Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (286)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
am venit de la restaurant. marco a fost mortal pe acolo, atractia si mascota localului. a spart si chestia de sare, noroc ca nu a comentat nimeni. s-a pus la masa cu niste italieni, si se intretinea cu ei. bine ca nu le-a zis: cazzo si sa le arate degetul. caci la Luca i-a zis azi, nu stiu ce l-a apucat. cred ca si-a dat seama ca e italian, dupa cum vorbea si i-a bagat-o din plin.
Silvia am inteles, inseaman ca dintr-asta i-a dat dr. anul trecut, imi e cunoscut numele. parca si Anasol tot dintr-asta avea pt. David.
Doamne ce de jucarii sunt peste tot!!! eu nu as rezista cu ele. mor cand e asa la marco in camera, strang de cateva ori/zi. ce sa mai zic cand le duce in celelalate camere, fac cu nervii nu alta. Asa arata si casa mea cand e cu tat-su', dar eu nu-l las. el are prostul obicei sa le rastoarne pe toate si sa plece, nu se joaca cu ele.
Ce inaltime are Alain? tare inalt mi se pare.
Fain ca invata marcile masinilor. Marco nu le zice, dar recunoaste fordul, opelul, VW, Renault. daca vede aceeasi marca si culoare ca ale cunoscutilor ne zice: uite tina lu Ina, Adi, tati, mami, etc.
Maraki foarte bine ca mananca in deplasare. eu cred ca a mancat asa de bine si din cauza ca a stat afara, la aer.
Bianca ma bucur ca a fost frumos la circ si ca Dani a stat cuminte.
Incearca si tu Trobex-ul asta, daca Silvia zice ca e bun, si la Marco a trecut rapid anul trecut.
l-a culcat sorella pe Marco, era copt saracul.
Ieri nu a facut kk, dar a prestat azi de 2x.
gata, mai merg la o poveste, ne auzim maine din Alba. si noapte buna.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cosmi1975 spune:
neata gagici
GIVA ce sa zic?inca sunt sub stres si noaptea visez examenul asta ...offffffff ca greu a mai fost
ieri am fost in parc si pe urma la un meci de tenis(au venit prieteni nostrii de la craiova cu fata campioana)si a castigat pitica asa ca m am facut cu musafiri...au o fata de 11 ani si una de 3 ani si cu ai mei a fost balamuc total,pana i am vazut in pat m au trecut apele...
acina spune:
Buna fetele,
Bombo, ce ma bucur pt tine ca nu ai probleme, sa dea D-zeu sa te tina tot asa.Pupicei.
Giova, neaparat trebuie sa rezolvi dantura, problemele de dinti nerezolvate la timp se acgraveaza si tot acolo ajungi...
Anasol ai grija de tine, pupicei pt David, hai ca treceti voi si peste asta.Bine macar ca il ai acasa.De ce iei antibiotic? Ti-a iesit vreo infectie urinara?
Am fost ieri la soacra-mea, a trebuit sa mergem ca nu am mai fost de o luna ...Si din vorba in vorba a adus iar in discutie lasatul lui Andrei la ei.Eu nu am zis nimic , Dan a zis mai la vara.S-o creada el ca o sa-l las pe Andrei la ei.Nici la vara, nici la toamna , iarna , primavara.
Mai ales ca dupa faza...Am mancat , Dan a iesit cu taica-su afara sa faca nustiu ce (nu conteaza ce ca intotdeauna ii gasesc ei ceva de facut cand ajungem la ei)si Andrei era in sufragerie cu soacra-mea se jucau...eu la tv in dormitor, am adormit.Si cred ca dupa vreun sfert de ora apare Dan la mine si zice , unde e Andrei? Pai cu mamata in sufragerie...da de unde ca nu mai erau acolo, iesisera afara.Asta e ok ca l-a scos afara dar l-a scos dezbracat frate macar un puloveras sa-i fi dat pe el...era soare afara e drept dar nu de stat in bluzita subtirica, ca batea si vantul.Era soare cu dinti.L-am imbracat imediat ...se joaca cu el, dar mai si il lasa singur, nesupravegheat, pai asta daca il lasi singur intr-un loc nou, e curios face numai nazdravanii...si una dintre ele a fost sa-i manance rujul evident vechi de nu stiu cati ani, nici nu vreau s ama gandesc ce ar face daca l-as lasa la ea o saptamana.In afara de faptul ca nu doarme niciodata cand ajungem la ei, oricat de devreme ar fi trezit in dimineata aia.Asa ca am plecat pe la 17.30 cu maraila care se trezise de la 7 jum dimineata, a adormit in masina in 3 minute.Era varza de oboseala.
