut o data tot turul traseului nostru - deh timp avem berechet ).
ma bucur ca sunt bine piticii tai. ati inceput diversificarea cu razvanel? ce ii place cel mai mult?
cata, poate citesti, eu nu stiam ca esti gravidutza again. ma bucur mult pentru tine, pt bia. zi-ne, mami, si noua ce e piticutzu? hai, zii ca e tot fetitza!!! ce nume ii pui? tu cum te simti?
alina, ayan cum mai e? mai are gagici rusoaice mumoase?
ioana multa sanatate lui razvanel. condoleante pt socrela. si eu de-abia astept sa vina caldura , sa treaca virusii si mama lor de virusi, virozele si mama lor si toate bolile astea pacatoase.
cristina si voua la fel, muuulta sanatate razvanelului. ce bine ca esti o mamica responsabila si nu-l mai duci la gradi chiar daca e mai greu. eu sut f suparata. la noi, au fost cateva mamici care i-au tot adus pe copii bolnavi la gradi ( cu muci curgand siroaie, cu tuse de nu puteau dormi ceilalti la somn, vomau la masa etc ). a vb o mamica cu directoarea si au hot sa vb serios cu mamicile bolnaviorilor si sa nu-i mai aduca. eu le inteleg si pe ele ca nu au cu cine sa-i lase, da' nici lor nu le fac bine, ca nu ii pot trata cum trebuie, dar si pe ceilalti ii imbolnavesc.
danaaaaaaaaaaa ce bine ca mai scrii!!! asa e cu doi copii. iau IMEDIAT unul de la altul boala. bine ca sunt maricele frunzulitele tale, cum zice ioana!!!
giova cherida va plimbati-va plimbati?! foarte bine! chiar ma bucur pentru voi! sunteti o familie foarte frumoasa, libera si ...de urmat. bucurati-va foarte mult de ceea ce aveti. faptul ca va puteti bucura foarte mult impreuna de timp si ca puteti sa fiti cand vreti impreuna este mare lucru. ce mai stai sa te gandesti, doamna, pentru bb2? apuca-te serios de lucru ! nu vezi, mami, ce bebei frumosi faci?!
maraki, irina, miha, march, silvi iubita si celelalte va pup cu mare drag.
merg si eu sa spal scaunul de masa al lui edi si revin subito.
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
mirela10 spune:
BUMBI,stai usor mami,ca acum sunt in concediu medical,slava Domnului!cat despre examen sunt tare amarata ca nu cred ca ma voi prezenta pt ca nu am bani sa cumpar materialul didactic(care e destul de scump)si nici timp nush daca am sa ma pregatesc.asa ca am platit taxe degeaba...
ai cam incurcat un pic lucrurile,era vorba de soacra cristinei si nu a ioanei.iar prietena rusoaica a lui ayan era de fapt un baietzel cu o mama traznet...
s-a imbolnavit sebi de la gradi ca mie mi-e groaza de ce ma asteapta...
IRINUTZA,ce-ai rezolvat cu bona sabinutzei?sau ramane in continuare cu mama ta?
bumbita spune:
mami mirela da' prin espagna nu se dau concedii medicale?off cate ganduri/probleme mai ai si tu!!!
papuci?! maine la prima ora sa te duci sa iei!!! auzisi???
saracutul dani cu dermatita asta. off!!
auzi, da' la voi , la 5 luni ii primesc pe bebi la cresa? cred ca si la noi, poate, da' nu stiu eu.
da' de ce nu ii aduci in tara copii, la bunici...si va vedeti voi de treburi pe acolo ??? intreb si eu, nah!
sa va zic si de noi.
sebi al meu e cel mai cel. asta o zic eu, normal. ca sunt mamicutza lui.
mergem la gradi, imi zice sa plec. imi arata care e "papusa " lui. mananaca tot-tot. face pishu la olitza din picioare, ca baieteii. este incitatorul nazdravaniilor, cand iesim trebuie musai sa mai stam si pe la uta-uta, sa dam ocol si pe la "zin" sa luam "paiu cu suc".
sanatate? cam nasol. adica pe langa giardia si anemie pe care le tratam corespunzator cu zentel, fe pharco si ascovit, mai descoperiram si o gastrita pacatoasa pe care o tratam cu losec mups, care are un gust ORIBIL. greu, da' greu il mai ia. abia astept sa-l terminam.
ii mai facui si exudat nazal si gasiram si aici un stafilococ aureu hemolitic coagulat (cine stie, cunoaste ), pe care ar trebui sa-l tartam cu augmentin, da' nu as mai vrea sa bag in el atata antibiotic. ce frate, noi am fost atata bombardati de medicamanete? nu. si nu suntem ok? ba da.
asaaaaaa...sa va zic una....citii si eu cu bronsitele astea pacatoase ca e bine sa le punem in cada la baie ceai de cimbru si pun mereu la baita. va spun si voua, poate va intereseaza.
are 14 kg, e grasutu meu, mor de el, il iau de buculite mereu...si el face acelasi lucru cu bebe, care a devenit jucaria lui. ii zic sa stea cu el in pat sa aiba grija sa nu cada ( asta mic se rostogoleste cu viteza luminii ) si pune mana pe el foarte protector si ii vorbeste. se iubesc amandoi, se iau in brate, bebe il mangaie pe fata, il ia de par ( acum e tuns ), cand il mai loveste, incepe sa se prefaca ca-l doare si zice "bai, bebe, nu a ebi bate! "
fetelor, ce sa mai, este minunat cu doi copii!!!sunt foarte fericita din punctul asta de vedere. nu ma mai satur de ei, sa-i privesc.
bumbita spune:
fetele, merg si eu la nani...am terminat pe aici ce mai era de facut. maine dimineata vine socrela si sa nu gaseasca dezordine. da' nu ma plang. e bine ca o am. s-o stapanesc sanatoasa, s-o tina DD sanatoasa si in puteri si sa ma ajute sa cresc copii mari.
arrivederci.
ne vedem domani cu numai de bine, da?
pupiciiiiiiiiiiiiiiiiii...................
Biancas spune:
Buna dimineata
Bumbi nu am mai vb demult . Multumim de laude, suntem bine sanatosi, la cresa ne place de numa, ne-am acomodat usor, suntem cuminti, mancam, dormim...facem tot ce se poate. Am avut si noi ceva paraziti intersinali, ne-a prescris Zentel dar am zis sa incerc prima oara cu naturiste. sapt viitoare ar trebui sa ii fac analizele sa vad daca s-a tratat sau nu. Cam multe prostii i-au gasit lui Sebi, nu il mai cauta de toate ca uite din pacate gasesti
Dani are 90 cm si cam 12.500.
Azi dimineata i-am pus lui Dani muzica dar degeaba....am dat TV si mai tare ...el durmea dus. L-a trezit Sandra si cu ea si-a revenit mai repede. Sapt viitoare vine caravana Milka in oras si cu aia l-a prostit ca mergem acolo si deaia ne imbracam.
La cresa ne va trasnfera la o grupa mai marisoara unde se fac si alte activitati. Nu stiu de cand, ieri am vb cu asistenta si i-am spus ca de la toamna mergem la camin...si ea a spus ca atunci ar trebui sa mearga la alta grupa.
.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...