Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns cu bine dupa un drm de 6 ore, cu tot cu o pauza la o matusa de o ora. s-a si lucrat la drum, la iesire din Deva asa ca am mers in coloana cam 30 min.
Marco a fost cuminte, nu i-am avut treaba, nu am avut scaunul de masina la noi, dar ne-am descurcat.
La dr. s-a uitat la ochisori, nu e foarte grava conj., mi-a dat Tobrexul ala. Am vb. cu homeopata, ii dau remediul lui- pulsatilla si sa vedem, daca trece. oricum avem adev. medicala pe toata sapt. asa ca profita din plin de vacanta la bunici, si eu de libertatea care mi se ofera.

e cald si aici si frumos, peste 20 grade.

Ana de france asa mi-a zis si dr., dar frica e mai mare. mersi de info, oricum.
March lasa ca te anunt, oricum incep cu 2 implanturi, pe urma imi da jos o lucrare unde am un dinte lipsa. sa vedem situatia celor 2, sper ca macar unu sa scape, ca mor cati bani trebuie sa dau.
celelalte cred ca le las pe mai incolo, caci daca ma apuc de toata gura, nu ne mai apucam de bb2 acum. Am si uitat sa ii zic dr., de planurile noastre din toamna.

doar atat am citit, revin maine, caci acum musai sa merg in vizita la soacra.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by Giova
celelalte cred ca le las pe mai incolo, caci daca ma apuc de toata gura, nu ne mai apucam de bb2 acum. Am si uitat sa ii zic dr., de planurile noastre din toamna.
Gio si Marco (6 ian. 2006)

Deci v-ati hotarat pt bebe 2? Super

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Neata,
Daniela, eu nu aveam de gand sa renunt la mulumil la biberon nici atat.Iti dai seama ca e Alexia care bea din bibe si va dori sa faca si el acelasi lucru si in 2 luni vine si sora-sa ...Asa cum nu am sanse sa-i scot suzi, se va intaplala fel si cu lapticul.
Ana ce bine ca te mai citesc si pe tine.
Va trebui sa-i schimbam si noi scaunelul de masina, sa-i luam unul cu inaltator.Deocamdata nu-mi fac griji de doua scaunele in spate ca in vara cand am fost in concediu cu Andreea si Alex au stat f bine in spate scaunelele copiilor si eu intre ele.Bine ...vorba e ca eu nu eram asa babana dar imi revin eu dupa ce nasc broscuta.
Miha apropo de constipatie:
- trebuie sa fac infuzie din flori de hibiscus 2 lingurite la o cana- o cana pe zi
- drenor biliar+ carbo vegetalis 10 granule pe zi,
- alumina+ratania+paeonia -10 granule pe zi
- cassia-15 picaturi de 3 ori pe zi

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput

Buna dimineata doamnelor .
Azi e 1 aprilie...sa aveti grija sa nu luati tzepe.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

ptr mine nu i buna deloc....unchiul meu preferat a avut un accident infiorator,o masina de facut pufuleti s a blocat si a bagat mana iar releul i a smuls un deget...si s tare trista , el e un om asa bun...nu va mai zic continuarea ca e de filme de groaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Neatza si de la mare!
Marche pai scaunul il alegi pe principiul ca poate o data o sa pleci si departe , departe?Eu una ma saturasem de hardughia aia mare de scaun .E super inalta Ioana daca are 1 metru , probabil e c3a mai inalta de aici. Bravo ei , o faci voleibalista.
Ana pai normal ca ma tin de fbi -uri ca doar a venit summitul , acum sunt pe baricade la greu , sa nu ratez ceva.Deci sa inteleg ca domnisorul tau parleste mai mult decat bine si are o personalitate puternica, foarte bine .
Bianca eu nu cred ca Dani e slabutz ci pur si simplu depinde de constitutia fiecaruia. Marioa re 16 kg insa e piele si os , nimeni nu m-ar crede dc nu l-ar cantari , insa el are oasele grele , asa a fost de bibic.Si la picior ii iau 25 sau 26 asta mai mult pentru ca e lat in picior si probail ca fiind un pic mai inaltut are si tapaliga mai mare.
Bee de ce nu ne lasi tu sa visam cai verzi pe pereti si sa credem ca o sa mancam ca disperatele si o sa aratam ca Naomi Campbell ( nu la culoare , evident).
Giova distractie placuta si sa treaca repede conjuctivita
Acina nici eu nu am de gand sa scot laptele praf deocamdata ci mai astept , ma gandeam la vara, sa vedem.
Cosmi sper sa fi fost o pacaleala sadica din partea ta.
Lui Mario i-a bagat mama ieri suzeta in mujdeiul de usturoi si s-a suparat tare. Drept rasplata a inceput sa vorbeasca. A dus-o la chiuveta si ii spunea : spala, spala , spala, frige , frige...deci se poate , cand e nevoie biensure.
Revin cand va treziti.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

DMELLI din pacate e adevarta mi ar fi placut sa fie o pacaleala...acum e la spital ca are si la celelate degete pb

Mergi la inceput

Cosmi imi pare rau de unchiul tau. Si degetul e praf? Nu se poate pune inapoi? Au fost situatii multe, si eu am un verisor care si-a taiat degetul si a mers cu el in batista si i l-au cusut la loc.
Irina super faza cu mujdeiul. Ati vrut sa scapati de suzi? Mortal Mario...frige.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cosmi imi pare rau sincer. E drept ca trebuie sa intelegi ca imi e greu sa cred asemenea grozavie ca sunt obisnuita numai cu glume sadice in ziua de 1 aprilie.Insa cum zici ca nu e gluma , imi pare tare rau si sper sa se poata face ceva.
Bianca nu vroiam sa scapam de suzeta ci pur si simplu glumele mamei mele

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

BIANCA din pacate nu s a mai putut face nik....degetul era strivit chair daca l au...dus

Mergi la inceput