Am fost sambata la homeopat sa-mi dea ceva pt constipatia lui Andrei, una din cauze zice ea, ca ar fi faptul ca el inca bea lapte praf...incerc sa-l schimb , adica sa-i introduc niste lapte la cutie, treptat, poate am sanse sa-l accepte.
Oricum azi ridic si tratamentul homeopat de la magazin.Mai fetelor, mi se rupe inima de el cand e sa faca caca, e drept cere la toaleta dar cat se chinuie , plangem amandoi pana face cati va rahatei mici...of ...Si zice "mami nu pot , ma doaie funduletul" si eu nu pot sa-l ajut .Nu pot sa va spun in cuvinte cat de neputincioasa ma simteam.
Hai ca m-am intins cat o placinta...
Pupi,
Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
MIHA78 spune:
Buna Dimineata,
Ieri ne-am imbarcat si noi in masina si am mers la Zoo la tg. Mures. Frumos, placut a fost, n-a fost Tud asa incantat cum ne asteptam, dar ne-a facut bine plimbarea. Marea noastra pb. e cu plecatul cu masina ca el nu doarme in masina asa ca am ajuns pe la 17 in Cluj si el saracu era f. obosit.
Giova nu prea ai de ales cu dintii, din pacate peste tot costa f. mult si imp. e sa rezolvi cat mai repede. Bine faci ca mergi la Alba, te mai relaxezi si tu.
Maraki si eu zic ca e rasfat la Angelo, s-a invatat sa faca asa, pb a vazut ca are efect si de asta repeta.
Silvi de f. multe ori asa e si la noi, mai adunam jucariile le mai lasam si asa. L-am vazut pe Alain e f. mare si un frumusel, iar jucariile sunt super.
Bianca, frumos ca ati fost la circ, cumintel Dani ca a stat el 2 ore.
Acina, poti sa-mi spui ce remediu homeopat v-a dat dr. ptr. constipatie? Si noi avem pb. asta, tb. sa fiu f. atenta ce-i dau de mancare ca repede se constipa.
Cosmi cred ca stefan a fost f. fericit cu atatia copii pe langa el.
d_melli spune:
Miha sa stii ca nici fiimiu nu prea a fost incantat de delfinariu sau de acvariu, ce lputin la acvariu imi tot arata un acvariu si zicea ...kaka, kaka... e drept ca indiferent de reamenajarea acvariului , pestii aia tot adormiti si betzi sunt, cred ca sunt veterani , sau se cred la azil acolo , parca tot dorm, asa ii stiu de mic copil , la fel , neschimbati , plictisit de viata.
Acina si noi avem oarecare probleme cu constipatia si probabil tot de la nestle junior insa nu prea ma indur sa il trec pe lapte de magazin pentru ca nu consider ca ar trebui acum. In schimb o mai rezolv cu freshul de portocale dat cu seringa aia de la nurofen cate 5 ml , vreo 10 -15 si re4szultatele se vad. A si soacramea e la fel , in mare dusa cu sorcova deci nu as lasa copilul 5 minute cu ea.
Cosmi buna dimineata si tie.
GIOVA emare curaj totusi ca l-ai luat , eu nu indrazneam . ieri am fost cu tramvaiul pana la stadion , sa te tii bucurie ca merge cu tramvaiul insa am ajuns cu 5 minute mai devreme si tasu mai tragea o tura de stadion si abdomenele aferent si atata a mai plans, cred ca in capul lui colegii lui tasu il fugareau pe tasu sau eu stiu de ce plangea ca aia fugeau in turma
Bianca tu iei reductil si noi nu stim?Ia detaliaza te rog.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
acina spune:
Miha iti zic maine ce ne-a dat si schema de tratament ca azi le ridic de la magazin.Sambata nu am mai stat sa le pregateasca la farmacie, pt ca nu mai aveau copii rabdare sa astepte.Erau maraiti amandoi.
Irinanoi deja am epuizat variantele, suc de portocale, siropel special din nu stiu cate plante , ceiut de misetel, miere...
E destul de serioasa treaba cu constipatia si nu vreau s-o las asa, ca deja imi face la 2-3 zile cu plans.
Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Buna dimineata...
Giova...tare nazdravan e Marco ...ciudat ca in poze nu arata Ti-am zis ca mie imi pare un copil cuminte. Noi cand am fost la restaurant cu Dani nu pot spune ca ne-a facut probleme.. Poate voi ati stat mai mult cu povestile si s-a plictisit...si sigur era si obosit...
Miha,cum nu doarme Tudor pe masina? Ai mei dorm amandoi in orice pozitie . Deci ti-a placut gradina? Nici Dani nu a fost super incantat prima oara dar a doua-treia oara a inceput sa constientizeze ca vede animalele.Si eu am fost dezamagita dupa prima vizita la gradina.
Cosmi, lasa stresul ca greul a trecut.
L-am trezit pe Dani azi dimineata si a plans vreo 10 min in pat. Nu ii place cand il trezesc si e uracios (nici mie nu imi place sa ma trezeasca cineva si sunt morocanoasa
). A trebuit sa plec din camera si sa ii spun ca ramane singur acasa daca nu vrea sa vina din pat. De abia atunci s-a ridicat din pat si a intins mainile. Cu forta nu vroiam sa il iau din pat ca oricum nu ajung nicaieri daca il fortez. Cam asta e problema noastra dimineata la trezire si deobicei dureaza 5 minute si se lasa cu lacrimi
. Cu vorbe frumoase nu merge
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Biancas/Biancas.jpg)
Biancas spune:
Irina, iau reductil de vreo 3 zile. Am cerut parerea fetelor de pe forum sa vad care ce zice despre el. Am o colega de fac care a slabit cu Lindaxa 10 kg cam intr-o luna jumatate. Mie medicul endocrin mi-a recomandat Redutil. Singurul efect advers ce il simt e uscarea gurii (cu guma nu mai simt asha) iar efect benefic e ca nu imi e asha foame...de azi dimineata doar inainte am mancat...eu care pana la ora 9 mancam ca imi era foame iar pana mergeam acasa mai mancam o punga de pufuleti, un mar...orice..ceva. azi vreau sa imi cumpar si pastile de ananas, am revista "Gras sau Slab" si acolo spune ca e bun pt curele de slabire, in sensul ca iei tableta care se umfla in stomac si ai senzatia de satietate. Eu sunt o fire comoda si nu mananca mancaruri care nu imi plac si care se zic ca sunt sanatoare
si prefer sa incep un regim ajutata si de medicamente.
Acuma sa vedem in viitor ce se intampla, pana mergem la bulgari as vrea sa dau vreo 5 kg jos.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/silvi_2005/silvi_2005.jpg)
silvi_2005 spune:
Giova si eu adun de zeci de ori si ii tot schimb jucariile dar tot le intinde peste tot. Se joaca f frumos cu ele si le insira si isi alineaza masinutele, nu ma deranjeaza ca umple casa cu ele ca alt bebe nu am in plan nu in curand in orice caz,asa ca il las pe el sa faca ce vrea
. Dupa ce va merge si el la gradi se va juca mai mult pe acolo si mai scap si eu. Alain avea cand l-au masutat ai mei ultima data prin feb cand l-au dus la medic 99 de cm, e f inalt. La seria asta de cumparaturi de haine am tot buctat cu marimile, unele ii sunt mari si altele fixe ca daca iau aceeasi marime de la firme diferite nu sunt la fel.
Miha super faina iesire, tinminte ca vara mergeam f des in gradina botanica in Cluj, eminunat sa te plimbi pe acolo cu caruciorul pe alei.
Irina sincer nu ma mir ca nu ii place copilului acvariu de la voi eu l-am vazut ultima data acum vreo 4 ani si tot dezolant arata, sinistru cumva la cat de intunecos si mororat e, daca nu au reamenajat imi inchipui cum arata.
Acina nu stiu ce lapte praf ii dai, daca ii dai de la Nestle, NAN sau cum se numea ca imi scapa se poate sa fie constipat din cauza lui ca si Alain a fost si i l-am schimbat rapid. Laptele de vaca constipa si mai tare deci trebuie reglat inainte din alimentatie cu fibre si sucuri de fructe. Alain daca nu bea suc de portocale o zi sau daca nu mananca supa se constipa si eu trebuie sa fiu f atenta cu el.
Va doresc tuturor o saptamana minunata!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
d_melli spune:
Bianca si eu am auzit de reductil , ia un grasan de pe la noi , insa in acealsi timp toata lumea spune ca e foarte periculos.Dar dc ti l-a dat medicul cred ca e ok . Cat costa flaconul?Si vezi ca da probleme la bibilica. Daca nu o iei pe aratura intre timp sa imi zici si mie ca poate uite asa ma scot si mananc bine si slabesc fulger.
Silvi el e renovat saracul acvariu insa e sinistru ca nu e luminat suficient, pesti sunt si nu sunt , ba chiar am vazut unul cu o ditamai eczema si inota de zor intre alti 50 ,,,adica oricum e nasol ,mic si prapadit si mai costa si o gramada de bani ( nu ca eu as plati ca macar la asta e buna legitimatia).
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!